TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1813
9.7.23 08:31

Femibion 2

Holky, nechtěla byste některá FEMIBION 2 za nějakou výhodnější cenu? Koupila jsem set 2+1 za 1200, ještě jsem ho nenačala, ale po dobrání 1 a udělání pauzy jsem si ověřila, že mi zhoršuje nevolnosti, takže ho už užívat nebudu. Pokud byste měla některá zájem o 1, 2 nebo všechny tři balení, tak mi napište do zpráv, jaká cena by pro vás byla ok. Můžu poslat poštou, zásilkovnou nebo předat v Praze. Doufám, že to není proti pravidlům diskuze, jestli jo, tak smažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
9.7.23 09:03

Holky tak dneska se mi potvrdilo, ze ten odhad porodni vahy je fakt k prdu😁 😁 kamaradku cele tehotenstvi strasili jak je miminko male, ona z toho chudak byla uplne hotova, protoze je hubenounka a vsude dostavala sprda, ze urcite neji. No v minulem tydnu se ji narodil syn, 5dni pred TP, a „malej“ ma 4,4kg😁 takze zadny stresiky z odhadu porodni vahy😁 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
9.7.23 10:17

@Rezi06 záleží jaký budeš mít porod. A jak se budeš cítit. Já měla 4 stehy po nástřihu. Horko těžko jsme vydrželi šestinedělí. Ze začátku styku to bylo nepříjemné, ale postupně se to zlepšovalo až to bylo zase v pohodě. Hlavně musíš používat dostatek gelu. Dělat si z toho těžkou hlavu už teď ti akorát vytvoří zbytečný blok. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
9.7.23 10:19

@TerkaS98 proto je to jen odhad. Běžně se seknou o půl kg. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
9.7.23 10:30

Nepřemýšlíte někdo o téhle kolébce? Mně nabízí kamarádka, že mi ji půjčí, ale já tomu prd rozumím, jestli je to dobré nebo ne 🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
9.7.23 12:21

@penalda tak nějak. Já měla 6 stehů a šestinedělí sme nevydrželi. Hned po cca 2 a půl týdnech. 😃 Nepříjemné to bylo ale časem to přejde. A to sem fakt hodně jako trpěla po porodu. Dlouho sem nevydržela stát, ležet a natož sedět. Po těch 2 týdnech se to dost zlepšilo a chuť byla silnější 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
9.7.23 12:25

@frauhofman ani chci ji kupovat. Tuto nebo od kinferkraft. Postýlku budu mít hned naproti v pokojíčku kde na ní uvidím. Tak přes den Mimi bude spát tam v klidecku. Ale v pokoji kde my špíně nemáme bohužel tolik místa tak právě chci něco takového co nezabere tolik místa jako klasická postýlka a jen si jí vždy přisunu k naší posteli a ráno zase odsunu ke zdi aby se dalo procházet. Takže počítám vlastně s tím, že v noci bude spát v tomhle a přes den v klasické postýlce. Akorát nevím jak je to s matrací. Zda ještě budu řešit nějakou kvalitnější nebo jen tu co tam je. Ještě sem přímo na to nekoukala. Jen na internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
9.7.23 12:27

@penalda přesně 😃 těm odhadům vůbec nevěřím. Porodila jsem 37+6 a říkali 3dny před porodem, že malý má malou váhu. Kolem 2,75kg. Nakonec měl 3,52Kg. 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
9.7.23 13:13

pes

Holky já se chci zeptat, jestli z Vás některá má pejska a bojí se toho času po narození mimi. Trávím teďka s moji fenkou v podstatě 24 hodin denně, mám ji od svých 18ti (je mi 24) je to moje největší parťačka a bojím se toho, co bude až se mimi narodí. Že na ni nebudu mít čas, že se bude cítit odstrčená, navíc až se budu stěhovat od našich, do bytu si ji vzít nemůžu už kvůli tomu, že je zvyklá na barák a zahradu. Na začátku těhotenství se mnou ani nechtěla trávit čas (asi žárlila), teďka se ode mě nehne. Ale i tak me sžírá pocit, že se bude cítit nechtěná, odstrčená, že bude žárlit a je mi ji strašně líto. Mě to samozřejmě deptá a je mi z toho šílené smutno 😭 😭 😭 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
9.7.23 13:16

Shein

Tak vám teda pěkne dekuju za doporučení Shein :zed: 😂 😂. První balíček doma a dnes objednané nějaké další věci 😂 😂. Na mimino jsem nic nekoupila, ale jinak plno blbosti do domacnosti a kuchyně🙈 😂. Díky bohu, ze tam neni ještě kosmetika 😂 😂 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
9.7.23 13:21

@klaudi587 nebála bych se toho, bude s vámi chodit s kočárkem a bude spokojená..😊 já naopak řeším problém, že jsem svou fenku musela před dvěma týdny uspat a až bude mít malá několik měsíců k létu, tak chci pořídit štěně, resp. Potřebuji to. 😅 ale krom moji mamky nemám moc pochopení nikde. Takže dospělá fena by měla být v pořádku, ona to pochopí, jak miminko uvidí. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
9.7.23 13:39

@klaudi587 neboj se, určitě se má u Vašich dobře a pak bude nejlepší parťačka pro mimi. I když je to těžké rozhodnutí, tak si udělala dobře, že bude mít domov tam kde do teď. Ale chápu, že Tě to mrzí 🥺. Já jsem taková zvířecí máma a všechno strašně prožívám 🥺.
My museli v březnu nechat uspat 17ti letého kocourka a hrozně mě to vzalo. A teď tu máme 2 mazlíky a je mi líto, že ještě s nima nejsem doma na mateřské 😂, i když pro někoho jsou to jen kočky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
9.7.23 14:06

@Kulich6 Bez kondomu. To množství toho hormonu, co by mohl způsobit porod, je naprosto minimální, pokud je vše ok, nemůže to nic vyvolat. Kdybych byla na rizikovým nebo byly komplikace, tak bych trvala na používání kondomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
9.7.23 14:11

@Rezi06
My jsme v těhotenství s dcerou sexovali hodně i v posledním trimestru, v podstatě nejvíc z celého těhotenství, naposled dva dny před porodem. Sex po šestinedělí za mě nic moc a to jsem neměla poranění a nebyla jsem šitá, ale trval otřít měsíce, než byl sex v pohodě, ale každá jsme jiná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
9.7.23 14:14

@Mera16 Naprosto ti rozumím, ta zvířecí láska je super a já bych už bez ní fungovat nemohla. A obdivuji Tě, žes to uspání zvládla, obzvlášť teďka v tomto křehkém období. Moc se těším, až bude mít mimi k sobě zvířecího parťáka, já to jako malá nezažila a jsem ráda, že to mimču budu moc dopřát☺️

@Kulich6 Já se považuji taky za zvířecí mamku, miluju zvířata snad víc než lidi😂 takže taky všechno prožívám. Ty zvířata jsou prostě někdy jak vlastní děti. Já je teda aspoň tak beru😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí