Poradna duly
Jana Čurdová
Ivet za to ti to pěkně vynahradí, když spolu jste, tak to je dobře. V zimě zase bude líp a to už si budete i užívat svojí holčičku.
krmar tak to máme asi stejnou kartičku taky to tam mám…a mám tam 1,5
ivet to mi ani neříkej že máš tak super manžílka a vydrží masírovat tak dlouho veliká závist ten můj mi masíruje jen nohy a to jen 20 minut každnou nohu 10 minut ale jen za to že ho pak taky namasíruju jinak ne ![]()
Tak ten můj mě nemasíruje vůbec, ale zas mi řekl, že mi masáž zaplatí
ale to se mi zas nechce
Kačkka píše:
krmar tak to máme asi stejnou kartičku taky to tam mám…a mám tam 1,5
ivet to mi ani neříkej že máš tak super manžílka a vydrží masírovat tak dlouho veliká závist ten můj mi masíruje jen nohy a to jen 20 minut každnou nohu 10 minut ale jen za to že ho pak taky namasíruju jinak ne
Kacko ja se obcas taky divim a stale se ho ptam jestli ho neboli ruce a on, ze ne, ze je zvyklej s prace
a ja ho jeste nemasirovala nikdy,nevyzaduje to
rika, ze to dela rad kdyz vidi, ze se mi to moc libi.ja tu mam uz rok poukaz na masaz a jeste sem to nevyuzila, ale neni duvod, pritel to zvlada sam
zitra rano jdu na kontrolu k doktorce
a odpoledne zajdem za doktorem na UZ podivat se na mimiska
mela jsem jit v patek, ale to uz tu nebude Tatik, tak pujdu driv
HOLKY- posledni dva mi je divne, i kolikrat na zvraceni je to normalni v tomto stadiu tehotenstvi?? u prvniho tehu sem to nemela.
Ivet mě je poslední dny taky divně…na zvracení, pálí mě žáha, …prostě nic moc ![]()
Aicuul píše:
Ivet mě je poslední dny taky divně…na zvracení, pálí mě žáha, …prostě nic moc
Me ted ty dva dny
jestli me pali zaha nemam tuseni nikdy sem to nemela a nevim jak to poznat
ale mam v krku knedlik
nevim z ceho by to mohlo bejt, zeptam se rano doktorky.
ahoj holky konečeně po celém dni sedím a nic nedělám..už to máme hotový a jsem štastná že je to za námi,to byl ale blebej nápad ![]()
Jani užij si to na chalupě
![]()
Krmar…mě tam tedy doktor nic takového nepíše jen že čípek mám 3cm a že jsem uzavřená a poloha mimíska
Ivet bud ráda že tě žáha nepálí je to pěkně hnusné a nepříjemné
janiii;-) píše:
ehm… jsem to nechtela moc rikat nahlas, ale kdyz uz me flooa predbehla… ja nakonec taky vlastne nevim, co to cs je…mno damy, asi vas pro dnesek a na dalsich 24h opustim…
pry jedeme s pritelem na chatu. netusim co to ma za smysl, nez se tam dokodrcame pres celou prahu a dal az na chatu tak uz bude tma, on jde zitra dopoledne do prace a zitra vecer navrat, ale kdyz uz tam mame jet sami dva, bez doprovodu tchyne…proc ne
moc hezký jsou ty věcičky já už je mám všechny ve skříni ale nafotím skřín alespon a taky postýlka už bude v pátek dodělaá a nachystaná ![]()
Ahoj holky, tak jsme cvičně složily postýlku a mám radost, jen se trošku zbrousí, přelákne a je to. Čekala jsem, že budu vypadat hůř, ale jsem moooc spokojená ![]()
Mě poslední dobou je hodně na zvracení, ale zatím to pak vždycky odešlo. No a jestli je to pravda s pálením žáhy, tak taky asi budu mít opičku - poslední dobou mě pálí snad po všem ![]()
U nás jako romantika taky nic moc, to si už fakt nepamatuju - tak snad příští středu - jdu na prohlídku a zrovna mám i svátek, tak většinou jsme chodili na véču - tak uvidíme, jak to dopadne teďkom. Výročí máme zase 12. září a to prostě taky nepůjde no ![]()
vegiska píše:
holky, teď mi volala sestřička z gyndy, že mám hodně špatný krevn obraz a mám začít brát dvakrát denně železo…asi by to vysvětlovalo Ty moje koutky na rtu a to jak se zadýchávám, ale mám dotaz, nemohl nedostatek železa ublžit malému? Díky
Mne bylo receno, ze mimco si bere veskere moje zelezo, proto mam nizkou hladinu, takze spis trpim ja… Tak doufejme, ze to tak bude. Ja beru asi 3 tydny tabletky a fakt se mi mnohem lip dycha. A o tom, ze mam mnohem vic energie ani nemluvim. A vis presne, jakou mas hladinu?
vegiska píše:
tak díky moc, to víte, nezkušená prvorodičkaještě bych potřebovala nějaký návod, jak se nebát porodu a jak ho přežít
je to moje noční můra
jsem děsná posera…
Vegisko, neboj
. Ja uz mam snad kazdou noc sen, ze rodim
.
Tak to ja jsem byla pred tehu stihla, ted mam nahore asi 14 kg. I ja v noci bojuju s bolestmi kycli, spim s polstarem mezi nozkami, nekdy to pomaha, jindy ne. Zaha me zacina palit cim dal vic a v noci je to fakt neprijemne. Vsude rikaji, jak je po zelezu zacpa, ale ja mam z toho spis prujem
. Taky zalezi na tom, co jim. Kdyz to prezenu se sladkym a s bonbony, tak je to na zachode pak pekne trapeni…