TP prosinec 2026 - pokec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.4.26 09:47

TP prosinec 2026

Ahoj všem, všimla jsem si, že ještě není založená diskuze k miminkům, co mají přijít na svět koncem tohoto roku, tak kdo čekáte, pojďte si pokecat :) u nás jde o neplánované 3. dítě, děti máme 5 a 7 a mysleli jsme si, jak už máme hotovo, no osud asi chce jinak. Uvidíme, zda bude vše ok. Manžel to ještě ani neví a trochu s tím otálím, vím, že nadšený nebude a bude to muset rozdýchat trochu :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
987
20.4.26 11:17

Ahoooj, my mame TP nejspis 1.12., a nebo konec listopadu, jsem po ET :)
Transfer jsme meli v patek 13.3. a prvni utz byl 1.4. na aprila, takze verim v to, ze nam 1.12. klapne :mrgreen:
Jde o nase prvni dite po 3 letech snazeni.

Takze muj muz o tom logicky vi od zacatku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
20.4.26 22:56

@Liskulaska Ahoooj :mavam: u nas to zatim vypada na TP 13.12. 🙏🏻 mam uz jednoho syna, 1.12. mu budou 3 roky😍 snazili jsme se ted od ledna, a hned na poprve biochemko. Na utz jdu az 6.5., to budu 8+3, jsem hrozne nervózní, prijde mi to nekonecne😫 ale tehotenskych priznaku mam az moc, tak snad bude vsechno dobre :poblion: drzim palce vsem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
21.4.26 06:42

@TerkaS98 a ty budes mit teprve 1. utz? Ja jsem mela nejake komplikace, takze uz mam 2 za sebou, mam potvrzene srdicko :hug: dneska jsem 8+0. Drzim tedy palce na dobre zpravy :srdce:
Priznaky mam tez, ale teda nemam nevolnosti, mam naopak zravou :mrgreen: musim se krotit pokazde kdyz jdu do lednice :mrgreen:
A potom mam natekla prsa a bolavou delohu a spojeni stydkych kosti, jak se tam vsechno roztahuje :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.26 08:24

Já tedy ještě nejsem objednaná k dr. Když jsem investigovala, kdy k té „nehodě“ mohlo dojít, tak jsem došla k datu 15.3., jenže to jsem byla 30. den cyklu a už měla přijít menstruace. Pak jsem si myslela, že kolem 1.4. došla zpožděná MS, no když mi od 10.4. začalo být šoufl a začlo se nafukovat břicho (v každém těhotenství se mi vypouklo takto brzy), tak mi došlo, že v dubnu už to nebyla MS, jen nějaké zmatené zakrvácení a špinění, a že jsem měla prostě extrémně posunutou ovulaci :roll: Datum porodu jsem tedy spočítala na cca 7.-10. 12. Každý den se ve mně střídá hrozná škála pocitů, radost z miminka střídá depka nad tím, jak to vezme manžel, děti, okolí…Navíc mám děsný pocit viny, protože moje sestřenice, kterou mám moc ráda, má čerstvě za sebou neúspěšné ivf a je z toho na maděru. Vůbec si nedokážu představit, jak se jí podívám do očí s tím, že u nás je 3. těhotenství, v podstatě nechtěné. Vím, že minimálně manžel a moje mamka budou mluvit o potratu, ale to je pro mě prostě no go. Navíc můj věk (bude mi 37) je z hlediska možných VVV taky ne úplně ideální. Když jsem rodila ve 30 a 32 letech, byly ty screeningy v pohodě, vyšla tam minimální rizika, teď se toho obávám a uvažuji o NIPT…no, je toho hodně k přemýšlení, což mě mrzí, u prvních dvou to prostě byla čistě radost a těšení, teď je mi miminka líto, že je to divočina od začátku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
485
21.4.26 09:27

Ahoj, vcera mi bylo potvrzeno 7+0, jsem ale po 2 zamlklých, takže k tomu mám zatím velký respekt, jako nějaké plánování, diskuze apod… ale na druhou stranu mi chybí si o tom s někým pokecat… též mi vychází začátek prosince, s mou anamnézou, to vidím už asi na listopad, a to mozna budu rada, ale je urcite lepší o tom diskutovat s někým, kdo je v podobném týdnu. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
21.4.26 10:40

@Liskulaska Ano, budu teprve na 1utz🙈 jsem z toho fakt nesva, se synem jsem sla uz nekdy v 6tt, protoze jsem mela pred operaci velke cysty na vajecniku, a do toho se mi hned zacali delat hematomy na deloze🫣 takze jsem byla od zacatku extremne hlidana, a na utz kazdy tyden. Ted zatim vypada vse bez komplikací, ale z toho cekani se asi zblázním 😁
U syna jsem mela priznaku minimum. Nejvic jsem to videla na pleti, a bolela mne hlava. Ale ted je to mazec. Tak treba ta holcicka😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
21.4.26 10:44
@Anonymní píše: Více

Neni to idealni, ale urcite si kvuli sestrenici nic nevycitej. Stejne, jestli tehotenstvi budes oznamovat za 2mesice, muze byt uz uplne vsechno jinak, ona tehotna napriklad. Drzim palce :hug:

@tgg91 ahooooj, ze snazici skupinky😊 je skvele, ze utz dopadl dobre😍 drzim pesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
21.4.26 12:51
@Anonymní píše: Více

Ono je to tezke, ja jsem byla ve stejne situaci, jako je tvoje sestrenice, akorat v te dobe kdyz to bylo oznameno jsme teprve meli IUI.
Ale to je proste zivot, je na tvoji sestrenici aby se s tim vyrovnala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
21.4.26 16:07

@TerkaS98 dekuji, tobe take :hug: a samozrejme vam vsem tady :kytka: )
Je mozne, ze to bude jine pohlavi,… :think: ja tedy tohle tehotenstvi co se tyce telesnych priznaku zvladam mnohem lepe, psychika je tedy stejne blba jako u vsech :-D ale myslela jsem si, ze je to uzivanim progesteronu, ze ty vzestupy lepe snáším, ale ty ho taky beres, jsi nekde psala? Zvracela jsem u kluka, tak jsem tez zvedava, na co je zadelano tentokrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
21.4.26 20:52

@tgg91 Ano beru ho taky🙏🏻 vubec nevim, kde se to ted bere😁 u syna mi bylo blbe treba dvakrat, po jidle? Ted je mi blbe permanentně bez jidla i s jidlem😅 no jsem zvedava. Prala by sis parecek? Samozřejmě, clovek chce, aby hlavne bylo v poradku, ale nejaka mala preference vzdycky je🙏🏻 ja jsem vzdycky chtela dve holcicky. Ted bych radeji dva chlapecky😁 ale za parecek budu moc rada😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
21.4.26 21:14

@TerkaS98 to mě mrzí :-/ snad bude brzy lépe :kytka: líbí se mi představa holčičky, ale z toho praktického hlediska by byl asi lepší chlapec, syslím si oblečení, tak bych už nic kupovat nemusela :lol: navíc je to taková hezká sbírka, tak škoda, že by se to uz nevyužilo, ledatak to někomu darovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
21.4.26 23:01

@tgg91 Ja jsem nastesti hodne kupovala neutrální obleceni, takze hodne vyuziju i na holcicku😁 🙏🏻 a kdyztak ty dinosauři záležitosti hodim na Vinted, tam se uda vsechno🙏🏻 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí