TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2074
25.2.19 07:47

Ahoj holky, potrebovala bych uklidnit :( Vcera vecer jsem se prastila do bricha hranou kuchynskych dvirek pri jejich otvirani, jsem proste nemehlo. No a od noci mam takove divne “tlaky” na prave strane bricha, presne na strane, kde jsem se uhodila. Mam strasny strach o male, hned jsem se objednala na kontrolu a jdu v 11h. Mam jit zitra na druhou, ale to bych nevydrzela, tak jdu hned dnes. Ja se tak bojim,holky. Mohlo to miminku ublizit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
25.2.19 07:51

@lalala2016 Buď hlavně v klidu, myslím si, že je mimčo dostatečně chráněno (kor teď na začátku), takže si myslím, že to nic nebude a víc si ublížíš tím stresem (i když chápu Tvé obavy), bude to určo dobré, neboj :-) Držím palečky a ozvi se :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
25.2.19 08:14

@lalala2016 ahooj, buď teď hlavně v klidu, jak říká i Meggynka :) mimčo je teď chráněné proti těmhle nárazům asi úplně nejvíce z celého těhotenství a navíc ještě ani není v bříšku, ale v děloze a to úplně na zadní stěně, takže by se to k němu čistě teoreticky ani nemělo dostat. :) a ty křeče/tahání můžou být jen od zvětšování dělohy. Neboj se, všechno bude ok! :srdce: pak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.19 08:36

@lalala2016 dle me ne. A zdrave tehotenstvi toho prezije vic ;) mne dcera i ted skakala omylem po brise, zezacatku se tomu nevyhnu

• Citovat
  • Upravit
2074
25.2.19 08:37

@Meggynka2189 @marlenka216 Kdyby me v noci nezacaly ty tlaky zrovna na strane, kde jsem se uhodila, tak bych asi uplne nepanikarila. Davam si na sebe takovy pozor a pak tohle. Jsem rada, ze jdu uz dnes, do zitrka bych to asi nevydrzela. Myslete na nas, holky, podam pak info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
25.2.19 08:41

Ach jo holky. Se z toho asi zbláznim. Nejenom, že se mi zhoršilo nachlazení (zítra bych měla jít do práce), ale ještě k tomu se mi přidal zánět dásní. A to si zuby čistim opravdu pečlivě. Prý je to v těhotenství běžný, ale dost mi to otravuje život. Ať už je to za mnou, chtěla bych si těhotenství užívat, ale zatim jenom pořád spim a potim se kvůli teplotě… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
25.2.19 08:42

@lalala2016 Neboj, bude to v pohodě. Držím pěsti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
25.2.19 08:52

@Shierly Možná to máš i psychické (z té práce). Já jsem to nachlazení měla taky dlouho, týden jsem byla kvůli tomu doma a pak jsem stejně posmrkávala. Já si taky těhotenství moc neužívám, spíš bych pořád spala a je mi pořád blbě :D Neboj, uzdravíš se :-) Hlavně klid a pusť si klidnou hudbu :-) Držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
25.2.19 09:00

@lalala2016 Hlavně klid, ono zdravý těhotenství leccos vydrží. V tom minulým se mnou dcera jako plod absolvovala saunu, tatarák a centrifugu na pouti a až potom jsem zjistila, že jsem těhotná 8o Tohle embryo už má za sebou termální lázně, sushi, halušky s brynzou a náročnej bězěckej závod (opět netušíc, že přijdou //). Návštěva doktora tě asi uklidní, ale v tohle období je to stejně buď anebo. Uvidíš, že to bude cajk :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.2.19 09:02
@Meggynka2189 píše:
@kajpe Já jsem 7+2 a termín cca 12.10. Zatím je to jak na horské dráze, občas je mi dobře a občas mám pocit, že budu zvracet, nyní spíš převládá pocit druhý, tedy že je mi pořád blbě…když mi blbě nebylo, tak jsem to hned využila a skočila na manžela. Jinak za chvíli asi budu kupovat nový hadry, protože mě všechno tlačí, hlavně kalhoty (pásek, knoflík), když řídím, tak si pořád stahuju pás pod břicho, když se ohnu, tak mi to není příjemný. Jsem pořád unavená, občas se mi najednou změní nálada a mám divný myšlenky. Začal mi už strach o dítě (přitom je to teprve pecička :lol: ). Co Ty?

já jsem na tom úplně stejně, hrozně mi vadí cokoli na břiše, pořád rozepínám kalhoty,protože mě tlačí… :roll: špatně a na blití je mi,lkdyž mám hlad a večer…to je brutál,to musím zaspat… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
25.2.19 09:04

@viveca Moc doufam, ze nase mimi je dost silne, aby vse vydrzelo a zustalo s nami uz naporad :) Tohle obdobi je opravdu psychicky narocne, zrovna ja jsem hrozny nervak, tak nemuzu nic brat v klidu. A uz vubec ne tehotenstvi, protoze je to opravdu vymodlene miminko :) Doufam, ze je vse v poradku a nervuju se zbytecne. Zarazilo me totiz i to, ze dnes rano jsem nemela ty svoje blinkaci stavy rano a je mi docela dobre :( Sleduju kazdou zmenu oproti tomu, co jsem prozivala v poslednich tydnech, tak vsechno “jinak” me proste zarazi. Ach jo, at uz je aspon prvni trimestr za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
25.2.19 09:18
@Anonymní píše:
@lalala2016 dle me ne. A zdrave tehotenstvi toho prezije vic ;) mne dcera i ted skakala omylem po brise, zezacatku se tomu nevyhnu

Moc doufam, ze je vse v poradku. Ja jsem hrozny nervak a vsechno me hned rozhodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
25.2.19 09:28

@lalala2016 pro uklidnění - já jsem taky šílený plašan, na záchod chodím pro kontrolu každou hodinu, šílím z toho, že nemám skoro žádné příznaky a šílím z toho, že jsem nebyla ještě ani na kontrole. :lol: takže tě úplně naprosto chápu :) ale jak už tu někdo řekl, zdravé těhotenství vydrží fakt hooodně věcí. :) to bude dobrý, myslíme na vás! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.19 09:31
@lalala2016 píše:
Moc doufam, ze je vse v poradku. Ja jsem hrozny nervak a vsechno me hned rozhodi.

Ja vse strasne resila v prvnim, doktorka me porad strasila, mela jsem strach a dcera je takovy typ ted po mne. Tak snad bude u me vse v poradku, ale uz si nehodlam nic spatneho pripoustet a vse tak resit :) drzim palce, ale urcite to bude v poradku :hug:

• Citovat
  • Upravit
35
25.2.19 09:36

Holky, je nejaka fyzicka aktivita, u ktere jste si, kdyz jste zjistily, ze jste tehotne, rekly, ze ji delat nebudete? Nejak me nenapadlo se v necem razantne omezovat do te doby, nez mi mamka rekla, jestli budu dal pokracovat v aktivitach se psem (canicross, agility apod.)? Je neco, co radsi vynechate? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí