Ahoj, omlouvám se za anonym, ale o mém těhotenství ještě nikdo neví. Jsem 6tt a začal mě šíleně bolet zub. Všude čtu, že Paralen můžu, ráno jsem ji jeden vzala, ale pomohl jen na chvilku. Myslíte, že si můžu vzít 2 najednou? Jsem už zoufalá, potřebuji přežít do zítra, než půjdu k zubařce..
2 Paraleny v těhotenství?
Raději tabletu brufenu než se předávkovat paracetamolem…zkus zavolat raději lékaři a poradit se s ním.
Já měla na zánět dutin přímo od dr napsané 2 paraleny 3× denně, a když jsem měla zlomenou nohu, tak jsem taky měla povolené dva 3× denně.
@Anonymní píše:
@jahuhudka zkoušela jsem.. Bohužel nepomohl..
Tak z te vic do vidky a louhovat a potirat klidne i salvej pokud mas. Za pul dne je po bolesti
@Ennny píše:
Taky, jsem mohla 3×2 …u nás doktor doporučuje spíš paralen než Ibalgin.
Jo, když jsem volala na gyndu, jestli můžu něco silnějšiho nebo aspoň brufen, tak řekl, že brufen ne, jen paralen.
@Rive píše:
Jo, když jsem volala na gyndu, jestli můžu něco silnějšiho nebo aspoň brufen, tak řekl, že brufen ne, jen paralen.

@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale o mém těhotenství ještě nikdo neví. Jsem 6tt a začal mě šíleně bolet zub. Všude čtu, že Paralen můžu, ráno jsem ji jeden vzala, ale pomohl jen na chvilku. Myslíte, že si můžu vzít 2 najednou? Jsem už zoufalá, potřebuji přežít do zítra, než půjdu k zubařce..
Nejjednodušší bude zajít k zubari,lepší než se ladovat praskama. Brufen se myslím může užít až ve druhém trimestru, ale jistě to nevim.
co vím já, tak se Brufen nedoporučuje v prvním a třetím trimestru. Ve druhém ojediněle jedna, dvě tabletky prý nevadí.
Ibalgin je nebezpecny hlavne ve tretim trimestru, kdy hrozi u plodu predcasne uzavreni cevy mezi plicnici a aortou. V tehotenstvi urcite lepsi paralen a muzes trikrat denne 2.
Kdybys měla blízko lékárnu, doporučuji dásně okolo potřít Mundisalem. Umrtvuje. Pokud nic, tak rozžvýkat hřebíček nebo odvar, jak tu někdo psal.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.