2 Paraleny v těhotenství?

Anonymní
30.1.19 12:37

2 Paraleny?

Ahoj, omlouvám se za anonym, ale o mém těhotenství ještě nikdo neví. Jsem 6tt a začal mě šíleně bolet zub. Všude čtu, že Paralen můžu, ráno jsem ji jeden vzala, ale pomohl jen na chvilku. Myslíte, že si můžu vzít 2 najednou? Jsem už zoufalá, potřebuji přežít do zítra, než půjdu k zubařce..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jahuhudka
30.1.19 12:43

Kloktej odvar z hrebicku zabere vic nez paralen

• Citovat
  • Upravit
2813
30.1.19 12:43

Raději tabletu brufenu než se předávkovat paracetamolem…zkus zavolat raději lékaři a poradit se s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.19 12:45

@jahuhudka zkoušela jsem.. Bohužel nepomohl..

• Citovat
  • Upravit
2249
30.1.19 12:46

Já měla na zánět dutin přímo od dr napsané 2 paraleny 3× denně, a když jsem měla zlomenou nohu, tak jsem taky měla povolené dva 3× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
30.1.19 12:48
@Anonymní píše:
@jahuhudka zkoušela jsem.. Bohužel nepomohl..

Tak z te vic do vidky a louhovat a potirat klidne i salvej pokud mas. Za pul dne je po bolesti

• Citovat
  • Upravit
4615
30.1.19 12:48

Taky, jsem mohla 3×2 …u nás doktor doporučuje spíš paralen než Ibalgin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
30.1.19 12:49
@Ennny píše:
Taky, jsem mohla 3×2 …u nás doktor doporučuje spíš paralen než Ibalgin.

Jo, když jsem volala na gyndu, jestli můžu něco silnějšiho nebo aspoň brufen, tak řekl, že brufen ne, jen paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
30.1.19 12:51

@Rive taky mi řekli toto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
30.1.19 12:53
@Rive píše:
Jo, když jsem volala na gyndu, jestli můžu něco silnějšiho nebo aspoň brufen, tak řekl, že brufen ne, jen paralen.
:lol: Koukám, že každý lékař tvrdí něco jiného. Mě bylo řečeno, že nárazově tableta brufenu není problém. Potřebovala jsem srazit horečku a paralen nestačil.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
30.1.19 12:57
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale o mém těhotenství ještě nikdo neví. Jsem 6tt a začal mě šíleně bolet zub. Všude čtu, že Paralen můžu, ráno jsem ji jeden vzala, ale pomohl jen na chvilku. Myslíte, že si můžu vzít 2 najednou? Jsem už zoufalá, potřebuji přežít do zítra, než půjdu k zubařce..

Nejjednodušší bude zajít k zubari,lepší než se ladovat praskama. Brufen se myslím může užít až ve druhém trimestru, ale jistě to nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
30.1.19 12:58

co vím já, tak se Brufen nedoporučuje v prvním a třetím trimestru. Ve druhém ojediněle jedna, dvě tabletky prý nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.19 13:03

@Alušáček k zubaři jdu zítra ráno..

• Citovat
  • Upravit
31438
30.1.19 13:03

Ibalgin je nebezpecny hlavne ve tretim trimestru, kdy hrozi u plodu predcasne uzavreni cevy mezi plicnici a aortou. V tehotenstvi urcite lepsi paralen a muzes trikrat denne 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
30.1.19 13:08

Kdybys měla blízko lékárnu, doporučuji dásně okolo potřít Mundisalem. Umrtvuje. Pokud nic, tak rozžvýkat hřebíček nebo odvar, jak tu někdo psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí