Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, je Tady někdo, kdo už prodělal nějakou virózu? Plně kojim a od rana neudržím jídlo, tak se bojím, abych nepřišla o mlíko ![]()
@K.K.1907 fakt? No s tou hlavou do podložky je to u nás podobný a vůbec nevím co maji byt ty další věci..jakoby to bylo nějaká snaha o postiženy pivotovani ![]()
@Mysticlipstick tak to je dobrej! Tedka ti skončila pohodicka a budeš muset taky makat
žádný ležení mamo ![]()
@tulipán píše:
Je na to formular. Rikala mi to pani na pracaku. On si to necha potvrdit v praci a tobe bude chodit lepsi rodicak.
Dekuju. Ten formular je taky na up?
@Mysticlipstick píše:
Holky tak u nas obrovsky skok hnedka tedkasama neverim a jsem hrozne pysna
![]()
Lezime si tu s malym na posteli v loznici a hrajeme si. Malej na zadech a opet zacal s prekulovanim na bok, ovsem tentokrat to dotocil a zacal past
![]()
![]()
ja cumela jak jelito
tak si rikam asi nahoda. Vratila jsem ho zpatky na zada a opet
takhle nekolikrat za sebou a vzdycky kdyz se pretocil a zacal past tak udelal aaaaaaaach a hrozne spokojenej vyraz co to vidi a ze si to ridi sam sefik
Zkusila jsem ho dat na puzzle a opet se pretocil broucek i kdyz s vetsim usilim, ptz na tvrdym mu nesla tak postelovat ta druha ruka, ale dal to
Tak takhle rychle jsem to tedy necekala a povedlo se mi to i natocit
Fakt z toho nemuzu
na to ze nedavno se vztekal jeste u paseni tak ted je na brise furt
aspon co je vzhuru
Nam se nas maly dnes pretocil na brisko. 4× za sebou. Dnes presne 12 tydnu
![]()
@terez8 píše:
@Mysticlipstick tak to je dobrej! Tedka ti skončila pohodicka a budeš muset taky makatžádný ležení mamo
No zrejme se nezastavim
ale ono mi to jen prospeje
![]()
@Aja-KS píše:
Dekuju. Ten formular je taky na up?
Ano, ukazovala mi ho s tim, ze jej dava vyplnit manzel do sve prace a ty ho odevzdas na UP. Ale nazev nevim.
@Aja-KS Hmmm, taky dobrej
. Jsem to nasemu rikala, ze kluci se tocej a rikal leeeblbleee, tak nevim, co tim myslel, jestli se vubec zamyslel ![]()
@Aja-KS píše:
Nam se nas maly dnes pretocil na brisko. 4× za sebou. Dnes presne 12 tydnu![]()
Juuuuu tak to je teda taky neskutecny sikulka
za chvili nam ty deti budou rotovat ![]()
@tulipán manžel žádný nepotřeboval, už ho měli v práci. Ale on dělá ve velké chemičce. Ať se první zeptá. Třeba na tam ani nebudeš muset jít. Mě přijde, že mi moc nevěříš, ale my tam byli včera. On donesl výměr (ten papír z práce) já vyplnila formulář žádosti, co mi tam paní dala a za 10 minut bylo hotovo.