Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nuklear90 Nemáš se čeho bát, každá má jiné příznaky a jiné prožívání, buď ráda, že je Ti dobře, u mě je to jako na houpačce…do práce normálně taky chodím, potřebujeme peníze…dneska se cítím zatím celkem ok, ale včera mi bylo blbě celý den krom večer, to jsme na to hned s manželem vlítli a využili situace, že jsem ok
![]()
@lucy020 Ahojky, gratuluji, já dostala fotečku do mailu, ale nic na ní nevidím
Já mám kontrolu příští pátek, tak uvidíme, prý chce zkontrolovat, jestli je vše ok a snad mi toho řekne konečně víc, minule to bylo hrc prc
Mně termín spočítala aplikace…cca 12.10.
@Verca 91 To jsem psala já, Veru. Neboj, taky se ten pocit, že si připadám sexy střídá s tím, že jsem odulá jak při menzesu, ale když vidím, jak se manželovi líbím a jak si pak užijeme sex, tak se to snažím neřešit. Navíc mám takový hezčí prsa
a břicho beru, že patří k tomu (konečně si to mám jak okecat) ![]()
@Luu14 jeee tak jsme uplne stejne, ja jsem podle MS take 8+2 a podle UTZ o dva dny mladsi ![]()
Ahoj holky, tak se k Vam taky pridavam
. Me prvni tehu a navic jeste neplanovane
Takze nemam vubec nic nastudovano, prostudovano a jsem rada, ze mam kde cerpat informace a rady ![]()
@sara.bohme Já mám také první těhotenství, ale plánované, nicméně oba jsme byli překvapení, jak to šlo rychle
Je fajn to s někým sdílet ![]()
Zdravím vespolek!
Předevčírem jsem si v přesvědčení že mám nějakou strašnou nemoc nebo to fakt přeháním se stresem udělala test (pro jistotu) a hádejte co na něm vyběhlo
Jsem z toho trochu jelen, vůbec nevím jak se nám to podařilo, nemám absolutně tušení, kdy byla poslední MS (no dobře, někdy v lednu…) a mám dojem že jsme se s manželem potkali v posteli jen skutečně letmo
Ale zjevně to stačilo a dítě No. 4 je na cestě. Je to trochu mimo plán, chtěla jsem tenhle rok zasvětit sportu a v práci jsem si složitě zařídila pracovní dobu vhodnou pro péči o děti (ty stávající) a hup, ono tohle
Je tu nějaká další velkochovatelka dětí? ![]()
Příspěvek upraven 22.02.19 v 11:40
@viveca vítej mezi námi! Já teda velkochovatelka nejsem, ale vzhledem k tomu, že jsem druhá z mých 4 sourozenců je jasné, že velkochovatelka byla moje mamča.
která teď k tomu všemu bude mít ještě první vnouče, jestli to všechno půjde dobře a nejmladší brácha - 14let - bude strejda.
ale je to skvělý, jsem ráda, že nás je tolik a plánuju být velkochovatelkou jednoho dne taky.
pozor na to ale, naši poslední 2 také neplánovali. ![]()
Ahoj holky, tak to mám zasebou. Byly to nervy, v čekárně jsem seděla hodinu
Ale stálo to za to, jsem v 6TT (podle MS v 8TT) a viděli jsme už i
. Na další KO jdu už za týden, abychom viděli jak těhu prosperuje, jedu totiž 3. 3. na dovolenou. Držím palce všem, co je 1. KO teprve čeká i ostatním samozřejmě. ![]()
@Shierly
Ahoj, at je sef klidne blbec, ale podle zakona je povinen najit tehotne lehci praci, kterou muze vykonavat nebo pisemne dolozit, ze zadnou takovou praci nema.
Me to umoznili na zaklade potvrzeni od Dr., ale melo to jinou chybu.
Nedali mi dodatek ke smlouve o tom, co delam a ani sem je k tomu nemohla donutit (tahala sem 12 kg krabice s archivem a mohla bych byt doma za 100%), tak sem sla pak marodit a doma bylo a je porad prace dost ![]()
Holky , tak mám kontrolu taky za sebou. Jsem dnes 9tt a všechno v pořádku. Řekl mi termín asi 1.10 ale že se může změnit. Držím všem palce ať to jde taky tak dobře . Já jdu spát, celou noc jsem nespala jsem hrozná, ale bála jsem se aby bilo srdíčko. Holky co to mají jako já mě pochopí ![]()
Ahoj holky,
ja jdu na prvni kontrolu 27.2 mela bych byt 5+3, ale na co se chci zeptat. Casto chodim na malou, ale potom vzdy citim tu mocovou trubici a mohla bych jit zase znovu. Nic nepali, nereze, jen jde ten pocit neprijemny. Zkousela jsem testovat pritomnost bilkoviny v moci a vse v pohode. Nemate nektera neco podobneho?
@Chimera píše:
Ahoj holky,ja jdu na prvni kontrolu 27.2 mela bych byt 5+3, ale na co se chci zeptat. Casto chodim na malou, ale potom vzdy citim tu mocovou trubici a mohla bych jit zase znovu. Nic nepali, nereze, jen jde ten pocit neprijemny. Zkousela jsem testovat pritomnost bilkoviny v moci a vse v pohode. Nemate nektera neco podobneho?
Já tedy ne, ale hodně o tom čtu že ženám to připomíná jak kdyby miminko tlačilo na močák a chce se jim často. Je to prý normální. Ale také můžeš mít zánět močáku a to není sranda, zajdi si na urologii ![]()
@lalala2016 píše:
@Luu14 jeee tak jsme uplne stejne, ja jsem podle MS take 8+2 a podle UTZ o dva dny mladsi
Vážně?
to je vtipná nahodicka
kdy jdeš na další kontrolu? Já jdu 6.3.