TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
24.2.19 11:45
@viveca píše:
Taky je vám někomu pořád zima? Myslela jsem si, že jsem otužilá, když se celoročně v rámci sportu válím v blátě, sněhu, ledový vodě… a teď chodím doma v mikině s kapucí na hlavě, modrý nehty a klepu kosu. Žeby nízkej tlak? 8o

Mně jo. Hlavně večer v posteli. Leckdy mám i zimnici a pak je mi v noci zase hrozný vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4388
24.2.19 12:12

Ahoj všem :) můžu se k vám přidat? Dnes jsem dle uz 8+5, podle PM bych měla mít termín konec září, podle UZ začátek října. Celkově jsem toto těhotenství měla pro mne atypické : pozitivní těhotenský test až 10 den po vynechání menzes, v 6+2 na UZ plodové vejce s náznakem zloutkoveho vacku a tento týden… Potvrzené srdíčko s odpovídající velikostí (ovulace se tedy nepoznala) a ještě jeden prázdný gestacni váček. Nemám ani fotku. Další uz až Oscar, tak doufám, že tam to mimi vydrží :)
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.2.19 12:19

@Immei vítej… a držím palečky… :-) u druhého těhu jsem to měla podobně… prostě ovu proběhla mnohem později než jsem předpokládala… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4388
24.2.19 12:33
@kajpe píše:
@Immei vítej… a držím palečky… :-) u druhého těhu jsem to měla podobně… prostě ovu proběhla mnohem později než jsem předpokládala… :-)

Dekuju :) toto je taky moje druhé, ale doktor při posledním uz říkal, že odpovídá PM. Prý to dohnalo. Třeba se ještě doklube i to druhé, ale s tím už radši nepočítám. Už to jedno srdíčko byl zázrak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4388
24.2.19 12:36

A když se mluví o zimě… Mrznu už od konce ledna. I manžel si všiml, že mám studené ruce :) ale buď jsem si zvykla, nebo je to lepší a lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
24.2.19 14:16

Tak to jsem rada že nejsem sama komu je furt zima a hlavně večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.2.19 14:17

Ahoj holky ;) chtěla bych se prosím zeptat na názor a Vaši zkušenost ☺️️ Používáte nějaké vitaminy takhle na začátku těhu? Já jsem v 7tt, kyselinu listovou zobu už 3 měsíce, ale plno lidi doporučuje napr. Femibion. Vy jíte nějaké vitaminky? :kytka: děkuji za názor, pěkný den a ať nám to všem dopadne dobre ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
24.2.19 14:39

Moje je to třetí těhu. Doma mám holčičku (4) a chlapečka (2 r a 8 m). Jinak zima mi je taky pořád.
@lucy020 já zatím beru jen kyselinu list., o femibionu jsem přemýšlela, možná si ho koupim až doberu tu listovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
24.2.19 15:03

Já beru hodně vitamínů - kyselinu listovou, hořčík, C, D, zinek, B-komplex, ženšen..prý vše můžu. Toť vše 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
24.2.19 15:05

@lucy020 Ahoj, ja beru Femibion :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
24.2.19 15:07

@michaelatou moje je to druhe tehotenstvi, prvni nedopadlo. Moc doufam, ze tentokrat bude vse v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
24.2.19 17:02

@lucy020 ahoj, původně jsem brala taky jenom listovku, ale nakonec jsem si v dr. Max koupila Pregnafolin. Je tam ta listovka ve větším množství a část je už naštěpená, mělo by to být lepší. A samozřejmě to obsahuje i jiný vitamíny. Je to rozdělený podle trimestru, myslim si, že za tu cenu super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.2.19 17:34

@lucy020 ahoj, ja beru jen kyslinu listovou od Elastic-Q 800mikrogramu. Ptala jsem se sve gynekolozky jestli mam brat nejake vitaminy a ona mi rekla at nic neberu a ziju jako doted jen s tou listovkou :-) pry at akorat neskakam na trampoline :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4329
24.2.19 18:42

@michaelatou já už jednu 4 letou mám doma a teď čekáme druhé 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4329
24.2.19 18:50

Jinak zima mi je taky a někdy zase horko :mrgreen:

jinak tak jak jsem si přála druhé dítko tak mě prepada někdy strach jak to vše budu zvládat atd :zed: asi za to můžou hormony 8o mám takovou melancholickou náladu občas 8o nemate to taky Tak některá nebo jsem fakt na palici jenom já :mrgreen: :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí