TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2755
4.7.23 03:56

@Blangie 💙 💙 💙. Doprčic já na Tebe tak myslela ať to tak je, až mi z toho teď tečou slzy!!! Ty vado, to je nejúžasnější zpráva!!! 🍀 🍀 🍀 🎉 🎉 🎉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.7.23 06:09

Ahoj holky, já se k vám po pár týdnech tichého pozorování taky přidávám osobně. Jsem teď 17tt a TP mám 14. 12. a zatím pohlaví nevíme. :-) Dnes jsem měla mít další kontrolu u doktora, jenže minulý týden jsem špinila, tak jsem tam radši jela dřív. Miminko bylo naštěstí v pořádku, vrtělo se tam jak na diskotéce, ale mně tu další kontrolu posunula až na den 2. screeningu 1. 8., takže jsem si zvětšila tu mezeru mezi utěšujícími a uklidňujícími ultrazvuky. Tak jsem z toho dneska taková smutná, trošku panikařím, protože je to moje už páté těhotenství, všechny předchozí skončily v prvním trimestru. Pořád si říkám, že tu naši hranici už jsme překonali, tak už to bude dobré, ale nervy občas zapracují. Občas si zahrávám s myšlenkou na Angelsounds, ale bojím se, že s mým štěstím bych srdíčko nenašla a akorát bych zbytečně vyšilovala. Tak jsem moc ráda, že je tu tahle skupina, že tak pěkně držíte při sobě, všem držím moc palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
4.7.23 06:26
@Lucciang píše:
@BlangieTo je skoro jak vyhrat loterii, je to skvely! Tvuj muz si mel dat panaka za kazdou z nas tady, kdyz nemuzeme….tohle si o nej rika. Ja teda ze zvedavosti googlila i ten predpokladany syndrom…a rikala si nakolik je to zitelny a ze chapu i to tve planovane rozhodnuti …tehle vysledek je nejvic …moc jsme na tebe myslely…protoze jsme v tom vsechny namoceny proste stejne, kazda si kazdy problem co tady zazni vztahne na sebe a svoje pocity….takze ty a Terka ….no mely jsme to s vama nervy!!! 😊 😊 😊

Lépe bych to nikdy neřekla!!! 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
4.7.23 06:47

Juchu tak to jste mě uklidnily, děkuji 😀 já si myslím ze od mocaku to není, ale ze je to prave tím jak se to tam všechno pere o místo 😀 tu bolest v konecniku znám taky, někdy to je tak nepříjemný až se úplně zastaví dech na chvíli. NO NEVÍM KDO ŘEKL ZE TĚHOTENSTVÍ JE NEJKRÁSNĚJŠÍ OBDOBÍ, pořad na to čekám a nic 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
4.7.23 07:05

Mně se párkrát stačilo, že mě píchalo v čípku, jak kdybych si sedla na jehelníček. Na chvíli jsem se musela zastavit. Ale i to je normální… Jen nepříjemné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
4.7.23 07:32

@Lucciang ja si v prvni chvili rikala, ze ho prece nedam pryc kdyz bude jen trochu jiny. Jenze cely vikend jsem googlila i zahranicni stranky a ten syndrom je takovy 50:50. Nemusis
met vubec zadne priznaky ale taky byl pripad mentalni retardace s autismem. Takze jsem byla vicemene rozhodla. Tak strasne to bolelo uvnitr. Nedokazu to popsat, manzel mi nesmel ani sahnout na bricho. Chtelo se mi zalem umrit, neprobudit se :,(
Ted to porad nemuzu vstrebat. Myslim, ze vcera nebyl nikdo z rodiny az na me teda, kdo by si nedal panaka :lol:
A moc dekuju holky, ze jste na me tak myslely. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
4.7.23 07:38

@marcela628 jako ja bych na ni asi nesla kdybych mela negativni screening. Ten mi teda nevysel zas tak spatne, mela jsem 1:311, jen vyssi sijove projasneni tak me to hodilo do sede zony a skrz vek teda. Takze po porade s genetikem jsme to chteli jen overit tim neinvazivnim testem no. Jake bylo prekvapeni, kdyz vysel pozitivne. Jeste vcera pred odberem se me ptal pan docent jestli jsem si jista, jestli nechci probrat ten syndrom s genetikem, prece jen riziko potratu pri odberu je, ale ja bych nezvladla cekat jestli se narodi zdravy nebo ne.
A neboj, falesne negativni ty testy nebyvaji, takze s tou panorama mas jistotu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
4.7.23 08:20

@Blangie uuuuffff….takový stres 🥹 mám obrovskou radost, že je všechno v pořádku a maličký je zdravý ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.7.23 09:05

@Bledulka14 @Lucciang @TerkaS98 ano holky, máme to všechny velmi podobně :hug: Já mám TP podle screeningu 25.11., ale kdo ví, žejo :D Neofiko se moje gynekoložka přiklání na úplný začátek prosince..tak uvidíme. Moc se těším jak to tady nakonec všechno dopadne a kdo z nás opravdu bude první :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.7.23 09:09

@Blangie wow, dočítám zprávy dnes ráno…a jsem za tebe tak rááda :srdce: :dance: Uuuf..to jste si teda zažili šoky. Ale všechno dobře dopadlo a dopadne. Vítej další chlapečku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
4.7.23 09:11

@babulenka257 Ahojky vitej mezi nami❤️!! Mame dost podobny scenar, ja zacala krvacet v 10tt a obcastne spineni se me drzi do ted (19tt), angelsounds jsem nechtela z uplne stejneho duvodu. Holky tady me ale podporily at do toho jdu, a udelala jsem dobre, jsem od te doby daleko klidnejsi💪🏻 ve 12tt mi trvalo treba 30s nez jsem srdicko nasla, ted uz je kdekoliv kam na bricho polozim, takze staci 10s kontroly a vypinam. Takze urcite doporucuju, neboj se, ze bys ho nenasla, ja ho nasla i pres placentu na predni stene 😘

@mksv Anooo taky to obdobi vyhlizim, a furt nic😁 😁 😁 a ty zeny z reklam na tehotenske potreby maji urcite taky jen vycpana bricha😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.7.23 09:16

@klaudi587 :srdce: a je to krásný viď? Takové potvrzení, že tam miminko je a že se má k světu :hug: Jinak pohyby cítíš bych řekla velmi brzy, to máš štěstí.

Já jsem tady pořád četla, jak to už někdo cítí atd.. a já furt nic. Ale 18+6 jsem v leže konečně taky cítila přesně to co popisuješ. Takové převracení :lol: Chvílema se mi i napnul dost podbříšek a pak několikrát to bylo cítit po sobě. Dokonce i manžel, který mi dal ruku na podbřišek to cítil. Ty jemné pohyby ne, to zatím cítím jen já, ale takové ty převraty v bříšku cítil taky :srdce: Bylo to hrozně dojemné, až tak, že já plačka, jsem zas bulela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.7.23 09:19

@mksv hahaa, to jsi mě teď rozesmála s tím nekrásnějším obdobím… :lol: Kdo to vymyslel fakt nevím, ale těhotnej teda určitě nebyl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
4.7.23 09:52

@TerkaS98 no a co teprv baby v reklamách na tampony a na vlozky 😂 to bych chtěla vidět jak si vesele poskakujou a sportujou v bílých krataskach kor s vložkou 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
4.7.23 10:34

Holky, tak jsem od rána prošla celou diskuzi od 1. Stránky, masakr 😂. TP se u někoho měnily asi 5×, takže furt jsem škrtala, spousta holek jsou třeba jen pozorovatelky.

Jdu pomalu zpracovat tu tabulku a prosím, kdybych na někoho zapomněla, že jste psali termín nebo pohlaví, nezlobte se na mě. Mám popsané 2 stránky A4. Tak prosím se pak nahlašte a já doplním 😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí