TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
26.1.20 07:56

Ahoj, taky bych se ráda přidala do uzavřené.

Ale ještě veřejně přidám výzvu, pokud jsem jí tu jen nepřehlídla: Podolí akutně shání dárkyně mléka s dětmi do 6 m věku
 https://www.facebook.com/podoli/?…

Volala jsem tam, s 3 měsíčním mimčem jsme pro ně ještě perspektivní. Takže kdyby chtěl někdo z Prahy pomoci, koukněte na to. :mavam:

Sama jsem tam měla mimčo na mléce z mléčné banky, tak bych ráda splatila dluh. Neměl by případně někdo na půjčení elektrickou odsávačku, kterou už nepoužíváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
26.1.20 12:30

Ahoj holky
Ja taky obcas prispivam ale zatim me @mzat do skupinky nepridala, tak poprosim…zadost jsme posilala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
26.1.20 17:40

Nová uzavrena skupinka

Maminky, zalozila jsem novou skupinku pro ty z vas, ktere by rady sdilely sve radosti a starosti s ostatnimi maminkami stejne starych deti a zaroven nechteji diskutovat zde verejne.
Maminky podzimnich miminek tesim se na vas :kytka:
 https://www.emimino.cz/…019/diskuse/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
26.1.20 18:05
@Katka9686 píše:
Maminky, zalozila jsem novou skupinku pro ty z vas, ktere by rady sdilely sve radosti a starosti s ostatnimi maminkami stejne starych deti a zaroven nechteji diskutovat zde verejne.
Maminky podzimnich miminek tesim se na vas :kytka:
https://www.emimino.cz/…019/diskuse/

Muzu se zeptat proc kdyz uz jedna je? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
26.1.20 18:08

@Mysticlipstick zadala jsem o prijeti a nebyla jsem prijata a vidim ze tady psalo vice holek ze nebyly prijate takze proto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.20 14:05

Ahoj holky, vím, že je to troufalé, ale taky bych chtěla moc poprosit, jestlipak bych mohla k vám do skupinky. Psala jsem sem jen párkrát, ale čtu vás pravidelně a nejen, že mě to hrozně moc baví, ale taky se mi moc líbí, že všechny prožíváme plus mínus to stejné a už jsem od vás načerpala různé tipy a informace a prostě je super číst si a porovnávat, jak nám rostou ty naše stejně staré lásky. :c) :srdce: Nejsem úplně nejvíc introvertní člověk a už vůbec ne ve veřejné skupince, tak bych to v soukromé skupině zkusila změnit a víc se zapojit. Tak vás moc prosím o přijetí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
27.1.20 17:19

Ahoj, ja byla v te uzavrene skupince a spis jsem teda cetla nez psala… ale rada bych tam byla, jestli jeste berete, tady jsem to prestala pak sledovat a tam ted bylo nejak mrtvo… a najednou koukam, ze uz tam nejsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
27.1.20 17:34

@Valeera tebe si ale pamatuju, že si tam přispívala, snad by tě tam mohli přijmout, poslala si žádost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
28.1.20 12:43

@růžovámalina jé ahojky malino, ty si taky z uzavřené skupiny ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
28.1.20 13:36

Já také prosím o přidání do skupiny :). Jsem sice v již jedné uzavřené, ale vic hlav vic vi :D dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.20 15:52

@Nikky121 Ahojky, :kytka: jojo, jsem, ale tam už se bohužel moc nepíše. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
28.1.20 20:33

Tak tady se clovek uz nic nedovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
29.1.20 04:32

@juliettee jj uz tam jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
29.1.20 07:29

Já tu skupinu VIP nenasla 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.2.20 10:39

Ahoj holky ráda jsem vás četla už měsíc si říkám že se k vám přidám ale docitala jsem a kolikrát jste mi moc pomohli řešily jste stejné věci mám miminko narozené 26.9. Bohužel naše zarijova skupina nekomunikuje moc mě to mrzí, teď koukám že už máte uzavřenou skupinu a je mi Teda do breku nemám skym probrat trable co máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí