Holky už jsem zoufalá. Vy, co nejste v tehu zrovna vychtrliny a máte jako
já přes sto kilo, kdy jste se dozvěděli zda je to kluk nebo holka? Dnes jsme
byli na velkém USG a zase nic nevíme a pan doktor mi pověděl že je to tím
že nejsem štíhlá Tak se chci zeptat, kdy to tam můžu čekat?
Moc děkuji
Kluk nebo holka, při vyšší váze?
@Editka96 píše:
Holky už jsem zoufalá. Vy, co nejste v tehu zrovna vychtrliny a máte jako já přes sto kilo, kdy jste se dozvěděli zda je to kluk nebo holka? Dnes jsme byli na velkém USG a zase nic nevíme a pan doktor mi pověděl že je to tím že nejsem štíhláTak se chci zeptat, kdy to tam můžu čekat? Moc děkuji
Nejpozději v den porodu se to dozvíš.
První na screeningu tuším 16 tt a druhý ve 12tt na screeningu a obě správně. A mám 120kg a nikdo neřekl nic, akorát mám ve zprávě, že horší podmínky pro zobrazení.
@Russet píše:
Nejpozději v den porodu se to dozvíš.
No to tedy děkuji, ale to nechci
Já nechápu, jak to naše mámy mohly přežít, když to až do porodu
nevěděly...... jako fakt, nejdýl v den porodu to vědět
budeš. Všem mým silnějším kamarádkám to řekly tedy už během
těhotenství, ale pokud máš nadváhu a ještě třebaplacentu na přední
stěně, tak se ten doktor může snažit jak chce......Můžeš si zaplatit
třeba odběr plodovky, ale je to risk pro dítě.
A co řešíš? I štíhlý holky seto nemusí dozvědět před porodem. Moje dítě mělo vytrvale překřížený nohy. Zjistila jsem to až v posledním měsíci. Švagrová je jako žížala a ta si musela počkat na porod.
@Editka96 píše:
No to tedy děkuji, ale to nechci
Nevíš, o co přicházíš. Ten moment překvapení je krásný a
nepopsatelný.
Zalezi taky co ma tvu doktor za utz. Jak pak chteji rozpoznat vvv kdyz maj nejakou kraksnu, na velke utz te ma poslat do lepsiho zarizeni
Ahoj,
u první jsem se to dozvěděla v 20tt a měla jsem tou dobou okolo 78kg a
u druhé jsem se to dozvěděla v 13tt a měla jsem cca 85kg A oba porody s 93kg.
(anonym, protože se tou vahou moc nechlubím)
@Anonymní píše:
@Editka96Ahoj,
u první jsem se to dozvěděla v 20tt a měla jsem tou dobou okolo 78kg a u druhé jsem se to dozvěděla v 13tt a měla jsem cca 85kg
(anonym, protože se tou vahou moc nechlubím)A oba porody s 93kg.
Docentky jsou v poho. Nadcentky mají problém.
Záleží na kvalitě utz, na tom jestli mimčo taky spolupracuje, kamarádka má 70kg a stejně se to dověděla až ve 22tt protože se mimčo nechtělo ukázat. A stejně to nikdy není na 100%.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.