TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2074
21.2.19 20:09

Ahoj, ja myslim, ze pokud mas rozumneho sefa, tak to urcite pochopi a preradi te na jinou pozici. Zvaz, jestli se s nim o to neda mluvit a podle toho se pak rozhodni. Kdyztak o neschopenku muzes rict i praktickemu, kdyby bylo treba a gyndar se k tomu nemel. Co se tyce toho podbrisku, to ti neporadim. Kdy mas dalsi kontrolu? Pokud bys chtela byt v klidu, tak zavolej na gyndu, at se zbytecne nestresujes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
21.2.19 20:23

@lalala2016 právě že šéf je strašnej blbec. Je mladej, stouplo mu to do hlavy a s každým jedná jako s póvlem… :? Další kontrolu mam 4.3. Zatim, jak jsem doma, tak mě to ani nestresuje, ale bojim se, jak to bude, až se právě vrátim do práce. Jinak mě ten podbřišek ale nebolí, jenom ve spojitosti s tim záchodem, tak nevim. :think: Uvidíme, třeba mě to donutí zavolat. Děkuju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
21.2.19 20:35

@Shierly tehotne mivaji zacpu, tak jestli to neni tim, pak se snazis tlacit a brisni svaly se tak zatnou. Tak uvidis a pokud by te to dal trapilo, tak to rekni doktorovi. Ale urcite to nic nebude :) Zkus si pak rict o neschopenku praktickemu, aspon do konce prvniho trimestru, pak se uvidi. Ja mam praci v kanclu, ale i tak je to pro me unavne a kazdy den koukam na hodiny, kdy uz budu moct domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
21.2.19 20:55

@Shierly
Já když dlouho nejdu čůrat a zadržuju to, tak mě to pak taky bolí. Ale já to tak mám už dlouho. Od operace cysty na vaječníku, ale teď jak se asi všechno zvětšuje tak to cítím víc. Neměla jsi třeba operovaný slepák? Třeba ti to taky dělají nějaké pooperační srůsty jako mě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
21.2.19 21:15

@LucieMD teda, tak to mě vůbec nenapadlo… slepák mam venku už dlouho a pár let zpátky mi taky operovali cystu na vaječníku. Teď ten vaječník mam ještě trochu zvětšenej. Nejspíš to fakt asi nic nebude. Uf, moc děkuju. :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
21.2.19 21:55

Ahoj holky, vy jste se teda rozjely, nestihám číst :) já jsem se na delší dobu odmlčela, většinou se přihlašuji jenom přes mobil, posledně jsem na něm ťukala pěkně dlouhy příspěvek a v závěru se mi to seklo a neuložilo :nevim: to jsem byla vážně happy :lol:
holky Vám co je blbě přeju ať je líp a konečně se něčeho pořádného najíte s chutí :) já patřím k těm šťastným které skoro neví (kromě citlivých prsou a občasné bolesti v podbřišku, že jsou těhotné) uvidíme zda to vydrží. První těhu jsem to tak taky měla (mám z něj 2 letou dcerku)
a těm co nemají žádné příznaky buďte v klidu i to je normální a vše je v pořádku.
Já jsem dle kalkulačky v 9 týdnu (8+2) a dle UTZ je mimi o 2 dny mladší. Na kontrole jsem byla hned na začátku 6 týdne a bylo už hezky vidět srdíčko. na další jdu 6.3. a to už bude jiná podívaná :oops:
jo a ještě jsem vám chtěla říct, že teď už se budeme pořád na něco těšit a z něčeho mít strach - 1. screening…kontrola na těhotenskou cukrovku, jestli už mám cítit pohyby, jestli je cítím dost často, jestli roste mimčo dost rychle, jestli neroste moc, další screeningy a potom ať neporodím předčasně a nakonec kdy už konečně porodíííím :kytka: :mrgreen:
užívejte si to dle svých možností :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
21.2.19 21:57

@Shierly
Není zač, ale nejsem doktor. U mě to, ale opravdu nic není i dr říkal, že je to ok. Tak snad to u tebe bude stejně. Každá operace je zásah do těla a teď když tam všechno roste a ještě když je k tomu plný měchýř, tak se to asi ozývá. ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4329
21.2.19 22:05

@lalala2016 měla jsem to u první dcery. Dělal mi dobře studený broskvovy kompot a přešlo to po 10 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.2.19 22:18

@nuklear @Luu14 Uff..je nas vic.😄 Jsem rada, ze nejsem jedina, ktere nic neni. Dnes se to tu tedy pekne rozjelo a jdou videt ty rozdily, nadhera. 😊 Hlavne holky no stress, vsechno dobre dopadne, fazolky budou rust a za chvilku nam tu budou kricet. 😊 Dobrou noc, teda jdu si dat neco na zub a pak dobrou noc. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.2.19 07:01

Tak mi chvilku dalo,nez jsem tech par stránek procetla :dance: To je dobre,ze je nas tu tolik :srdce: Me je taky tak jako divne,ale ne na zvraceni spis kolikrat na omdleni..Při prvnim mi bylo zle,zvracela jsem,ale be finale to snad bylo lepsi než teď :lol: Ted jako nevim co mi to je,jak mi je,co jíst,ale zeru pořád :zed: :mrgreen: A jak tu nekdo psal,ze se cítí sexy..ZAVIDIM :mrgreen: Ja si pripadam hrozne,vlasy hruza,nafouknuta,ale to fakt jsem :roll: Manzel ma porad chute na sex a ja kvuli sobe vubec ne :lol: nemuzu se na sebe ani podivat :mrgreen: 8o Tak holky at vam dnešek zase uteče a je všem dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.2.19 07:20

Dobré ráno holky, kdo jde dnes na kontrolu se mnou, držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
22.2.19 07:30

26.10

Ahojky holky. Mě to Teda vychází 26.10. Ale k doktorů jdu až 11.3 do té doby se asi zbláznim, protože v říjnu jsem měla ZT :? Ale naštěstí když mám černé myšlenky přítel mě uklidní a rekne ať myslím na to jak naše bejby ude kopat gól na bránu (vášnivý fotbalista) takže to mě uklidni :) co vy? Už máte potvrzeno? Jinak čekáme prvni a miminko chceme od ledna loňského roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
22.2.19 07:36

Takže jsem úplně na začátku, bolí mi jen nohy a kolena a takový jakoby ms bolesti, trochu únava a pocit plnosti a tloušťky :D ale to asi nebude jen pocit :D jinak nezvracim nic, naštěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
22.2.19 07:38
@Sisa32 píše:
Dobré ráno holky, kdo jde dnes na kontrolu se mnou, držím palce :palec:

Taky drzim palce! :kytka: Jdu v poledne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
22.2.19 07:51

Jinak přečíst všechny příspěvky asi nedám, je jich tu dost 😊 😊 tak snad se chytim 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí