Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@katka-365 tak super doktor 🤩. Myslím, že tak to má být, pokud je vše v pořádku, tak bych se řídila smyslem 🍀. Určitě tabletky ber a hlavně odpočívej a co nejméně stresu 💚, vím, že to úplně nejde… 🙏.
Mám z toho radost a budu mít ještě větší až to budeš mít v pořádku!
@Kulich6 dekuju moc, jsi hodná
na kontrolu jdu 18.7., tak věřím v dobrou zprávu
@katka-365 tak nám dej vědět, urcite všechny nás to zajímá! 🤩 Bych Ti nejradši teď zakázala cokoliv dělat 😂, jen ležet, nechat se obskakovat 😂.
@katka-365 moc ti to přeji, Hlavně se nestresovat..❤️ ❤️ určitě nám dej vědět jak vše probíhá ❤️ ❤️ mám z tebe velkou radost, teď hlavně odpočívat a odpočívat!!❤️
@Kulich6 to s dvouletakem moc nejde, navíc od včera má teploty a od rána do mě drci, že chce ven na kolo
🤯 ale snažím se co nejvíce setrit!
V neděli říkáme s manželem, že teda letos pojedeme na dovolenou, v pondělí ji chtěl rezervovat a ja si udělala test
(3roky mu o dovolené říkám a není kdy-je OSVČ), a zrovna letos má chuť letět k moři? ![]()
@Frey0369 moc se snažím, venku posedavam když to jde a doma zas polehavam
drkuju moc
musím říct, že tentokrát z toho mám zatím fakt dobrý pocit, i přes to všechno, co za ty roky je za mnou,..
@Charlie98 taky uvažuji nad fakultkou nebo ještě nad Havířovem. na podzim se tam otevírá zrekonstruovaná porodnice a jsou taky super recenze. Nějak se nemůžu rozhodnout. Daleko mám obě stejně 😃 😂 na FNO slyším taky samou chválu ☺️
@katka-365 Ahoj to je krásné. ☺ já taky původně patřila k zářijovkám, ale má to tak být a jsem v jiné skupince. A taky jsem se tam šla holkám pochlubit jak to nakonec dopadlo.
držím palce
@katka-365 moc ti to přeji ať je tentokrát vše v pořádku
. Já jsem po únorové revizi otěhotněla po jedné revizní menstruaci hned a věřím, že nám to miminko
teď tomu našemu chlapečkovi pěkně nachystalo. Řekli mi to i dva lékaři nezávisle po sobe
. Opatruj se a určitě se ozvi ![]()
@Veru.veruse
Havířov jsem musela zavrhnout protože nemáme auto 😅
A jinak na tu fakultku slyším dobré i špatné, ale zase má lepší vybavení a v případě jakýkoliv komplikací by to byla lepší volba. Tak ještě uvidíme. ![]()
@katka-365 ahoj, držím palce. Nám doktorka řekla ze musíme po revizi čekat 3 měsíce aby se sliznice poradně dala dohromady. Takže na sebe buď opatrna, myslím, ze to muže být o dost rizikovější
@mksv mě dr rekl, že se udává 2-3m, samozřejmě se maximálně budu snažit šetřit