Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@blumen píše:
@juliettee nefunguje ale poslala jsem snad extra zadost
Tak doufám že jo, jinak nevím proč by to nešlo ![]()
@juliettee @terez8 Jeste k tomu fusaku od Lodger - davate i rukavy? Nejsou uzke? Planuji koupit v barve ocean, moc semi libi.
@tulipán rukávy dávám a úzké nejsou, máme velikost 68/80
a barvu mám leaf, ta se zase líbila mě ![]()
@juliettee Ano, tu jsem mela vybranou jako prvni, byt mi pripada trochu do mentolu, ale je krasna, proste zelene listky. A pak jsem si v zelene predstavila tu nasi bleduli
a zmenila nazor. A kolik je v dane velikosti jeste prostoru pro rust.? To jsou otazky, ze, ja si to neumim predstavit.
@tulipán naše právě bledule není a ta zelená jí sluší
víš co, já jak budu malou oblékat, tak ti vyfotím kolik tam má ještě místa, ale jako je ho tam ještě dost bych řekla. Pošlu ti to pak do SZ ![]()
@terez8 dekuji. A v nemocnici neni, zatim, ale zitra asi pujde ![]()
@tulinka84 zatim ne a snad nechytne, jinak nevim
antibiotika nezabiraji a mela ted zase 40,8
mam dost z tech nervu uz
Tak už jsem se taky přidala. Sem už chodit nebudu a sleduju to tam. Píšu až jednou za den dva, tak snad není problém ![]()
Ahoj maminky, vezmete me mezi sebe do uzavrene skupinky? Naposledy jsem zde sice psala o tom ze je maly na svete ale ctu vas kazdy den
nechtela jsem zde prispivat prave z duvodu ze to zde muze kdokoliv videt.. Dekuji.
Ahoj holky, pokud by nevadilo, také bych se ráda přidala..
Byla jsem tu na začátku, pak v soukromé, ale tam se to bohužel nerozjelo.
A teď s přicházející dobou příkrmů budu ráda za tipy co kdy a jak. ![]()
Ahoj holky, taky budu ráda, když mě vezmete do skupiny. Psala jsem sem hlavně ještě v těhotenství. Pak moc nebyl čas a ani se mi nechtělo veřejně.
Ahoj maminky, ráda bych se k vám přidala do soukromé skupinky, mám říjnového chlapečka a objevila jsem vás nedávno a když už mám dotaz, tak dnes koukám, že už tu nejste ![]()