Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Garza jee tak hlavne ze je klucik zdravej 🍀 nekteri chlapi proste ty holky neumi
pritel ma jednoho klucinu z predchoziho vztahu, o jednoho jsme prisli, nez se narodil a ted cekame znovu kluka.. vsadim se, ze kdyz budeme chtit dalsi, bude to zase pindik 💙
@Frey0369 děkuji ti za rady i ostatním holkám ![]()
Jooo pleny, to bude potom plná skříň až bude prcek na světě ![]()
Jeeee se tak na něj/ na ni těším
![]()
Také první mimčo, to moc gratuluji ![]()
Juknu se na ty kočárky…jejich fakt hodně že si člověk nemůže ani vybrat
@Marilyn222 uvidíme, jestli je to kluk, ale doufám v to. Kamarádka má 3 kluky a druhá tři holky a dvě jsou z dvojčata. Ona tam včera začleněna pupeční šňůra no ![]()
@JulkaaD ahoj, no říkala, že to vypadá na chlapečka, ale překážela tam pupeční šňůra
že 100% by měli poznat na 2.screeningu.
Ahoj holky, trosku osobnejsi dotaz, ale myslím že tady to bude v pohodě. Vím že cca od 16tt se tvoří mlezivo. A už par dni mi z prsu vztekala čirá hustší kapka a dneska už byla žluto bílá.. je možné že mi teče to mlezivo? Nevím co jiného by to bylo, teče to z obou a většinou po sprše. Poprvé jsem si toho všimla když jsem si holila nohy a jak jsem si rukou drazdila bradavku tak jsem okolo ni měla takovou lehce bulou pěničku, nejdřív jsem myslela že to je šampon ale nebyl.. 😂
Mám mít strach nebo být ráda že mlezivo mám? 😂
Popřípadě že nejsem jediná prosím ![]()
@Frey0369 ja to neměla, ale kamarádka to měla taky hodně brzo a do rána úplně mokré fleky na pyzamu, musela nlsit uz vlozky do podprsenky..takže ano, je to v pořádku ![]()
Tak se holky moje taky přidávám do skupiny: budeme mít kluka 💙 😌 😃
Holky koukali jste po videochůvičkách? My mám dost velký dům s chtěla bych mít dosah i na zahradě, ale když vidím ty ceny
, zatím nejlepší recenze jsem viděla na Philips Avent Connected chytrá dětská chůvička SCD921/26. Máte s ní někdo zkušenosti nebo někdo s nějakou jinou, která by byla dobrá a nestála 6tis?
@Mishell498 Gratuluju!! 💙 zalozime asi fotbalovy tym, jak tak na to koukam😁 💪🏻
@Cahova.an My mame vybranou TrueLife NannyCam H32, ma moc dobre rezence a cena kolem 3tis mi taky neprijde tak hrozna 🙏🏻 a ma dlouhy dosah takze na velky dum idealni😘
@Frey0369 já to tak taky mám! při zmáčknutí, takové skoro mléčné cosi
docela velká kapka
@TerkaS98 prosím já mám jednu roztleskávačku pro Váš tým 😂 😂 💜. A myslím, že sice opravdu dost v oslabení, ale pár roztleskávaček je tu taky 💃 💃.
Myslím, že v lednové skupině zase vedou holčičky 🤗.
Holky to je mazec. Tady je to opravdu klučičí spolek 💙 🙈 zrovna rikam manzelovi, ze snad 90% ze skupinky čeká chlapečka a ze nevím, co jsme teda dělali špatne 😂
@Cahova.an Taky máme velký dům a nejradši bych dosah chuvicky i k sousedům pak na dýchánky se sousedkama, až malička povyroste…koukam po Phillips, ale ceny medove 😵💫
Mě bříško za poslední dva týdny hrozne vyrostlo. Na kontrole jsem měla +3 kila, ale pocitově tak 10. Posílám fotku. Na to, ze je dopoledne, tak teda nevím jak budu vypadat v listopadu. Na 11 kg jako jsem měla s mladší cacorkou asi mužu zapomenout 😃