Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vlkousovi kočko ja jsem v kobylisich a nedela mi problem nekam dojet. V nera jsem za 15 minut (ozkouseno pri porodu
) a rada bych treba na nejaky vylet az bude tepleji. Tady se neda moc nikam chodit, tak si rada popojedu ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla. Psala jsem v tehotenstvi, pak chvili po porodu ale pak nejak nebyl cas. Vsimla jsem si, ze se stehujete do soukrone skupinky. Rada bych se taky zapojila pokud je to možné ![]()
Ahoj holky, mám říjnového chlapečka a zrovna začínáme s příkrmy. Ráda bych se mezi vás ještě přidala, jestli je to možné. Občas jsem vás četla jako neregistrovaná a načerpala jsem zde spoustu inspirace. Nemám ve svém okolí maminky se stejně starými dětmi, tak mi nějaká interakce celkem chybí. Hezký den a hlavně hodně zdraví v této době ![]()
Ahojky psala jsem tu naposled jak se maly narodil a pak uz nebyl cas omlouvam se
Jak se jinak mate
Ahoj, vidím, že jste skončily v únoru. Já jsem vůbec poslední měsíce neměla čas ani na wc 😂 ale Péťa je zdravý a spokojený. A už začínám zase pomalu normálně fungovat, sem tam stihnu i v klidu kafe
.
Jee, ahoj @rull, to jsme rády, že ses ozvala!! Jestli chceš, přidej se do skupiny Čekáme říjňátka 2019, tam se živě diskutuje pořád ![]()
@rull to je dobře, že jste v pořádku. Docela jsem měla obavy, jestli se něco neděje. Jinak diskuze pokračuje v uzavřené skupině, viz příspěvek @m.amar
@rull ahojky, a ty jsi už posílala žádost o přijetí do uzavřené skupiny?