TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3800
23.1.20 17:33

Holky, je Tady někdo, kdo už prodělal nějakou virózu? Plně kojim a od rana neudržím jídlo, tak se bojím, abych nepřišla o mlíko :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
23.1.20 17:36

@Mysticlipstick Je to velka sikula :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
23.1.20 17:49

@Mysticlipstick teda to je sikulka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
23.1.20 18:09

@Mysticlipstick juuu, frajeeer.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5556
23.1.20 18:11

@Senaida vůbec nevím, ale trochu me to vyděsilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5556
23.1.20 18:13

@K.K.1907 fakt? No s tou hlavou do podložky je to u nás podobný a vůbec nevím co maji byt ty další věci..jakoby to bylo nějaká snaha o postiženy pivotovani 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5556
23.1.20 18:15

@Mysticlipstick tak to je dobrej! Tedka ti skončila pohodicka a budeš muset taky makat :lol: žádný ležení mamo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
23.1.20 18:33
@tulipán píše:
Je na to formular. Rikala mi to pani na pracaku. On si to necha potvrdit v praci a tobe bude chodit lepsi rodicak ;).

Dekuju. Ten formular je taky na up?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
23.1.20 18:36
@Mysticlipstick píše:
Holky tak u nas obrovsky skok hnedka tedka :lol: sama neverim a jsem hrozne pysna :D :srdce: Lezime si tu s malym na posteli v loznici a hrajeme si. Malej na zadech a opet zacal s prekulovanim na bok, ovsem tentokrat to dotocil a zacal past 8o 8o 8o ja cumela jak jelito :lol: tak si rikam asi nahoda. Vratila jsem ho zpatky na zada a opet :lol: takhle nekolikrat za sebou a vzdycky kdyz se pretocil a zacal past tak udelal aaaaaaaach a hrozne spokojenej vyraz co to vidi a ze si to ridi sam sefik 8) Zkusila jsem ho dat na puzzle a opet se pretocil broucek i kdyz s vetsim usilim, ptz na tvrdym mu nesla tak postelovat ta druha ruka, ale dal to :D Tak takhle rychle jsem to tedy necekala a povedlo se mi to i natocit :srdce: Fakt z toho nemuzu :D na to ze nedavno se vztekal jeste u paseni tak ted je na brise furt :lol: aspon co je vzhuru :D

Nam se nas maly dnes pretocil na brisko. 4× za sebou. Dnes presne 12 tydnu 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
23.1.20 18:58

@Aja-KS
Supeeeer :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
23.1.20 19:29
@terez8 píše:
@Mysticlipstick tak to je dobrej! Tedka ti skončila pohodicka a budeš muset taky makat :lol: žádný ležení mamo :lol:

No zrejme se nezastavim :lol: ale ono mi to jen prospeje :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16463
23.1.20 19:34
@Aja-KS píše:
Dekuju. Ten formular je taky na up?

Ano, ukazovala mi ho s tim, ze jej dava vyplnit manzel do sve prace a ty ho odevzdas na UP. Ale nazev nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16463
23.1.20 19:46

@Aja-KS Hmmm, taky dobrej :potlesk:. Jsem to nasemu rikala, ze kluci se tocej a rikal leeeblbleee, tak nevim, co tim myslel, jestli se vubec zamyslel :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
23.1.20 19:51
@Aja-KS píše:
Nam se nas maly dnes pretocil na brisko. 4× za sebou. Dnes presne 12 tydnu 8o :lol:

Juuuuu tak to je teda taky neskutecny sikulka :srdce: za chvili nam ty deti budou rotovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
23.1.20 20:59

@tulipán manžel žádný nepotřeboval, už ho měli v práci. Ale on dělá ve velké chemičce. Ať se první zeptá. Třeba na tam ani nebudeš muset jít. Mě přijde, že mi moc nevěříš, ale my tam byli včera. On donesl výměr (ten papír z práce) já vyplnila formulář žádosti, co mi tam paní dala a za 10 minut bylo hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí