Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@penalda manzel jak nepije tvrde, tak si nalil whisky
a ja to teda porad vstrebavam, nemuzu uverit
@Lucciang teď akorát koupeme a pak snad půjdeme spinkat, já jsem dneska úplně zabitá z práce tak snad bude spát pořádně 😂
@Blangie proboha ani nevis jak jsem šťastná za tebe.. jsem strašně ráda že to dopadlo dobře ❤️ ❤️ ❤️ a teď už bude jen dobře
@culinka123 hmmm taky sem tam mam….jako kdybych si sedla na nuz….z niceho nic, casto vecer…ale teda nijak to neresim … stejne jako pnuti..dloubani….a driv jsem psala, citim sponu ( doufam ze se to nebude zhorsovat… coz se casto deje) a jedno trislo…kdyz kychnu jdu do kolen taky ….
Holky tak já jsem dnes 15+5 a cítila jsem pohyby. Ležela jsem na zádech na sedačce a cítila jsem, jak se tam hýbe. Žádné kopanečky nebo tak, ale vyloženě pohyby ve smyslu otáčení a tak 😍 je to úplně neuvěřitelný pocit, jsem z toho doteď mimo a těším se, jak se to bude stupňovat. Jinak TP mám 20.12. 😊
@Blangie jsem ráda za takové krásny zprávy, to hned udělá radost ❤️
@Lucciang nemám absolutně představu o tom jaká bolest je OK. Jsou dny kdy mě břicho na střídacku táhne cely den
ale dnes teda ta křeč jakoby v čípku poprvé ![]()
@Blangie píše:
@Lucciang my tomu neverili vubec, jakoze bychom byli v tom 1% falesne pozitivnich se nam nezdalo. A preceale dokud ho nebudu mit v naruci tak se budu nervovat
To je skoro jak vyhrat loterii, je to skvely! Tvuj muz si mel dat panaka za kazdou z nas tady, kdyz nemuzeme….tohle si o nej rika. Ja teda ze zvedavosti googlila i ten predpokladany syndrom…a rikala si nakolik je to zitelny a ze chapu i to tve planovane rozhodnuti …tehle vysledek je nejvic …moc jsme na tebe myslely…protoze jsme v tom vsechny namoceny proste stejne, kazda si kazdy problem co tady zazni vztahne na sebe a svoje pocity….takze ty a Terka ….no mely jsme to s vama nervy!!! 😊 😊 😊
@culinka123 ja taky vlastne ne….a dokud to netrva dlouho …nezhorsuje se to….neprovazi to nejake dalsi vylomeniny….tak to ignoruju…a jak psaly holky, taky pro klid si pres doppler ( jina verze angel sounds) sposlechnu “ masinku” a lip se mi spi
@Lucciang Vid, musim rict, ze jsem z toho fakt stastna! Je to takove uklidneni pro nas vsechny, ze i kdyz je nejhur a vypada to uz opravdu beznadejne (co si budem, 1% je hodne beznadejne) tak vzdy ta spetka nadeje tam je, a muze vse dopadnou dobre❤️ 🙏🏻
@Lucciang strach tam malinko je ale stále tam je nádej, že je všetko v poriadku na UTZ nič nevidel. Ja už mám kocarek vybraný a pár veci som si kúpila aby som to brala pozitívne keď to nevyjde tak to dám svagrovym obe čakajú miminko. Na testy do gennetu pôjdeme asi tiež a ešte idem k dr Frísovej ta je zevraj špička v oboru
Jsem zde s dalším dotazem z kategorie “mate to taky?”
Když jdu curat, tak skoro vždycky mě při curani bolí podbrisek, někdy je to fakt bolest, a když se zvedam tak často se nemůžu hned úplně narovnat, protože ta bolest přetrvává. Nevím jestli mi deloha nějak tlačí na mocak a já jak povolim tak se tam něco odehraje ale je to nepříjemný 🤨
@mksv Anooo to mam taky🙋🏼♀️ na minule kontrole jsem tlacila doktorovi, ze mam urcite zanet mocaku, ze to neni mozny, ale rikal ze je to normalni, jak pises, vsechno se tam zvetsuje a pne. Od te doby to neresim, ale obcas je to fakt bolest, ze se uplne zarazim 😁 a musim rict, ze jsem i chvilku mela stejne bolesti do konecniku, po velke jsem nemohla pomalu sedet ![]()
@Blangie Ta amniocenteza je prostě nejspolehlivejsi, akorát se na ni člověku moc nechce, ale za tu jistotu to stojí. Já si radši taky zaplatila Panorama test, ale dlouho mne to hlodalo, jestli jsem neměla jít radši do odberu plodovky/klku a mít nejspolehlivejsi výsledky co jdou. Každopádně je super, že jste měli po odberu tak brzy výsledky a nemuseli jste ještě dlouho čekat.
@mksv ahoj mam to taky, ale u me to muze byt zanet mocovych cest, ale ja to mam prakticky porad, takze nekdy je to lepsi, nekdy horsi. Nekdy uplne bez problemu. Resim porad neco. Nejsem pohodova tehulka. Nejdriv spineni, potom zanety a s novym poznatkem jdu zitra k doktorce pro klid duse. Jinak mam termin az 27.12. a desne se na ten den tesim.
@_Nixol no sice nepovinně, sedím v kanclu, ale… Příplatky za svátky a můžu si odejít kdy chci 😂. A teď mám povinnost udělat přehled 🤩 😂.