TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
21.2.19 13:05

Holky a jste tu nektera, ktera planujete svatbu jako tehulka? Nam to vychazi kdyz budu v 5.mesici, tak nevim, zda to bude ok. Hlavne uz mam koupene saty, tak abych se vlezla. Dekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
21.2.19 13:06
@MyDva píše:
@Meggynka2189 jak rikas, pritel furt neveril a smal se mi kdyz jsem rikala ze uz by mohlo byt srdicko.. ze pry" to je brzy, co chces v prvnich tydnech" ja rikam no vsak jen pockej .. a pak byl nameko :mrgreen: je mi jasny ze tam nic videt neni :D ale clovek chce mit aspon tu predstavu :hug: to je jasny ze penize kazdy potrebuje, ale v tehotenstvi se spousta lidi citi hur nez v nemoci, tak to neni fer :mrgreen: ja delam nocni do 2-5 do rana, celou dobu na nohach ve stresu a s hnusnym zradlem :poblion: :lol: a jeste kdyz musim nekdy obsluhovat bezdaky! Bych se zblila :lol: chapu ze kdyz ten typek sedi u stolu a dela diagnozy, dokaze si predstavit pracovat do porodu.. :nevim:

Ahoj. Gratuluju k :srdce: :) A tvůj doktor je vůl. Podle mě to není tím, že je chlap. Já chlapa mám a jsem maximálně spokojená. Ptal se jako co pracuju, že v případě noční, nebo fyzické práce hned musím na nemocenskou. A ptal se jak se cítím a že když mi něco bude hned mám přijít. :nevim: někteří doktoři jsou totální idioti bez empatie :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.19 13:07

@Sendy54 Člověk se nesmí hned děsit, když to mají ostatní jinak. Každá žena je jiná a každé tělo je jiné. Mamka taky při jenom těhu zvracela a při druhém ne :-) Bude to ok :-) P.S. Ty jsi to takhle brzy říkala mamce? Já jsem posera :D, chci jim to říci tak po prvním screeningu nejdříve, zatím to ví jen manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
21.2.19 13:31
@Mite7 píše: @Megyynka2189 @lalala2016 No jsem ted skareda - plet hrozna, ale blbe mi neni..tak babo rad, co to bude. :D Nechame se prekvapit..ale taky zerete vse, co vam prijde pod ruce? 😁 Jen mandarinky by me asi neuspokojily. 😁 Chystame se ted na obed a svickova to jisti..a pak asi nejaky nanuk nebo čoko. 😁

Taky to tak mám. Na akné jsem nikdy netrpěla a teď ho mám všude. Mastí se mi vlasy. A celkově si přijdu tak nějak skaredší. Ale špatně mi není, teda pokud pravidelně jím. Když něco sním co dvě hodiny je mi dobře a chutná mi všechno co dřív + mám chutě na nezdravé jako hranolky a fastfood.Tak uvidíme, co se z toho vyklube :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
21.2.19 14:02
@Meggynka2189 píše:
Holky, teď mě ještě napadlo, pokud neberete vitamínky pro těhulky, tak doporučuji Femibion, jsou tam všechny potřebné vitamíny před otěhotněním i při. :-) Ještě mě zajímá, jestli berete nějaké vitamíny třeba na vlasy? Mám o ně trošku starost :mrgreen:

Jojo, taky frčím na Femibionu :-)
Ohledně vlasů - můj celoživotní boj :mrgreen: suché, lámavé, zplihlé, nepoddajné, nechutné :lol: nejvíc ze všeho mi pomohlo se vykašlat na úplně všechny drogérkový šampony. Zainvestovala jsem do Loreal professionel, nejenže moc neubývá (a to si vlasy meju denně), ale je to nebe a dudy. Sice si prvních 14 dní vlasy zvykaly, že málem šampón letěl do koše :P ale pak si to sedlo, a od té doby mám vlasy hebké, lesklé a vypadají i zdravě. A padají o dost míň, dřív jsem si vyndavala snad celé chomáče vlasů :zed: takže nějaký spešl vitamíny na vlasy nepotřebuju a po porodu stejně padají snad všem, tak to řešit nebudu a budu jen doufat, že tam něco vůbec zbyde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.19 14:11

@Cheriffka :potlesk: Já zase mastné, lámavé, občas s lupy a jemné. No taky si říkám, že budu doufat, že mi tam něco zbyde. Já taky měla Loreal Proffessional, ale přišlo mi, že nepomáhá, možná zkusím nějakou masku na vlasy - třeba z medu nebo kafe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.2.19 14:30

@Meggynka2189 Mamce jsem to řekla, protože jsem potřebovala spojence. měla hroznou radost a můžu se ji na vše zeptat. Strašně se mi ulevilo a vím, že i kdyby to nevyšlo, tak si půjdu za ní pobrečet :) ostatním v rodině to plánuji říct až bude vidět srdíčko,což bude příští týden nebo to vydržím do 9. týdne. S rodinami se setkáváme i vícekrát v týdnu a dýl to tajit nepůjde. Už teď se divně dívají, že já kafař nepiji kafe a nedám si s nimi sklenku vína. Chci to s nimi sdílet :) Každý to má asi jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.19 14:37

@Sendy54 Jasně, tomuhle rozumím. Mamka s taťkou se taky zblázní radostí :lol:, ale ještě jim to říkat nebudeme. No je fakt, že já už jsem taky dost podezřelá :mrgreen: Někteří se divili, že nepiju (já, která piju pivo, víno a občas panáky), s tím kafem je to taky divný (přitom jsem milovník pressa), do toho ruším srazy, protože mi není dobře, uvidíme, jak dlouho to budu moct tajit :D Jsem ale ráda, že na to mám manžela, že se konečně mohu trošku vykecat a postěžovat si…navíc mi může i pomáhat, když se pomalu nemůžu ohnout a to jsem v 6. týdnu :mrgreen: :mrgreen: Mohu se zeptat, kolik Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
21.2.19 14:43

@Sendy54 @Meggynka2189 Ja to rekla nasim vcera, chtela jsem jeste pockat do kontroly v utery, ale mamka se me v kazdem telefonatu pta, kdy uz pujdeme na IUI (meli jsme jit v lednu, ale kvuli nemoci se odsunulo a ja otehotnela prirozene), takze se to dlouho tajit nedalo :D Jsem strasne rada, ze jsem jim to mohla rict :) Dalsi na rade bude asi sefova vzhledem k tomu, jak mi je a rada bych pracovala z domova :D Pak hooodne premyslim nad tim, zda to rict 3 nejlepsim kamaradkam, se kterymi mimi resime skoro denne a jedna z nich nam zrovna poslala pred par dny fotku pozitivniho testu, druha je ve fazi snazeni, takze to probirame casto a ja ze vsech sil se snazim nic nerikat :D Rada bych vydrzela do konce prvniho trimestru, ale teda nevim, jestli tuto novinku ze me holky “nevypaci” driv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.2.19 14:47

@Meggynka2189 no mně manžel taky pomáhá, ale úplně mi tak nerozumí :D je mi 26. Už jsme spolu 8. rokem a půl roku manželé a každý se nás ptal kdy už :D tak jsem jim řekla, že až budu chtít já a že zatím nechci, že mě baví práce a najednou se to povedlo na poprvé. Tak jsem zvědavá jak tohle dopadne :D snažím se to moc neřešit, i když to někdy nejde, ale jsem ráda, že jsem v 5. týdnu odjela na hory a pořádně se z té novinky vylyžovala :D Kolik je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
21.2.19 14:48

@Meggynka2189 určo, každýmu sedne úplně něco jiného :palec: a masky jsou super, jen kdo se s tím má furt patlat :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.19 14:48

@Cheriffka No to máš pravdu, je to na hlavu, do slova :D :D Je ale fakt, že když už si třeba i na pleť nějakou masku dám, tak je to pak příjemná změna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.19 14:51

@Sendy54 Tééda, to jste spolu dlouho, když jsi takhle mladá :-), ale je to krásný! Tyhle otázky jsou na houby, přece až ti dva budou chtít, tak se to povede, ale jako pořád se vyptávat? Já se trošku bojím takhle sportovat :D Na lyže bych taky jela…ale bojím se třeba případného pádu :-( Je mi 29 (chtěla jsem první dítě před 30, takže pokud tohle dopadne, tak se mi to poštěstí). Manželé jsme od června :-) Jinak letos spolu budeme 5 let :-) Předtím jsem totiž měla skoro sedmiletý vztah a ten nedopadl :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.2.19 14:52

@lalala2016 já s tím mám také velké problémy, ale doma to řeknu po :srdce: . Ale kámošky mám taky těhotné a ví, že se snažíme, ale před nimi to budu ještě tajit. Nejhorší bude vysvětlit doma, že to nesmí nikomu 4 týdny říct :D že se o tom můžou bavit jen s námi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
21.2.19 14:52

@Meggynka2189 taky vždycky prokouknu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie