TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
24.1.20 07:30

@Mysticlipstick Ja jsem pro uz jen skrz to, ze v uzavrene si muzeme posilat prave vic fotek, resit aj treba vetsi intimnosti..a me zajima, jak vasi milackove vypadaji a jak budou rust atd :hug:..Takze nas tech cca 15 holek, co tu piseme pravidelne bych tam supla..ale tez nvm jak :lol: Ale kdyz bude zajem, vyzjistim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
24.1.20 07:39
@Zuzkazbrna píše:
@Aja-KS A to se rika ze kluci jsou pomalejsi, to urcite :mrgreen: Sikovnej prdolka :srdce:

To je asi jako s tim ze holky netrapi prdiky jako kluky :D ja co mam kamaradky a ty maj holcicky tak resily prdiky uplne stejne jako ja ted treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
24.1.20 07:40
@Balley píše: :lol:
:oops: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
24.1.20 07:41
@Any111 píše:
@Mysticlipstick jednu skupinu už mame uzavřenou, ale nikdo tam právě nepíše :roll:

A v ni jsou teda holky co jsou tady prevazne v posledni dobe aktivni nebo jeste nekdo jiny? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
24.1.20 07:45
@Zuzkazbrna píše:
@Mysticlipstick Ja jsem pro uz jen skrz to, ze v uzavrene si muzeme posilat prave vic fotek, resit aj treba vetsi intimnosti..a me zajima, jak vasi milackove vypadaji a jak budou rust atd :hug:..Takze nas tech cca 15 holek, co tu piseme pravidelne bych tam supla..ale tez nvm jak :lol: Ale kdyz bude zajem, vyzjistim ;)

Presne tak :palec: tak uvidime co na to ostatni holky a nejak to dame pripadne dohromady? :D Ja mam teda o vik frmol, mame nastevni vikend, ale nejak to spolecnymi silami posefime 8) a nebo kdyz by se nasel nekdo kdo to umi, tak by nam mohl vytrhnout trn z paty :mrgreen: Me je totiz jasny ze to bude uplne primitivni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.1.20 07:52

@Mysticlipstick A uplne stejne jako ze holcicky berou v tehu mamince krasu. Ja nemela nikdy hezci plet a zarivejsi hara, a mam Nelu jak vysitou :lol: A po sestinedeli zas samej pupen :roll:
Jakoo, urcite to zalozeni skupiny nebude zadny raketovy inzenyrstvi :mrgreen: Pockam co holky na to, a kdyby nikdo nevedel, sednu na to.
EDIT: Tak uz vim ????

Příspěvek upraven 24.01.20 v 08:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
24.1.20 08:00
@Mysticlipstick píše:
A v ni jsou teda holky co jsou tady prevazne v posledni dobe aktivni nebo jeste nekdo jiny? :think:

Teď už tam nikdo nepřispívá. Zrovna jsem tam psala v noci a ozvaly se jen dvě holky, který přispívají i sem. Já bych taky byla pro uzavřenou skupinu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
24.1.20 08:09

paseni

Ahoj holky, vubec nestiham docitat, vy jedete nekolik stran za den :mrgreen: jak davate deti past? ja porad nechapu, jak mám udělat to, aby doma bylo do 22°C, zaroven davat mimino past nahate nez plin, aby nezacalo skytat a nenastydlo se, nepodelalo se. vcera jsem takhle gretu svlikala po nekolikaty a uz byla dost nasrana a v zaveru se pocurala. navic se nahata zacala prohybat v zadech, záklanet hlavu a zvedat nohy se zadkem do vzduchu, naklanet hlavu na jednu stranu, to v pline nedelala. jak ji mam pak davat po kazdym přebaleni? to mate doma decka na dekach nahaty a furt to perete??? :nevim: zacatkem unora ji budou 3 mesice. mam to hrotit na fyzio nebo se to srovna? :nevim: tip na dobrou fyzio v brne? jinak ma za sebou prvni lekci vanickovani a byla strasne vysmátá, takze rozhodne budeme pokračovat a v pul roce se presuneme do bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.1.20 08:19

@juliettee Vydrrrrrrz, to uz musi kazdym dnem prejit :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3422
24.1.20 08:50

@nanukk My máme ráno rituál nakojit, pak chvilku pomazlit, poblbnout a dávám na hrací deku s hrazdičkou. Máme ji vedle topení, tak ji není zima a dávám přebalovací podložku. V pokoji máme okolo 21.Nejdřív si hraje na zádech a pak ji dávám pást. Ale nedělám to po každém přebalení, takto jen ráno a večer před koupáním. Jinak je na břiše oblečená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5556
24.1.20 08:51

Já bych byla taky pro uzavřenou skupinu, ale aby to nedopadlo jako u te, kde je teď totálně mrtvo..se pak zase premistime do otevřené nebo co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5556
24.1.20 08:52

@juliettee my nemáme spurt a dnešní noc teda byla taky vyzivna :zed: takze pohodaaa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5556
24.1.20 08:56

@nanukk my máme doma 23 stupňů a malou dávám past oblecenou na puzzle a jen večer po koupání ji nechávám nahatou na prebalovaku a pase úplně stejně jako oblečená..já mam zmrzlinu a bojím se, ze by se mi nachladila :) fyzio v Brně je super rehabilitace Vorlová, ale je placená, není to na pojišťovnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.1.20 09:11

Soukroma skupina

Holky, tak jsem zalozila, ale nvm jak vas pridat :D Jmenuje se TP rijen 2019 VIP :)
Vlevo v nabidce je kategorie Skupiny, tak ji tam zkuste najit a pridat se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
24.1.20 09:48

@juliettee soucitim s tebou. I já dnes total nevyspaná 8o Nevím jestli to existuje, ale u nás asi probíhá noční spurt. Dneska v noci každý 2 hodiny kojim a od 4 každou hodinu :zed: Přitom přes den dodržuje 3-hodinové intervaly :nevim: Nemocná nakonec naštěstí není. Teď spí se mnou v posteli, tak ji zkusím dát nemilosrdně do kolíbky, třeba ji ruším a cítí ze mě mlíko.. :think:

@Zuzkazbrna se soukromou skupinou souhlasím. Někdy hodně přemýšlím jestli sem dávat fotky. I na FB našeho mimouse nedávám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí