Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Aja-KS píše:
Dekuju. Ten formular je taky na up?
Promiň, jsem se spletla. To co jsem psala tulipán bylo pro tebe ![]()
@Mysticlipstick píše:
Holky tak u nas obrovsky skok hnedka tedkasama neverim a jsem hrozne pysna
![]()
Lezime si tu s malym na posteli v loznici a hrajeme si. Malej na zadech a opet zacal s prekulovanim na bok, ovsem tentokrat to dotocil a zacal past
![]()
![]()
ja cumela jak jelito
tak si rikam asi nahoda. Vratila jsem ho zpatky na zada a opet
takhle nekolikrat za sebou a vzdycky kdyz se pretocil a zacal past tak udelal aaaaaaaach a hrozne spokojenej vyraz co to vidi a ze si to ridi sam sefik
Zkusila jsem ho dat na puzzle a opet se pretocil broucek i kdyz s vetsim usilim, ptz na tvrdym mu nesla tak postelovat ta druha ruka, ale dal to
Tak takhle rychle jsem to tedy necekala a povedlo se mi to i natocit
Fakt z toho nemuzu
na to ze nedavno se vztekal jeste u paseni tak ted je na brise furt
aspon co je vzhuru
Hele, že ty jsi mu předčítala ty tabulky
neee, gratuluju moc. Je to obrovský šikulka
mám radost i za tebe. Akorát máš teda po srandě s ležícím miminkem
![]()
@LucieMD píše:
@tulipán manžel žádný nepotřeboval, už ho měli v práci. Ale on dělá ve velké chemičce. Ať se první zeptá. Třeba na tam ani nebudeš muset jít. Mě přijde, že mi moc nevěříš, ale my tam byli včera. On donesl výměr (ten papír z práce) já vyplnila formulář žádosti, co mi tam paní dala a za 10 minut bylo hotovo.
Tak zni to logicky, ze kdyz to vyplnuje manzelova mzdovka, tak by mela mit tiskopis k dispozici. Me ho ukazovala pani na UP, tak davam, jak jsem nakoupila. ![]()
@Aja-KS píše:
Dekuju. Ten formular je taky na up?
Jmenuje se to Příloha k zadosti o davku, mzdova ucetni ho bude mit, netřeba brat vzor. Je to stejny formular na kterym se posilaji příjmy na socku pri nemoci/mateřské.
@LucieMD píše:
@tulipán manžel žádný nepotřeboval, už ho měli v práci. Ale on dělá ve velké chemičce. Ať se první zeptá. Třeba na tam ani nebudeš muset jít. Mě přijde, že mi moc nevěříš, ale my tam byli včera. On donesl výměr (ten papír z práce) já vyplnila formulář žádosti, co mi tam paní dala a za 10 minut bylo hotovo.
Ale ano verim, on to taky tak rikal
![]()
@LucieMD píše:
Hele, že ty jsi mu předčítala ty tabulkyneee, gratuluju moc. Je to obrovský šikulka
mám radost i za tebe. Akorát máš teda po srandě s ležícím miminkem
![]()
Jasny, ale pssssst
to je takovy nase know how
dekuju
Tak uvidime jak si ti nasi prcci povedou dale
Neco jim pujde lip a neco hur, to je normalni, ale jak si rekla… chce to jim dat hlavne cas ![]()
Holky spi vasi prcci jeste v hnizdecku? Ja uz pomalu premyslim ze hnizdecko pujde ksaaaa, malymu uz je jen tak tak mi prijde, ale treba mu to vic ztisnene bude vyhovovat ![]()
@Mysticlipstick
Majdina spí na noc stále ještě v zabalce i v hnizdecku. ![]()
@Mysticlipstick já mam malou taky jeste porad v hnizdecku, ale uz od Vánoc řeším, ze bych ho zrušila..nebo se prodávají i větší, tak uvidím, jak to bude fungovat bez nej..já mam problém s tím, ze kvůli ublinkavani leží na klinu a nevím jak to děla, ale porad klouze dolu..v tom hnizdecku ji aspon drží ty mantinely, takže klouze rovnou dolu a když ji dam bez hnizdecka, tak se tam hodí na storc a taky sjede dolu
uz fakt nevím, jak ji tam dat, asi ji tam prilepim nebo co..nasiju ji na spací pytel suchac a na klin druhou část a bude ![]()
@terez8
Taky mám pod hnizdeckem klín, ale Majda mi neklouze.
sklouzla jen jednou, když jsme ze začátku udělali provizorní klin z polštáře.
jestli je to tou zabalkou, nevim. Ona spí dost klidně, nehybne na zádech, ruce nahoře a otaci jen hlavu ze strany na stranu. Nijak s sebou nehazi.
Zato při prebalovani a hraní ![]()
Ale Vaše malá je teda pekna čiperka i s tim tocenim se na břiše.
to Majdina nedela. Jen letadlo, hlava zaborena a busi do podložky nebo cuca pesticky.
@K.K.1907 píše:
@Mysticlipstick
Majdina spí na noc stále ještě v zabalce i v hnizdecku.
Tak zavinovacku jsem zrusila kdyz mel 2 mesice, do te doby super a pak zacal ruzne savlovat a zavinovacka vecne rozvazana, rozepnuta
asi ho to uz stvalo, takze ted uz jedine spaci pytel, ale s tim hnizdeckem si furt nejsem jista. On je takovy drobek a prijde mi ze tam bez hnizda bude tak plavat
no uvidim…
@terez8 píše:
@Mysticlipstick já mam malou taky jeste porad v hnizdecku, ale uz od Vánoc řeším, ze bych ho zrušila..nebo se prodávají i větší, tak uvidím, jak to bude fungovat bez nej..já mam problém s tím, ze kvůli ublinkavani leží na klinu a nevím jak to děla, ale porad klouze dolu..v tom hnizdecku ji aspon drží ty mantinely, takže klouze rovnou dolu a když ji dam bez hnizdecka, tak se tam hodí na storc a taky sjede doluuz fakt nevím, jak ji tam dat, asi ji tam prilepim nebo co..nasiju ji na spací pytel suchac a na klin druhou část a bude
Tak evidentne tuto celkem banalitu neresim sama
![]()
@terez8 píše:
@LucieMD moje babička takto hnedka otěhotněla a pak se můj taťka přestěhoval k prababicce a ta se o nej starala asi rokbabi to taky nejak nezvladala, tak to vyřešili takto
Jinak já sem teď chtěla začít chodit s malou cvičit, ale nez sem se rozhoupala, tak uz to bylo plný
tak se koukam na vanickovani, ale co sem našla, tak za to chcou 800 za jedno
to se bude teď na rodicaku hodit
Ty jo, to se zbláznili ne? Paní co jsem objednaná chce 150 Kč za lekci. Trvá cca 30 minut. A babi teda byla dobrá
mě by bylo smutno a hlavně moje mamka chodí do práce, tak bych měla smůlu ![]()
@Zuzkazbrna píše:
Nelinka mi ukazala jak maminku miluje![]()
To je šikulka, tolik lásky
![]()
@Mysticlipstick já teda bez hnízda ani ránu. Ale už to Daníkovi taky je malý
musí to být už rozepnuté. Nicméně bez hnízda se mi malého vůbec nedaří přinést do postýlky po kojení, aniž by se probudil. S hnízdem se neprobudí. Ale vím, že už to musím začít řešit a vůbec se mi do toho nechce ![]()