Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Helusa19 @Zuzkazbrna holky a proc dalsi skupina? Tak si napiste a ja vas pridam? A ty co nepisou vyradim a hotovo. Prece je to nejmensi ozivit psanim uz zalozenou skupinu, to ze se tam nic moc ted nedeje neznamena ze to nemuzeme zmenit
@Zuzkazbrna píše:
Holky, tak jsem zalozila, ale nvm jak vas pridatJmenuje se TP rijen 2019 VIP
Vlevo v nabidce je kategorie Skupiny, tak ji tam zkuste najit a pridat se
Skupinka je vidět u Tebe na profilu a my musíme zažádat o členství
Doufám, že se nás tam přidá co nejvíc, aby to bylo rozjeté jako tady. I když mě veřejná diskuse taky problém nedělá. A s těmi fotkami to mám tak, že je nedávám nikam. FB nemám a instagram je takový pel mel, ale svoje děti tam nedávám. To už musí být, jednou za rok třeba starší dceru, ale jinak ne.
Jo jinak se chci zeptat, máte někdo zkušenost s kočárkem ve vlaku? Jedeme v neděli do Prahy a nevím, jestli vzít spíš kočár nebo nosítko. Nosítko je samozřejmě skladnější, akorát já nemám bundu na nošení a bojím se, aby malé nebyla zima, ale zase manipulace s tím kočárem do vlaku a z vlaku bude asi děsná, protože ten náš fakt skladnej nijak neni. Navíc má Livi trochu rýmu, tak jsem z toho taková rozpačitá, z toho nosítka. V kočáře by byla zachumlaná, ale zase v nosítku bych ji hřála já nebo manžel, tak nevím.
@terez8 píše:
@LucieMD my máme to hnizdecko od MimiConcept a oni maji jeste pak velký hnizdecka od 6 měsíců do 3 let..tak sem premyslela, jestli ho nekoupim
Já mám půjčené od sestřenky, ani nevím co to je za značku. Ale je hezky přes celou postýlku. Nic většího bych tam už nenacpala ![]()
Navic jsem se holky divala, ze tam vsechny jste, tak je to spis o tom, ze tam proste nepisete. Me je celkem jedno do ktere uzavrene si budu psat, jen mi to prijde zbytecne. Je fakt ze asi @Zuzkazbrna a @Helusa19 tam nejste, ale to neni problem vas pridat. Sledovat tri skupinky uz asi nezvladnu, coz je samozřejmě muj problem ![]()
@mzat tak by to ale chtělo se domluvit, ať není půlka holek ve staré skupince a půlka v nové
já jsem pro, aby se oživila stará ![]()
Příspěvek upraven 24.01.20 v 10:06
@Mysticlipstick píše:
Tak ja o tom vanickovani taky premyslela ale jestli si za to reknou tolik tak na to jim se*e bilej tesak![]()
jsme sice za Prahou, ale v tomhle to tady asi nebude lepsi.
V něčem je život v prdelovicích na konci světa i výhoda ![]()
@Zuzkazbrna píše:
@Mysticlipstick A uplne stejne jako ze holcicky berou v tehu mamince krasu. Ja nemela nikdy hezci plet a zarivejsi hara, a mam Nelu jak vysitouA po sestinedeli zas samej pupen
Jakoo, urcite to zalozeni skupiny nebude zadny raketovy inzenyrstviPockam co holky na to, a kdyby nikdo nevedel, sednu na to.
EDIT: Tak uz vim ????Příspěvek upraven 24.01.20 v 08:21
Tak do toho
ja akorat uspala klubicko hadu ![]()
Ahoj holky, soukromá skupina je super, díky za přidání:) taky bych chtěla kolikrát dát fotku, Le nechci malého veřejné vystavovat, takže konečně budu moct taky přidat ![]()
Jinak někdo tu řešil paseni.. máme chladný být, takze malý pase oblečený… nahý jen u babičky.. Ale on pase krásné, kdyby měl problém, asi bych taky řešila, jak ho dát nahateho ![]()
@mzat píše:
Navic jsem se holky divala, ze tam vsechny jste, tak je to spis o tom, ze tam proste nepisete. Me je celkem jedno do ktere uzavrene si budu psat, jen mi to prijde zbytecne. Je fakt ze asi @Zuzkazbrna a @Helusa19 tam nejste, ale to neni problem vas pridat. Sledovat tri skupinky uz asi nezvladnu, coz je samozřejmě muj problem
Já ve staré taky nejsem, tady jsem sice od zjištění tehu, ale tehdy jsem asi nebyla tak aktivní, tak než jsem se stihla vetrit, tak jste už neprijimaly
![]()
Jezis tak ja vytvorila uz tu uplne novou. Ok, pridej nas @mzat, ozivime starou, a tu novou du smazat.
A plus vyhaz ty co neprispivaj ani tam, ani tady, at je to fer ![]()
Holky takže pozor!! Ozivujeme starou soukromou skupinku, kdo tam není, tak se hlaste, ať nám tam nechybíte
můžeme samozřejmě dál přispívat i tady, ale co se týče fotek nebo nějakých vážnějších problémů, bude soukromka super si myslím ![]()
@mzat píše:
Navic jsem se holky divala, ze tam vsechny jste, tak je to spis o tom, ze tam proste nepisete. Me je celkem jedno do ktere uzavrene si budu psat, jen mi to prijde zbytecne. Je fakt ze asi @Zuzkazbrna a @Helusa19 tam nejste, ale to neni problem vas pridat. Sledovat tri skupinky uz asi nezvladnu, coz je samozřejmě muj problem
Taky tam nejsem
jak se mohu tedy pridat? ![]()
@Zuzkazbrna píše:
Jezis tak ja vytvorila uz tu uplne novou. Ok, pridej nas @mzat, ozivime starou, a tu novou du smazat.
A plus vyhaz ty co neprispivaj ani tam, ani tady, at je to fer
Se nejak dohodneme
ale jsi hodna ze si se toho ujala ![]()