TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
13.6.11 20:11

Ivet za to ti to pěkně vynahradí, když spolu jste, tak to je dobře. V zimě zase bude líp a to už si budete i užívat svojí holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
13.6.11 20:15

krmar tak to máme asi stejnou kartičku taky to tam mám…a mám tam 1,5
ivet to mi ani neříkej že máš tak super manžílka a vydrží masírovat tak dlouho veliká závist ten můj mi masíruje jen nohy a to jen 20 minut každnou nohu 10 minut ale jen za to že ho pak taky namasíruju jinak ne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
13.6.11 20:16

Tak ten můj mě nemasíruje vůbec, ale zas mi řekl, že mi masáž zaplatí :lol: ale to se mi zas nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
13.6.11 20:26
Kačkka píše:
krmar tak to máme asi stejnou kartičku taky to tam mám…a mám tam 1,5
ivet to mi ani neříkej že máš tak super manžílka a vydrží masírovat tak dlouho veliká závist ten můj mi masíruje jen nohy a to jen 20 minut každnou nohu 10 minut ale jen za to že ho pak taky namasíruju jinak ne :cert:

Kacko ja se obcas taky divim a stale se ho ptam jestli ho neboli ruce a on, ze ne, ze je zvyklej s prace :-) a ja ho jeste nemasirovala nikdy,nevyzaduje to :-P rika, ze to dela rad kdyz vidi, ze se mi to moc libi.ja tu mam uz rok poukaz na masaz a jeste sem to nevyuzila, ale neni duvod, pritel to zvlada sam :lol: :mrgreen: zitra rano jdu na kontrolu k doktorce :lol: a odpoledne zajdem za doktorem na UZ podivat se na mimiska :dance: mela jsem jit v patek, ale to uz tu nebude Tatik, tak pujdu driv :lol: HOLKY- posledni dva mi je divne, i kolikrat na zvraceni je to normalni v tomto stadiu tehotenstvi?? u prvniho tehu sem to nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
13.6.11 20:28

Ivet mě je poslední dny taky divně…na zvracení, pálí mě žáha, …prostě nic moc :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
13.6.11 20:41
Aicuul píše:
Ivet mě je poslední dny taky divně…na zvracení, pálí mě žáha, …prostě nic moc :poblion:

Me ted ty dva dny :cry: jestli me pali zaha nemam tuseni nikdy sem to nemela a nevim jak to poznat :?: :mrgreen: ale mam v krku knedlik :poblion: nevim z ceho by to mohlo bejt, zeptam se rano doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
13.6.11 21:16

ahoj holky konečeně po celém dni sedím a nic nedělám..už to máme hotový a jsem štastná že je to za námi,to byl ale blebej nápad :-)

Jani užij si to na chalupě :srdce: :-)

Krmar…mě tam tedy doktor nic takového nepíše jen že čípek mám 3cm a že jsem uzavřená a poloha mimíska

Ivet bud ráda že tě žáha nepálí je to pěkně hnusné a nepříjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
13.6.11 21:18
janiii;-) píše:
ehm… jsem to nechtela moc rikat nahlas, ale kdyz uz me flooa predbehla… ja nakonec taky vlastne nevim, co to cs je… :oops:mno damy, asi vas pro dnesek a na dalsich 24h opustim…
pry jedeme s pritelem na chatu. netusim co to ma za smysl, nez se tam dokodrcame pres celou prahu a dal az na chatu tak uz bude tma, on jde zitra dopoledne do prace a zitra vecer navrat, ale kdyz uz tam mame jet sami dva, bez doprovodu tchyne :palec: …proc ne :lol:

moc hezký jsou ty věcičky já už je mám všechny ve skříni ale nafotím skřín alespon a taky postýlka už bude v pátek dodělaá a nachystaná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
13.6.11 21:26

Ahoj holky, tak jsme cvičně složily postýlku a mám radost, jen se trošku zbrousí, přelákne a je to. Čekala jsem, že budu vypadat hůř, ale jsem moooc spokojená :andel:
Mě poslední dobou je hodně na zvracení, ale zatím to pak vždycky odešlo. No a jestli je to pravda s pálením žáhy, tak taky asi budu mít opičku - poslední dobou mě pálí snad po všem :zed:
U nás jako romantika taky nic moc, to si už fakt nepamatuju - tak snad příští středu - jdu na prohlídku a zrovna mám i svátek, tak většinou jsme chodili na véču - tak uvidíme, jak to dopadne teďkom. Výročí máme zase 12. září a to prostě taky nepůjde no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
13.6.11 21:45

tety,že nás podpoříte v soutěži.děkujeme.

https://www.emimino.cz/…otka-459381/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
13.6.11 21:48

jasně holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
13.6.11 21:48

máš ho tam Marky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
13.6.11 21:56
vegiska píše:
holky, teď mi volala sestřička z gyndy, že mám hodně špatný krevn obraz a mám začít brát dvakrát denně železo…asi by to vysvětlovalo Ty moje koutky na rtu a to jak se zadýchávám, ale mám dotaz, nemohl nedostatek železa ublžit malému? Díky :kytka:

Mne bylo receno, ze mimco si bere veskere moje zelezo, proto mam nizkou hladinu, takze spis trpim ja… Tak doufejme, ze to tak bude. Ja beru asi 3 tydny tabletky a fakt se mi mnohem lip dycha. A o tom, ze mam mnohem vic energie ani nemluvim. A vis presne, jakou mas hladinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
13.6.11 21:59
vegiska píše:
tak díky moc, to víte, nezkušená prvorodička :kytka: ještě bych potřebovala nějaký návod, jak se nebát porodu a jak ho přežít :mrgreen: je to moje noční můra :-( jsem děsná posera…

Vegisko, neboj :hug:. Ja uz mam snad kazdou noc sen, ze rodim :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
13.6.11 22:21

Tak to ja jsem byla pred tehu stihla, ted mam nahore asi 14 kg. I ja v noci bojuju s bolestmi kycli, spim s polstarem mezi nozkami, nekdy to pomaha, jindy ne. Zaha me zacina palit cim dal vic a v noci je to fakt neprijemne. Vsude rikaji, jak je po zelezu zacpa, ale ja mam z toho spis prujem :nevim:. Taky zalezi na tom, co jim. Kdyz to prezenu se sladkym a s bonbony, tak je to na zachode pak pekne trapeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí