Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mysticlipstick Ja jsem pro uz jen skrz to, ze v uzavrene si muzeme posilat prave vic fotek, resit aj treba vetsi intimnosti..a me zajima, jak vasi milackove vypadaji a jak budou rust atd
..Takze nas tech cca 15 holek, co tu piseme pravidelne bych tam supla..ale tez nvm jak
Ale kdyz bude zajem, vyzjistim ![]()
@Zuzkazbrna píše:
@Aja-KS A to se rika ze kluci jsou pomalejsi, to urciteSikovnej prdolka
To je asi jako s tim ze holky netrapi prdiky jako kluky
ja co mam kamaradky a ty maj holcicky tak resily prdiky uplne stejne jako ja ted treba.
@Any111 píše:
@Mysticlipstick jednu skupinu už mame uzavřenou, ale nikdo tam právě nepíše
A v ni jsou teda holky co jsou tady prevazne v posledni dobe aktivni nebo jeste nekdo jiny? ![]()
@Zuzkazbrna píše:
@Mysticlipstick Ja jsem pro uz jen skrz to, ze v uzavrene si muzeme posilat prave vic fotek, resit aj treba vetsi intimnosti..a me zajima, jak vasi milackove vypadaji a jak budou rust atd..Takze nas tech cca 15 holek, co tu piseme pravidelne bych tam supla..ale tez nvm jak
Ale kdyz bude zajem, vyzjistim
Presne tak
tak uvidime co na to ostatni holky a nejak to dame pripadne dohromady?
Ja mam teda o vik frmol, mame nastevni vikend, ale nejak to spolecnymi silami posefime
a nebo kdyz by se nasel nekdo kdo to umi, tak by nam mohl vytrhnout trn z paty
Me je totiz jasny ze to bude uplne primitivni ![]()
@Mysticlipstick A uplne stejne jako ze holcicky berou v tehu mamince krasu. Ja nemela nikdy hezci plet a zarivejsi hara, a mam Nelu jak vysitou
A po sestinedeli zas samej pupen ![]()
Jakoo, urcite to zalozeni skupiny nebude zadny raketovy inzenyrstvi
Pockam co holky na to, a kdyby nikdo nevedel, sednu na to.
EDIT: Tak uz vim ????
Příspěvek upraven 24.01.20 v 08:21
@Mysticlipstick píše:
A v ni jsou teda holky co jsou tady prevazne v posledni dobe aktivni nebo jeste nekdo jiny?
Teď už tam nikdo nepřispívá. Zrovna jsem tam psala v noci a ozvaly se jen dvě holky, který přispívají i sem. Já bych taky byla pro uzavřenou skupinu ![]()
Ahoj holky, vubec nestiham docitat, vy jedete nekolik stran za den
jak davate deti past? ja porad nechapu, jak mám udělat to, aby doma bylo do 22°C, zaroven davat mimino past nahate nez plin, aby nezacalo skytat a nenastydlo se, nepodelalo se. vcera jsem takhle gretu svlikala po nekolikaty a uz byla dost nasrana a v zaveru se pocurala. navic se nahata zacala prohybat v zadech, záklanet hlavu a zvedat nohy se zadkem do vzduchu, naklanet hlavu na jednu stranu, to v pline nedelala. jak ji mam pak davat po kazdym přebaleni? to mate doma decka na dekach nahaty a furt to perete???
zacatkem unora ji budou 3 mesice. mam to hrotit na fyzio nebo se to srovna?
tip na dobrou fyzio v brne? jinak ma za sebou prvni lekci vanickovani a byla strasne vysmátá, takze rozhodne budeme pokračovat a v pul roce se presuneme do bazénu.
@nanukk My máme ráno rituál nakojit, pak chvilku pomazlit, poblbnout a dávám na hrací deku s hrazdičkou. Máme ji vedle topení, tak ji není zima a dávám přebalovací podložku. V pokoji máme okolo 21.Nejdřív si hraje na zádech a pak ji dávám pást. Ale nedělám to po každém přebalení, takto jen ráno a večer před koupáním. Jinak je na břiše oblečená.
Já bych byla taky pro uzavřenou skupinu, ale aby to nedopadlo jako u te, kde je teď totálně mrtvo..se pak zase premistime do otevřené nebo co ![]()
@juliettee my nemáme spurt a dnešní noc teda byla taky vyzivna
takze pohodaaa ![]()
@nanukk my máme doma 23 stupňů a malou dávám past oblecenou na puzzle a jen večer po koupání ji nechávám nahatou na prebalovaku a pase úplně stejně jako oblečená..já mam zmrzlinu a bojím se, ze by se mi nachladila
fyzio v Brně je super rehabilitace Vorlová, ale je placená, není to na pojišťovnu
Holky, tak jsem zalozila, ale nvm jak vas pridat
Jmenuje se TP rijen 2019 VIP ![]()
Vlevo v nabidce je kategorie Skupiny, tak ji tam zkuste najit a pridat se ![]()
@juliettee soucitim s tebou. I já dnes total nevyspaná
Nevím jestli to existuje, ale u nás asi probíhá noční spurt. Dneska v noci každý 2 hodiny kojim a od 4 každou hodinu
Přitom přes den dodržuje 3-hodinové intervaly
Nemocná nakonec naštěstí není. Teď spí se mnou v posteli, tak ji zkusím dát nemilosrdně do kolíbky, třeba ji ruším a cítí ze mě mlíko.. ![]()
@Zuzkazbrna se soukromou skupinou souhlasím. Někdy hodně přemýšlím jestli sem dávat fotky. I na FB našeho mimouse nedávám ![]()