Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@katka-365 to je skvělá zpráva.
Můj Dr. po revizi říkal, že je pohnojeno a je větší šance na otěhotnění. ![]()
@penalda říkala jsem si, jestli je tělo připravené, tak to zvládne, tak snad je to tak
děkuji ![]()
@katka-365 já poprve nakonec po zt potratila přirozeně a doktorka říkala počkat tři cykly. Od začátku jsme se vůbec nechránili a otěhotněla jsem až v tom třetím cyklu, myslím že tělo snad není tak hloupé a ví co dělá. ![]()
@katka-365 taky si moc dobře pamatuju, byli jsme spolu i v lednu… moc ti držím palce aby to vyšlo!!! ❤️
Holky,
mam takovy nepodstatny dotaz
Vybavicku mam kompletni (po synovi, nic nepouzito), ale protoze byl letni miminko, nemame zimni veci. A co si rikam, ze z tech zimnich je trochu vetsi polozka, je fusak. Myslite, ze uvaha, ze ted jsou zimni fusaky levnejsi nez budou v zime, je spravna?
Vim ze se jedna o max par stovek, ale i tak…jestli kdyz koupim ted, bude to levnejsi nez v zime. Nechci kupovat z druhe ruky.
@katka-365 Jeeee to je skvele, tak moc drzim palce, at je vsechno v poradku❤️ 🙏🏻 urcite to tak melo byt, a ted se miminko krasne zabydli, a udrzi❤️ urcite dej vedet!!!
@miskuet Ja uvazovala stejne, a mam fusak i zimni kombinezky za moc hezke ceny, kombinezky mam od znacky Pinokio, ktera je pomerne draha, a sehnala jsem kombinezku zlevnenou z 1300kc na 600kc, takze se urcite vyplati hledat a nakupovat uz ted😁 😘
@miskuet já si koupila přes vinted fusaky Elodie details a každý stál kolem tisícovky. Jsou oba nádherné, kožíšek okolo hlavy načechraný. Taky jsem původně chtěla nové, ale ušetřila jsem takhle skoro 6 tisíc a to už je znát. ☺ a myšlenka byla taky taková, že v létě to bude určitě levnější. ☺
@TerkaS98 můžu mít dotaz k těm kombinézkám? S nákupy čekám až po screeningu, takže zatím ani nehledám co všechno budeme potřebovat. Ale zatím jsem žila v myšlence, že na takhle malá miminka mi stačí ten fusak a kombinézky budou potřebovat až tu další zimu. Jak plánuješ ty kombinézky využívat? ☺
@ruzulka Ja asi spis koupila vice variant s tim, co nam bude vic vyhovovat. Mam koupenou jednu kombinezku opravdu zimni, a jednou takovou lehci fleesovou. V te lehci muze byt miminko podle me i ve fusacku. Fusak mam koupeny aby vydrzel celou zimu, takze myslim, ze bude ze zacatku malemu vetsi, takze bych si asi uplne netroufla dat ho tam jen ve svetriku. Tu zimni kombinezku pak mam na takovy ty prechody, kdy treba neberes kocarek a fusak, a jen maleho prenesu v autosedacce, na ruce nebo v nositku (k doktorovi, na navstevu, cesty autem, nakup…) Takze tak, proste uvidime co bude potreba, prodat se nepotrebne veci daji vzdycky 😁 ❤️ jinak ten fusacek jsem koupila ve velikosti 0-6m a kombinezky mam 56-62 tak doufam, ze to aspon nejakou chvilku vydrzi 😁 ta jedna je dokonce trochu rostouci, ze se daji odepnout rukavicky a backurky 😊
@TerkaS98 super, děkuju za info. ☺ no vidím, že mám ještě spoustu rezerv 😃 tak to se taky po něčem poohlédnu. Hrozně jsem se těšila na nakupování a popravdě od začátku jsem počítala s tím, že nakoupím i spoustu blbostí. 😃 Ale jak jsou teď dvě, už trošku rozmýšlím co koupit- přece jen je to jednou tolik peněz a to už je docela znát. Mám už spoustu let vybranou sadu do postýlky- hnízdečko, zavinovačka, mantinel a tyhle blbosti, no stojí to skoro pět tisíc a teď to kupovat dvakrát, přemýšlím jestli to tak nutně potřebuju. ![]()
@katka-365 drz se kocko, drzim vsechny palce co mam!
bude to urcite v poradku
@ruzulka No neni vubec za co😘 mozna, ze jeste poradi zkusenejsi maminky tady, ja jsem preci jenom takova ta prvorodicka co kupuje vsechno do zasoby, a mozna pulku veci ani nevyuzije 😁 ale asi budu klidnejsi, kdyz budu mit vic veci nez mene, prodat se to proste da vzdy 🙏🏻 😁
Jinak se ti vubec nedivim, nakup pro dve deticky musi byt mazec, tak drzim palce, at vsechno zvladnes hezky vybrat😊
Ja jsem prave zacala nakupovat brzo i kvuli te financni strance.. preci jenom kdyz si to rozdelis do 5m a kazdy mesic koupis cast, neni to takova financni darda jako kupovat vsechno najednou😊