Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LucieMD píše:
Já bych dala nastudovat tabulky už spermii. Aby bylo jasné kolik je přírůstek v těhotenství a kdy a jak učebnicově má vylézt ven![]()
A chran buh ze to bude jinak
to at si me ta spermie nepreje
![]()
@LucieMD píše:
Já mu to vyřídímnj, těm chlapům se to lehko kecá. Vůbec nechápu, jak to dělají ty ženské, které otěhotní po 6 nedělí. Bych asi skočila z okna
Zacnou pit?
Nevim
![]()
@LucieMD moje babička takto hnedka otěhotněla a pak se můj taťka přestěhoval k prababicce a ta se o nej starala asi rok
babi to taky nejak nezvladala, tak to vyřešili takto
Jinak já sem teď chtěla začít chodit s malou cvičit, ale nez sem se rozhoupala, tak uz to bylo plný
tak se koukam na vanickovani, ale co sem našla, tak za to chcou 800 za jedno
to se bude teď na rodicaku hodit ![]()
Holky ta moje malá potvora naráz nechce past koníčky
Pasla pekne a vydržela dlouho a tedka uz par dni se na tom břiše vzteka a děla letadlo a cpe si pěsti do pusinky a jeste si začala cpát jednu nohu pod sebe a točí se tak nejak divne do boku ![]()
@terez8 píše:
Holky ta moje malá potvora naráz nechce past koníčkyPasla pekne a vydržela dlouho a tedka uz par dni se na tom břiše vzteka a děla letadlo a cpe si pěsti do pusinky a jeste si začala cpát jednu nohu pod sebe a točí se tak nejak divne do boku
Není možné, že se připravuje na nějakou novou dovednost?
@terez8
Před asi 14 dny jsem také řešila bojkot paseni. Prostě ž ničeho nic, letadlo, hlava do podložky, házela rukama, kopala nohama a řvala. Za 2 dny to přešlo a začlo ji to nějak bavit víc než předtím. ![]()
Holky tak u nas obrovsky skok hnedka tedka
sama neverim a jsem hrozne pysna
Lezime si tu s malym na posteli v loznici a hrajeme si. Malej na zadech a opet zacal s prekulovanim na bok, ovsem tentokrat to dotocil a zacal past
ja cumela jak jelito
tak si rikam asi nahoda. Vratila jsem ho zpatky na zada a opet
takhle nekolikrat za sebou a vzdycky kdyz se pretocil a zacal past tak udelal aaaaaaaach a hrozne spokojenej vyraz co to vidi a ze si to ridi sam sefik
Zkusila jsem ho dat na puzzle a opet se pretocil broucek i kdyz s vetsim usilim, ptz na tvrdym mu nesla tak postelovat ta druha ruka, ale dal to
Tak takhle rychle jsem to tedy necekala a povedlo se mi to i natocit
Fakt z toho nemuzu
na to ze nedavno se vztekal jeste u paseni tak ted je na brise furt
aspon co je vzhuru ![]()
@Aja-KS píše:
Ano ma. Jak muzu dat jeho vymer kdyz doma budu ja?
Je na to formular. Rikala mi to pani na pracaku. On si to necha potvrdit v praci a tobe bude chodit lepsi rodicak
.
Dik holky
vyridim bozanovi
protoze moje zasluha to asi ani moc neni
Momentalne tu delam cestnou straz u prekulovani se. Otoci se, zacne past, nahodi blazeny vyraz. Vydrzi zhruba 10 minut a zacne pistet, tak ho dam na zada, hned se otoci, zacne past a opet blazeny vyraz
Takhle furt dokola, hrozne se mu to libi
Je hezky jak si clovek mysli, ze ty prcky uci a pritom uci oni nas
alespon me Adamek zatim skoli
A vcera jsme byli na kyclich a vse v poradku, takze to byla posledni navsteva, tak jsem za to taky rada.