TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
13.6.11 16:58

Beru tak se šetři jak to půjde. No do tý nemocnice by to fakt pro Vás zrovna jednoduchý nebylo. Ještě, že je malej takovej šikula a tak hezky ti pomáhá. Je to zlatíčko.

S tou váhou miminka si vůbec nedělej hlavu. Oni se pletou klidně o půl kila, navíc teď už ty mrňouskové můžou přibýryt klidně 200g za týden, takže to by až taková odchylka nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
13.6.11 17:04
paja2110 píše:
Jani - krásný věcičky :palec:

pajo dekuju, specialne kvuli tobe jsem ted jeste vyblejskla a nahrala jeden disney setik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
13.6.11 17:08
janiii;-) píše:
paja2110 píše:
Jani - krásný věcičky :palec:
pajo dekuju, specialne kvuli tobe jsem ted jeste vyblejskla a nahrala jeden disney setik :mrgreen:

no ale to je teda úžasný, palec nahoru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
13.6.11 17:20
janiii;-) píše:
ja mam 8.8.

Jani tak to můžeme skákat spolu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
13.6.11 17:21

pajo dik :-) ja uplne zapomnela, ze to mam :lol: dostala jsem to uz na jare od kamaradky a putovalo to do supliku k ostatnim ponoztickam a cepickam.
ted si rikam aaa, paja pise…a dyt ja vlastne mam jeste ten set od adely a je to disney, to se paje bude libit! :mrgreen:
takze timto opravuji pocet disney veci ve vybave na cele 2 kusy! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
13.6.11 17:22
berusenka66 píše:
janiii;-) píše:
ja mam 8.8.

tak jo beru, dohodnuto. budem skakat spolu :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
13.6.11 17:24

holky asi mě odvezou někam k Chocholouškovi :zed: už od 14hod tady šťěká někde kousek v paneláku nějaký pes,ale jak!!bolí mě z toho pěkně hlava,jsem unavená,chtěla jsem si lehnout s prckem a velký kulový!!!!!!!!!!!!!! :zed: :zed: to je hnus fakt!

Krmar no mám fakt štěstí že je malej klidný a hodný dítě,že mě i v klidu nechá,a holt nákupy nějak už zvládnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
13.6.11 17:26
janiii;-) píše:
berusenka66 píše:
janiii;-) píše:
ja mam 8.8.
tak jo beru, dohodnuto. budem skakat spolu :palec: :lol:

ok,ok Jani tak si jen pak ještě dohodneme přesnou hodinu :lol: :lol:

holky jaké máte CS skore?teď na to koukám a dr mi napsal 2-3 :think: není to moc?koukala jsem do průkajdy co mám schovanou po prckovi a bývalý dr mi to nepsal :zed: ale snad je to ok když dr nic neříkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
13.6.11 17:37
berusenka66 píše:
ok,ok Jani tak si jen pak ještě dohodneme přesnou hodinu :lol: :lol:holky jaké máte CS skore?teď na to koukám a dr mi napsal 2-3 :think: není to moc?koukala jsem do průkajdy co mám schovanou po prckovi a bývalý dr mi to nepsal :zed: ale snad je to ok když dr nic neříkal

beru mne doktor do prukazky zatim nenapsal nic, takze ja vubec nic netusim :nevim:

tak jo, pak se dohodnem…ale prosim te, ber na me ohled, ja bych rada aby to bylo v nejakejch rozumnejch hodinach, abych mela hladkej prujezd prahou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
13.6.11 17:39
janiii;-) píše:
berusenka66 píše:
ok,ok Jani tak si jen pak ještě dohodneme přesnou hodinu :lol: :lol:holky jaké máte CS skore?teď na to koukám a dr mi napsal 2-3 :think: není to moc?koukala jsem do průkajdy co mám schovanou po prckovi a bývalý dr mi to nepsal :zed: ale snad je to ok když dr nic neříkal

beru mne doktor do prukazky zatim nenapsal nic, takze ja vubec nic netusim :nevim:

tak jo, pak se dohodnem…ale prosim te, ber na me ohled, ja bych rada aby to bylo v nejakejch rozumnejch hodinach, abych mela hladkej prujezd prahou :lol:

dobře,tak mě by se líbil nejvíc někdy podvečer,co tobě?? :lol: to už budou všichni doma a nejlepší by byl i víkend-třeba so,nebo ne aby byl doma i přítel :lol: si už moc vymejšlím ne?? :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
13.6.11 17:40
janiii;-) píše:
berusenka66 píše:

tak jo, pak se dohodnem…ale prosim te, ber na me ohled, ja bych rada aby to bylo v nejakejch rozumnejch hodinach, abych mela hladkej prujezd prahou :lol:

určo ti tam nic nenapsal? :think: já to mám v téhle průkajdě v takový tabulce jako mi píšou,tlak,váhu,týden těhu a tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
13.6.11 17:52
berusenka66 píše:
určo ti tam nic nenapsal? :think: já to mám v téhle průkajdě v takový tabulce jako mi píšou,tlak,váhu,týden těhu a tak :think:

mne tam pise akorat sestricka, vzdycky aktualni tyden, vahu tlak a tak…doktor sam o sobe mi tam psal akorat na zacatku kdyz jsem mela nejaky problemy, ale ted uz mi tam nepise nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
13.6.11 17:55
berusenka66 píše:dobře,tak mě by se líbil nejvíc někdy podvečer,co tobě?? :lol: to už budou všichni doma a nejlepší by byl i víkend-třeba so,nebo ne aby byl doma i přítel :lol: si už moc vymejšlím ne?? :pankac: :lol:

podvecer beru! :palec: a s tim vikendem…no to by taky slo, v sobotu tu hodinu neresim, v nedeli by to musel bejt fakt podvecer/vecer, protoze odpoledne se pres nas vraci prazaci z vikendu zpatky do prahy, takze to jsou tu trochu kolony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
13.6.11 18:05

Ahojky maminky, jsem vpořádku, jen byl docela náročnej víkend, takže jsem ani moc neměla čas zajít na internet. Docela ani nestíhám dočítat. Je toho zde fakt hodně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
13.6.11 18:43

Teda holky dnes jste se pekne rozjely :mrgreen: muzik dnes vyrabel policky do pokoje, tak sem mu delala spolecnost v garazi a sem se moc nedostala :mrgreen: :mrgreen: pak nakup, pozdni obed a skolka :-) ted ma dcera navstevu (souseda) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak hrajou clovece nezlob se :-) a ja jsem mrtva po vcerejsku, az me pali oci :cry: vcera jsem brzy vstavala a sla spat hodne pozde :-( vcera jsme ve 23h vyrazeli posedet s prateli, kolem 2h se vratili a po mensi romantice :-P :lol: :huban: jsme sli spat po treti :cry: a v 7h budik do skolky a na postel uz nedoslo :-( tak vecer pri masazi vytuhnu :mrgreen: Holky jak to mate doma s chlapama, jsou vas ochotny masirovat? ja mam masaz pokazde co mam muzika doma a klidne hodinu a masiruje mi cele telo :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí