TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3392
23.1.20 15:31
@LucieMD píše:
Já bych dala nastudovat tabulky už spermii. Aby bylo jasné kolik je přírůstek v těhotenství a kdy a jak učebnicově má vylézt ven :palec: :lol:

A chran buh ze to bude jinak :lol: to at si me ta spermie nepreje :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
23.1.20 15:32
@LucieMD píše:
Já mu to vyřídím :lol: nj, těm chlapům se to lehko kecá. Vůbec nechápu, jak to dělají ty ženské, které otěhotní po 6 nedělí. Bych asi skočila z okna :lol:

Zacnou pit? :think: :lol: Nevim :nevim: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5556
23.1.20 15:34

@LucieMD moje babička takto hnedka otěhotněla a pak se můj taťka přestěhoval k prababicce a ta se o nej starala asi rok :lol: babi to taky nejak nezvladala, tak to vyřešili takto :lol: Jinak já sem teď chtěla začít chodit s malou cvičit, ale nez sem se rozhoupala, tak uz to bylo plný :zed: tak se koukam na vanickovani, ale co sem našla, tak za to chcou 800 za jedno 8o to se bude teď na rodicaku hodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5556
23.1.20 15:37

Holky ta moje malá potvora naráz nechce past koníčky :zed: Pasla pekne a vydržela dlouho a tedka uz par dni se na tom břiše vzteka a děla letadlo a cpe si pěsti do pusinky a jeste si začala cpát jednu nohu pod sebe a točí se tak nejak divne do boku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
23.1.20 15:43

@Mysticlipstick
Ano. Teď jsi to napsala přesně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
23.1.20 15:46
@terez8 píše:
Holky ta moje malá potvora naráz nechce past koníčky :zed: Pasla pekne a vydržela dlouho a tedka uz par dni se na tom břiše vzteka a děla letadlo a cpe si pěsti do pusinky a jeste si začala cpát jednu nohu pod sebe a točí se tak nejak divne do boku :nevim:

Není možné, že se připravuje na nějakou novou dovednost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
23.1.20 15:48

@terez8
Před asi 14 dny jsem také řešila bojkot paseni. Prostě ž ničeho nic, letadlo, hlava do podložky, házela rukama, kopala nohama a řvala. Za 2 dny to přešlo a začlo ji to nějak bavit víc než předtím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
23.1.20 16:02

Nelinka mi ukazala jak maminku miluje :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
23.1.20 16:11

@Zuzkazbrna
Anoooooo :srdce: :) to je paráda. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
23.1.20 16:34

Holky tak u nas obrovsky skok hnedka tedka :lol: sama neverim a jsem hrozne pysna :D :srdce: Lezime si tu s malym na posteli v loznici a hrajeme si. Malej na zadech a opet zacal s prekulovanim na bok, ovsem tentokrat to dotocil a zacal past 8o 8o 8o ja cumela jak jelito :lol: tak si rikam asi nahoda. Vratila jsem ho zpatky na zada a opet :lol: takhle nekolikrat za sebou a vzdycky kdyz se pretocil a zacal past tak udelal aaaaaaaach a hrozne spokojenej vyraz co to vidi a ze si to ridi sam sefik 8) Zkusila jsem ho dat na puzzle a opet se pretocil broucek i kdyz s vetsim usilim, ptz na tvrdym mu nesla tak postelovat ta druha ruka, ale dal to :D Tak takhle rychle jsem to tedy necekala a povedlo se mi to i natocit :srdce: Fakt z toho nemuzu :D na to ze nedavno se vztekal jeste u paseni tak ted je na brise furt :lol: aspon co je vzhuru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
23.1.20 16:41

@Mysticlipstick super, to je malej šikulka :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16464
23.1.20 16:54
@Aja-KS píše:
Ano ma. Jak muzu dat jeho vymer kdyz doma budu ja?

Je na to formular. Rikala mi to pani na pracaku. On si to necha potvrdit v praci a tobe bude chodit lepsi rodicak ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
23.1.20 16:55

@Mysticlipstick
Výborně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16464
23.1.20 16:57

@Mysticlipstick Je to pasak! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
23.1.20 17:22

Dik holky :lol: vyridim bozanovi :lol: protoze moje zasluha to asi ani moc neni :lol: Momentalne tu delam cestnou straz u prekulovani se. Otoci se, zacne past, nahodi blazeny vyraz. Vydrzi zhruba 10 minut a zacne pistet, tak ho dam na zada, hned se otoci, zacne past a opet blazeny vyraz :lol: Takhle furt dokola, hrozne se mu to libi :lol: Je hezky jak si clovek mysli, ze ty prcky uci a pritom uci oni nas :) alespon me Adamek zatim skoli :lol: A vcera jsme byli na kyclich a vse v poradku, takze to byla posledni navsteva, tak jsem za to taky rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí