Podle ovulace 3tt, ale na ultrazvuku nebylo ještě nic vidět

Anonymní
30.1.19 02:38

3tt podle ovulace.? Prázdný utz

Zdravím dámy, mám otázku, měla bych být tehu podle poslední OVULACE a testu :) ve 3 tydnu.. Podle ms nějaky 7 týden.. (Ovu 7.1.) na utz nebylo nic vidět… Ke gynekologovi jsem zašla protože jsem byla objednána, ne kvůli tehu.. Sama jsem proti tomu aby se chodilo kvůli tehu ne gyndu moc brzy. je normální že nešlo nic vidět? Dr hned těhotenství vyloučila i když jsem ji řekla že ovu byla toho sedmého.. Už mi chtěla píchnout vyvolávacku, :) okamzite jsem odmítla.. Kdy mám zajít znovu k Dr aby šlo už něco vidět? Zklamalo mě co mi řekla Dr. Snad se zadařilo. :( mimi moc chceme. Díky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2098
30.1.19 03:35

Co říká test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
30.1.19 04:10

Nechat si vzit krev, 7 tyden uz by mohlo byt neco videt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
30.1.19 06:02

Tak pokud ovulace byla doopravdy 7.1. tak by jsi byla tak konec 5tt, začátek 6tt. Jak jsi přišla na 7tt? A ovulace byla toho 7.1. zjištěna jak? A těhotenský test jsis dělala? Ten říká co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
30.1.19 06:17

Nech si udělat odběr krve na HCG jako samoplátce, já byla na 5+3 a doktor stěží viděl žloutkový váček. Že je pozitivní TT ještě neznamená, že opravdu musíš být těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15287
30.1.19 06:17

@Sůvička80 pise podle ovulace a testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
30.1.19 06:32

Tak předně těhotenství má jedny týdny, a to v této fázi podle poslední MS. ;) Ale pokud máš ovulaci později, resp.dlouhé cykly, tak pokud k 7.1. přičtu 2 týdny do termínu předpokládané MS (Nebo odečtu 2 zpět), máš být teprve 5+2. Včera tedy na kontrole 5+1. To je ještě možné, že to miminko se ukáže. Já v 5+0 měla něco vidět. A toho 7.1.jsi měla pozitivní ovulák? To budeš možná ještě méně. Pokud se ti nechce jen tak čekat, jdi na krev jako samoplatce :palec: a za 2 dny znovu a budeš vědět, na čem jsi :palec: Dr.ti tedy to hcg mohla nabrat, můj dr.to tak dělá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
30.1.19 06:47

Mne doktor v 5tt potvrdil tehotenstvi dle utz a v 7tt srdecni akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
30.1.19 07:16

Cykly jsem mela delsi a OVU pozdeji..asi podobne jako ty. Kdyz jsem byla 5tt podle MS, nebylo videt nic nez takova bublina a sliznice byla vysoka, od ovulace to byl treti tyden..jinak nic..za tyden (4 tydny pd ovu) uz gest. vacek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
30.1.19 07:47

Me dr. potvrdil tehu v 5+5, srdicko o 2tydny pozdeji. Taky mam delsi cykly a jindy sex nebyl, takze to bylo presne :roll:
A tehu test mas teda pozitivni? To jsem nejak nevycetla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
30.1.19 09:15

Já už měla v 7 tt srdeční akci :think: Jo a teda nevím, ale mě Dr vždycky řekl, že vyvolávačka případné těhotenství udrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.19 11:56

@mau-mau ahoj. Ano pozitivní ovu test 7.1 večer :) no Dr viděla jen cystu na vaječníků zatím nic víc. Nevím..
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.19 11:57
@Sůvička80 píše:
Tak pokud ovulace byla doopravdy 7.1. tak by jsi byla tak konec 5tt, začátek 6tt. Jak jsi přišla na 7tt? A ovulace byla toho 7.1. zjištěna jak? A těhotenský test jsis dělala? Ten říká co?

Ahoj. Test pozivitni. Ovulace podle ovulacniho testu zjištěna 7.1. Poslední ms 16.12. Zakl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.19 11:59

@Sůvička80 ovulace zjištěna podle ovulacniho testu.
Test pozitivní.
Omlouvám se, neumím to vypočítat přesně.. Ty týdny. Jednalo by se teprv o první těhotenství.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
5487
30.1.19 12:01
@Anonymní píše:
@mau-mau ahoj. Ano pozitivní ovu test 7.1 večer :) no Dr viděla jen cystu na vaječníků zatím nic víc. Nevím..
Zakl.

Ty vado, nějak bych řekla, že jsem tu na emiminu četla, že ten pozitivní test, těhotenský, může dělat právě i cysta. Ale na to nejsem expert, koukni někde na netu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí