TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1658
8.7.23 19:49

@TerkaS98 A taky to nemusí skončit šestinedělím, že. Já jsem měla v pohodě porod bez šití a nějakého většího poranění a i tak trvalo tři měsíce, než mě sex přestal „bolet“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
8.7.23 19:57

@miskuet Já jsem dnes 14+6 a už to vidět je, protože prostě nosím vše upnuté, nenávidím volné věci. Za poslední týden bříško hodně vyskočilo. Nicméně asi ještě lidi přemýšlí, jestli jsem jen přibrala, nebo jsem v tom. Zítra jdeme na koupaliště s kamarádama, co o tom neví, v plavkách je to podle mě jasný, tak jsem zvědavá na reakci. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
8.7.23 20:09

Holky já dneska začínám 19 týden.. a pohyby jsou hodně minimální.. občas cítím slabý zachvev a nevím zda to nejsou třeba jen střeva.. má to taky některá tak? Jako kdyby by byla malicka správa a klidná, tak by mi to nevadilo 😁 ale teď mě to teochu trápí, nemít AS tak trochu plasim, ale takhle vím že srdíčko bije🙈 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
8.7.23 20:10

Jinak chuť na sex.. na začátku byla mírná, pak žádná a teď se to ve mě začíná pomalu zase probouzet, ale trpím na docela velké bolesti stále, takže většinou to stejně odpískám kvůli tomu 😔 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
8.7.23 20:12

Jako takhle, my meli po celou dobu naseho dvouleteho vztahu mimo menstruaci sex skoro kazdy den, max 3 dny pauza. A ted je to sice ani ne 1× do tydne, ale zas to ma uplne jiny rozmer - je delsi predehra, je to takove vic romanticke a nekdy mi prijde, ze jsme jako na zacatku dva milenci, co se teprve poznavaji :)) a na svicky jsem teda nikdy moc nebyla, ale ted jimi nesetrim 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
8.7.23 20:33

Screening č.2 ma čaká 15.8 a idem teda do Pha..a stále dufam, že je všetko v poriadku a tie ich tabuľky sú k 💩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
8.7.23 21:35

@Banila a cekas prvni mimco? U druhorodicek je to pry driv a ja jsem tehotna podruhe; nevybavuju si, ze bych v prvnim tehotenstvim citila pohyby takto brzo, takze na me to sedi. Ale nejsou to kopanecky, jen proste jako by se mi tam tocil a putoval nejaky balvan :D a teda citim to vzdy jen vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
8.7.23 21:50

Já jsem teda 19+0 a pohyby vůbec necítím, teď jsme na dovče a dost chodíme, celkem i tůry a občas u toho sotva dejcham, ale hlídám si tepovku, ať to není moc a snad to bude v pohodě, hned jak přijedu domu tak půjdu zkontrolovat zda je srdíčko ok a ve středu mám kontrolu, tak snad nám konečně řekne pohlaví :) ale břicho mám jak týden před porodem, neschovám to vůbec ničím i kdybych chtěla 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
8.7.23 22:24

@penalda @Kulich6
Holky, děkuju za uklidnění :hug:. Určitě dám v pondělí vědět, jak to probíhalo a co se dozvím :andel:. Je mi tu s Vámi všemi taky moc fajn, ale souhlasím s tím, abychom se tu nestrašily nešťastnými příběhy, které dopadly tragicky, to nám nikomu nijak nepomůže a věřím, že každá máme i bez toho povědomí o tom, že se takové věci bohužel stávají.
Jinak já taky beru Vinted útokem, je to nakažlivé :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
9.7.23 06:28

Chvíli tady člověk není a 3 stránky 😂.

Holky, sex, noo, chudák chlap, my měli sex téměř každý den, někdy víckrát, ne to fakt baví, ale od doby co jsem těhotná, tak nechci, bojím se prostě. Jsem hrozná, ale když je, tak celou dobu si říkám v hlavě „chudák holčička“ a doufám, že ji to neubližuje, já vím, že ne, ale. Navíc prsa mám citlivější a prostě na to nemám chuť 🥺. Takže zatím z toho všeho „bez nervíků“ bylo nejkrásnější to dělaní miminka 😂. Samozřejmě, že upne kouzelný jsou UZ a tak, ale pořád tak člověk jde trochu se strachem.

Jinak já dnes začala 17tt. Utíká to hrozně, na jednu stranu si to chci užívat, na druhou se těším až budeme na konci, mám takové nálady jak počasí 🤭.

My včera byli na rodinné oslavě a oznámili to, holky, jen jedna teta se neptala, na nic nečekala, odhrnula mi tričko a normálně poplacala břicho 8o, to byla rychlost, že jsem nestačila udělat téměř nic, asi po chvíli jsem teprve zaujala pozici Chucka Norise a měla bojové ruce před břichem 😂. Prostě nějaký záchrany bod, všichni se mi pak smáli, jestli chodím na karate 😂. Ale jinak to bylo příjemný 💜. Jen otázky všech „kde máš břicho“ 🙄.

Jsem ráda, že tento týden už se nám rozjíždí zase kontroly a i dokonce screeningy 🤩. Každý den se bude na co těšit 🤩 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
9.7.23 07:29

Chuť na sex mám celé těhotenství. A prožitek je i intenzivnější jak se vše více prokrvuje. :D Což mi připomíná, že při každém smrkání mám krvavý kapesník. Stává se vám to taky? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
9.7.23 07:30

@penalda jooo, dneska ráno strčený kapesník v nose, protože jsem měla kapesník furt od krve 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
9.7.23 07:39

@penalda Jojo krvavy kapesnik, i kartacek na zuby jak mi krvaci dasne🙄 a to ani nemluvim o tom, kdyz jsem se rizla pri holeni nohou, myslela jsem, ze vykrvacim😁 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
9.7.23 08:00

Holky když jsme u toho sexu, omlouvám se za blbý dotaz, ale spíte spolu s kondomem nebo bez? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1821
9.7.23 08:07

Děkuji všem za odpovědi. Kvůli krvácení jsme spolu první 3 měsíce spát nemohli, tak si to teď tělo asi vynahrazuje nebo nevim :zed: Sama jsem zvědavá, do jakého měsíce mi sex bude příjemný a bude na ně chuť :nevim: a upřímně teda sexu po šestinedělí se děsim, protože spousta holek píše, že chuť 0 a že to bolí :nevim: Jinak k poslednímu příspěvku: Spíme spolu bez kondomu, nějak k němu nevidim důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí