TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
7.7.23 08:03

Holky, já zatím nemám vůbec nic, ani jsem si zatím nic neprohlížela. Pořád čekám na ten 2.screening a pak to rozjedu :D :D jinak poslední dny už každý den cítím pohyby :srdce: je to takové zvláštní ťukaní zevnitř a je to super, na tohle jsem se těšila, až mi dá samo najevo, že tam je :D :dance: jinak jsem byla 2 dny zpátky na výšlapu na horách, normálně bych těch 10 km v pohodě zvládla, ale cesta byla pořád jen do kopce a v tom hicu na přímém slunci mi bylo hrozně, normálně jsem lapala po dechu a byla hrozně naštvaná na přítele, že mě vůbec na takovou trasu vzal :zed: cestou zpátky mě začalo hrozně bolet břicho, jak kdyby mě někdo chytl okolo pupíku a začal tahat do všech stran. 8o dočetla jsem se, že to mohlo být tvrdnutí břicha :? no nic, do konce těhotenství mě už nikdo na takovou turu nedostane!! :lol: celkově mi přijde, že se zadychávám, přitom mám zatím malé bříško, máte to taky některá tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
7.7.23 08:03

Ono je to spíš tak, že co je zbytečné pro jednoho může být nezbytnost pro druhého a na to si každá přijde až v praxi. Navíc teď je spoustu možností jak to zase poslat dál. Tak si to holky nevyčítejte. ;) :hug:

Včera jsme se pohádali s manželem a to malé se tam tak mrskalo až to už dost bolelo. :cert: A pak se mi asi začala asi zase roztahovat děloha protože jsem to cítila od stydké kosti po boky. Večer jsem cítila motýly až nad pupíkem. :srdce:

@TerkaS98 ano myslela jsem ty pletené. To je dobře, že nekoušou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
7.7.23 08:05

@Holula no já si říkám jestli se na to nevymlouvam, ale asi ne, i přítel mě taky brzdí. Pořád říká, abych na sebe byla opatrná 💜. Ale jak říkáš, už se stydím i já sobě přijít domů 😂. Prostě mi přijde, že tam je furt bordel 😂.

Já na sítích to oznamovat nebudu a známým to říkáme buď když se sejdeme a nebo až to uvidí 🤭. Oni si to postupně všichni řeknou 😂 a nebo až malá bude na světě 💜.
Ale samozřejmě že bych to nejradši řekla všem koho potkám 😂.

Vítek 🤩 🤩 🤩 💙 💙 💙. To je hezké jméno. Jsem strašně pyšná, že už ji můžu říkat také jménem 💜.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
7.7.23 08:12

@Kulich6 je to pravda, nejbližší přátelé se to dozví osobně a zbytek až přijde čas ;)

Děkujeme, já chtěla spíš Hynka, ale manželovi se to nezdálo a pak jsem koukla do kalendáře a říkám…co Vítek? Manžel řekl SUPER a bylo to! :D Akce asi na 5 minut. Holčička měla být Johanka.

Taky oslovujeme pupík jménem. :srdce: A předevčírem se mi o něm zdálo, jak ho chovám. Bylo to tak krásný :* :kytka: Už aby byl prosinec nebo leden. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
7.7.23 08:13

@Lusi123 taky se mi nejdřív líbil, ale přesně…taky nevím jak používat v zimě a navíc ta cena mě vážně odrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
7.7.23 08:15

@Kulich6 a jake jmeno mate vybrane, jestli to neni tajne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.7.23 08:15

Holky já se hlásím a dneska jdu na kontrolu k Dr. Sice tam můj není, ale mám kontrolu zase po 4 týdnech a něco. Jsem dneska 16+2, od rána nespím jak jsem natěšená na mimi 😍 😍 snad bude všechno v pořádku, protože mě poslední dny hodně píchá v oblasti čípku a na levé straně. Taky se dozvím, co ta moje placenta, jestli pořád protestuje nebo se už vytáhla nahoru. Tak Vám dám pak vědět 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
7.7.23 08:17

@klaudi587 drzim palce :) taky mam placentu dole a zatim se neumoudrila :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
7.7.23 08:23

@Holula dle mého jste vybrali skvěle, mě se líbí jména, který můžeš několikrát skloňovat 🤩. Ale víš jak, 100 lidí, 100 názorů 🤗.
Mě Dr. Říkala, že od 17tt už mimi začíná naslouchat, rozeznávat hlasy a tak. Tak je to zase takové „wou“ 😁.

Pro mě milník je to září, aby se vše stihlo a opravdu jsme meli kam všechno dát 🤩, ale už se moc těším. Jen nevím zda s tím miminkem budu umět zacházet 🥺. Snad jak všichni říkají, že to přijde. Ale z toho mám strašný strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
7.7.23 08:23

@klaudi587 závidím, ze dnes uvidíš mimi, pak napis jak kontrola dopadla 😊

Já jsem dnes 17+4 a na kontrolu jdu až 25.7. Teď jsme na par dni na Moravě a pořad se něco děje, tak ani nestíhám vnímat, jestli se malá hýbe a jsem z toho taky trosku nervózní. Radši bych šla na kontrolu brzy a viděla, ze je vsechni v pořádku.

Holky ještě takový dotaz z kategorie “intimní” 🙈
Jste taky některá dole hodně natekla? Já především na prave straně. Mám problém se i oholit 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
7.7.23 08:26

@miskuet bude to Maruška 💜. Ladu jsem si neprosadila 😂. Takže vlastně cestou v autě, jak píše @Holula, otázka minut a jméno bylo 😂. Příjmením bude Vopravilová, tak jsme ji nechtěli trápit nějakým dlouhým jménem 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321

@Lusi123 sama nevím jak je to v praxi ale pochopila jsem ze das normálně pod overal a i na to můžeš dat ponozku 🙈 pravě proto s tím člověk muže i cestovat 😃

@Holula Ano syndrom hnízdění už u mě začal tak měsíc zpátky 😃 každý den přemýšlím jak musím už začít vyklizet pracovnu kde bude dětský pokoj, probrat a vyklidit skříně ať se mi zvětší úložný prostor a pod. 😃

Jinak já mám bolesti a tlak v brise když mám ten den nějakou větší námahu (i delší procházku) takže se snažím celkem šetřit protože mě to akorát děsí..

Na instagramu jsme těhotenství oznámili par dni zpátky jak jsme začali 5 měsíc 💙 většina známých už ví, ze jsem těhotná ze svatby a jsem toho názoru, ze pokud se něco stane, tak bych to stejně všem řekla.

A já už nakupuju, protože si říkám proč čekat na 2 screening 😃 stát se muže kdykoliv cokoliv a je jedno jestli je to 3 měsíc, 5, nebo 7… a já mám strach ze bych třeba od 30tt skončila v nemocnici a doma bych neměla všechno ready 😃 takže příští týden jdeme koupit kočárek a pak postupně další věci 😃 do konce září bych chtela mírným vše hotové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755

@klaudi587 jee držím palce a dej vědět 🤩 🍀. Těšíme se 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
7.7.23 09:06

@Kulich6 Krásný jméno :srdce: Vzdycky se mi libilo :-) My se teda dohodonout nemuzeme :D ale rikam si ze casu dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
7.7.23 09:11

@miskuet děkuju, ale vím, že někdo si bude klepat na čelo, ale tak to má být 🤗.
Známá má Zacharyáše a když mi to řekla, tak jsem se divila, jak na to přišla, teď? Prostě Zachovi by jiné jméno neslušelo 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí