TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
469
7.7.23 10:11

Jo a objednala jsem prdolovi prvni vec z reserved :lol: nemusi byt porad jen v modre zejo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.7.23 10:15

@Kulich6 dekuju za podporu :srdce: chudato male ten bude tak zoceleny :lol: me vcera manzel rekl, ze jsem cim dal krasnejsi :srdce: ja na nej hodila ten pohled s kruhama pod ocima, vlasy rozcuchane z celotydenniho lezeni :lol: :lol: :lol: chudak ten si jeste uzije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
7.7.23 10:16

@Frey0369 Já už jsem si říkala, že jsem asi jediná tak chlupatá 😀 Už mám dokonce i tu tmavou čáru od pupíku směrem dolů. Manžel mi říká chlupáčku 😀 tak mu říkám, že dokud nejsem chlupatá jako on, je to ještě v pořádku 😀
A další pro mě hrozné zjištění je zvětšení a ztmavnutí bradavek. Jediný hezký dojem z těhotenství je pro mě zatím to miminko na konci jinak teda ten proces zatím nic moc. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
7.7.23 10:23

@mksv maminka je moc šikovná😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.7.23 10:35

@Frey0369 já mám taky chlupy na břiše, sice ne tmavé, ale světlé 😅 ale fakt jsem se jednoho dne probudila a a cele břicho chlupaté 😂
@Kulich6 no já už říkala příteli, že prostě až si neuvidím dolů, tak mě bude holit on.. já jsem na to strašně háklivá, abych nebyla oholená 😂 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
7.7.23 10:39

@Kulich6 narodila se 37+3 a mela 3 730 gramů a 51 cm, takže byla celkem obřík😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
7.7.23 10:52

@Blangie jee, tu čepičku potřebuju 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
7.7.23 11:08

@Blangie jeee, ten je zlatý 💚. Já si myslela, že to budu prožívat „sama“. Můj chlap je takový bez emocí, i když víš, že je rád, ale je „tvrďák“ prostě. Ale v týdnu mi sahnul na bříško a povídá 'musus být opatrná na to naše miminko" a byl na měkko. Fakt mě dostal do kolen. Přijde mi, že ty chlapy stejně jednou roztajou 💚.

@ruzulka tu čárku jsem si našla včera 🤩 a hned koukala na bradavky 😂 😂 a zatím nic 😂 😂. Já fakt každý den hledám to nejkrásnější období, jak jste psali 😂 😂. Nenašla jsem. No možná, že je večer a já se bez výčitek najím 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
7.7.23 12:12

Holky ohledne plenek.. za mě do porodnice budu brát asi od Bella happy, ty mají výřez na pupik a pak pokedeme asi dady. Sestřenice se malá osypala skoro až na maso a jediné dady fungovaly a neodepsal se. Taky nechci doma vzbec používat vlhké ubrousky, ale budu používat perlan namočený ve vodě třeba s trochou šamponu. Ale na cestách a v porodnici asi ubrousky no.
Tqky jsou koukala na kolorky ale někdo říkal že se jim taky malé osypalo.
Určitě je důležité vyzkoušet co malé. Ale rozhodně pampers ani zkoušet nebudeme 😂
Jsem proti ubrouskum protože tam je fakt silena chemie 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
7.7.23 12:19

@Kulich6 Zachary máme v top 3, hrozne se mi líbí ❤️. Ale když jsem to kdekoliv řekla, každý se mi to snažil vymluvit 😂. Takže od te doby už žádné jméno říct dopředu nechci a všichni se počkají na překvapení 😂 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.7.23 12:20

@Banila presne! Jmena v zadnem pripade nerikat dopredu, neexistuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.7.23 12:22

@Frey0369 i ja mam v planu pouzivat perlan a divala jsem se ze hodne vychvaluji do kombinace s nim myci olej na zadecky Eoné Medvidek, tak asi vyzkousim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
7.7.23 12:25

@Frey0369 řekla bych, že se to prostě musí vyzkoušet, my jsem u dcery vyzkoušeli xy (pampers, dada, kolorky, baby charm, magics, kit and kin, babylove…) plen a nikdy žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
7.7.23 12:29

@Banila jak jsem říkala, moje první reakce byla asi jako u Tebe v okolí, ale prostě to jméno si pak najde cestu ke každému, volají na něj Zachu, Zachouši a prostě mi už to divné nepřijde.

Já jsem taky proti říkání jména, ale 😂 😂. Byli jsme na návštěvě a chtěla jsem jet domů, všichni nás přemlouvali ať ještě vydržíme a přítel povídá „ne ne, jedem, Marunka se potřebuje vyspat“ takže si myslím, že prostě to všude propálí 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
7.7.23 12:32

@Frey0369 děkuju, píšu si.
Jinak perlan jsem nyní slyšela poprvé 🙄. Fakt se tu s Vámi učím každým dnem 🤗.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí