TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2485
7.7.23 20:17

@penalda Me se libi i ty jejich ostatni prostredky na myti lahvicek, na skvrny, na povrchy a hracky, tak asi koupim celou tu kolekci, a uz nemusim nic vic resit :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
7.7.23 21:06

@TerkaS98 taky asi budu kupovat od eurony, všichni si to moc chválí a líbí se mi ta miminkovská kolekce ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
7.7.23 21:49
@Kulich6 píše:
Moc se stydím, ale nevím @Banila to vím jen, že je Praha, @Frey0369 Děčín a čeká holčičku, @Lucy1708 čeká holčičku, ale vypadla mi @karoolkaa, @melanie, @ms97, @Rozulka 😪 a až to uvidíte určitě mi tam někdo bude chybět, omlouvám se, ale prosím hlásit se 😂

Je, super tabulka. Já termín 9.12. a kluk 💙

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
7.7.23 21:59

@TerkaS98 taky používam Euronu, ale ve velkém mám všechno na mytí domácnosti i různé dishe na nádobí a jsem spoko 😊 na miminko už mám také nakoupeno, protože v tom peru manželovi, který je háklivý na kůži a osypal se několikrát a tohle vyhovuje tak mimčo bude mít to samé na praní 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
7.7.23 22:02

@katka-365 Jee, taky pamatuji :srdce: Moc gratuluji a hlavně držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
7.7.23 22:22

@kaaroollka dekuju moc :hug: 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
7.7.23 22:43

@TerkaS98 S těmi screeningy… Když to zjednodušeně řeknu podle toho jak to chápu 😅 Na prvním je mimi opravdu malé, takže se změří základní věci jako celková velikost, velikost stehenní kosti, přítomnost nosní kůstky a šíjové projasnění. Všechno jsou to parametry, které mohou naznačovat nějakou z těch velkých genetických vad.
Na tom druhém je mimi už větší a má vyvinuté všechny orgány, takže se řeší už jestli nejsou nějaké vývojové vady orgánů. Zkontrolují tam už ledviny, srdíčko pořádně, mozek, průtoky placentou, pupeční šňůru ve které jsou žíly a tepna, jestli všechno funguje správně ❤️A další. V prvním těhotenství to docela trvalo, než doktor všechno našel a dokonce si mě musel pozvat napodruhé, že něco špatně viděl.
Takže i když mám z Prenascanu potvrzené, není žádná z těch testovaných genetických vad, tak se těším na potvrzení na 2. screening, že je všechno v pořádku. Mojí kamarádce například na tom druhém screeningu zjistili nějakou vadu neslučitelnou se životem miminka :cry: Ale to nechci nikoho strašit. Stát se může kdykoliv cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
8.7.23 07:01

@kaaroollka no nazdar :lol: a to jsem byla docela v klidu, že to bude jen nějaký kontrolní screening, jak malej roste. 8o Ale tak holky musíme věřit a myslet pozitivně. Nic jiného nám nezbyde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
8.7.23 07:04

@Zuzca.K já jsem Euronu jeden čas taky používala, ale teď mi přijde, že dost podražila. A já mám ráda voňavá miminka. Tím nechci říct, že eurona nevoní…Tedy jak co :D, ale u nás ve školce kolikrát ty děti tak krásně voní práškem, ale vždy se stydím zeptat rodičů co používají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
8.7.23 08:46

@Holula já na voňavé prádlo pro sebe používam puellu prádlo krásně voní a fakt stačí kapinka 😊 ale popravdě neřeknu jak moc chemické to je 😂 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
8.7.23 10:21

@kaaroollka Jojo, taky mám bohužel podobnou zkušenost od moji kamaradky, takže já mám z druhého screeningu docela strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
8.7.23 10:37

@marcela628 To je hrozný 😥. A to už probíhá jako klasický porod? 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
8.7.23 10:52

@marcela628 take tím prošla má nejlepší kamarádka. Do te doby bylo vše v pořádku a na screeningu ji našli vadu neslucitelnou se životem. A to už cítila pohyby :(. Někde jsem četla, ze u 1 ze 100 miminek na 2.screeningu se odhalí závažná vada na srdicku :(. Upřímně z toho mám větší strach jak z toho prvního :(.

Ale nas je tu pod 100, my budeme všechny v pořádku :srdce: :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
8.7.23 10:59

Ja to tak bohuzel mela v prvnim tehotenstvi, na 2. screeningu zjistili spatne srdicko a duvod nezjistili. Ale opravdu jsou to vzacne pripady
@frauhofman bohuzel ano, v takto pokrocilem tehotenstvi uz se musi vyvolat porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
8.7.23 11:06

@frauhofman Jo, jde se na vyvolani klasickeho porodu bohužel. Vzhledem k tomu, že nám vysla selest na srdicku už na prvnim screeningu, tak z toho mám dost bobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí