Poradna duly
Jana Čurdová
Beru tak se šetři jak to půjde. No do tý nemocnice by to fakt pro Vás zrovna jednoduchý nebylo. Ještě, že je malej takovej šikula a tak hezky ti pomáhá. Je to zlatíčko.
S tou váhou miminka si vůbec nedělej hlavu. Oni se pletou klidně o půl kila, navíc teď už ty mrňouskové můžou přibýryt klidně 200g za týden, takže to by až taková odchylka nebyla.
paja2110 píše:
Jani - krásný věcičky
pajo dekuju, specialne kvuli tobe jsem ted jeste vyblejskla a nahrala jeden disney setik ![]()
janiii;-) píše:paja2110 píše:pajo dekuju, specialne kvuli tobe jsem ted jeste vyblejskla a nahrala jeden disney setik
Jani - krásný věcičky
no ale to je teda úžasný, palec nahoru ![]()
pajo dik
ja uplne zapomnela, ze to mam
dostala jsem to uz na jare od kamaradky a putovalo to do supliku k ostatnim ponoztickam a cepickam.
ted si rikam aaa, paja pise…a dyt ja vlastne mam jeste ten set od adely a je to disney, to se paje bude libit! ![]()
takze timto opravuji pocet disney veci ve vybave na cele 2 kusy! ![]()
berusenka66 píše:janiii;-) píše:Jani tak to můžeme skákat spolu
ja mam 8.8.![]()
tak jo beru, dohodnuto. budem skakat spolu
![]()
holky asi mě odvezou někam k Chocholouškovi
už od 14hod tady šťěká někde kousek v paneláku nějaký pes,ale jak!!bolí mě z toho pěkně hlava,jsem unavená,chtěla jsem si lehnout s prckem a velký kulový!!!!!!!!!!!!!!
to je hnus fakt!
Krmar no mám fakt štěstí že je malej klidný a hodný dítě,že mě i v klidu nechá,a holt nákupy nějak už zvládnu
janiii;-) píše:berusenka66 píše:tak jo beru, dohodnuto. budem skakat spolujaniii;-) píše:Jani tak to můžeme skákat spolu
ja mam 8.8.![]()
![]()
ok,ok Jani tak si jen pak ještě dohodneme přesnou hodinu
![]()
holky jaké máte CS skore?teď na to koukám a dr mi napsal 2-3
není to moc?koukala jsem do průkajdy co mám schovanou po prckovi a bývalý dr mi to nepsal
ale snad je to ok když dr nic neříkal
berusenka66 píše:
ok,ok Jani tak si jen pak ještě dohodneme přesnou hodinu![]()
není to moc?koukala jsem do průkajdy co mám schovanou po prckovi a bývalý dr mi to nepsal
beru mne doktor do prukazky zatim nenapsal nic, takze ja vubec nic netusim ![]()
tak jo, pak se dohodnem…ale prosim te, ber na me ohled, ja bych rada aby to bylo v nejakejch rozumnejch hodinach, abych mela hladkej prujezd prahou ![]()
janiii;-) píše:berusenka66 píše:
beru mne doktor do prukazky zatim nenapsal nic, takze ja vubec nic netusim
tak jo, pak se dohodnem…ale prosim te, ber na me ohled, ja bych rada aby to bylo v nejakejch rozumnejch hodinach, abych mela hladkej prujezd prahou
dobře,tak mě by se líbil nejvíc někdy podvečer,co tobě??
to už budou všichni doma a nejlepší by byl i víkend-třeba so,nebo ne aby byl doma i přítel
si už moc vymejšlím ne??
![]()
janiii;-) píše:berusenka66 píše:
beru mne doktor do prukazky zatim nenapsal nic, takze ja vubec nic netusim
tak jo, pak se dohodnem…ale prosim te, ber na me ohled, ja bych rada aby to bylo v nejakejch rozumnejch hodinach, abych mela hladkej prujezd prahou
určo ti tam nic nenapsal?
já to mám v téhle průkajdě v takový tabulce jako mi píšou,tlak,váhu,týden těhu a tak ![]()
berusenka66 píše:
určo ti tam nic nenapsal?já to mám v téhle průkajdě v takový tabulce jako mi píšou,tlak,váhu,týden těhu a tak
mne tam pise akorat sestricka, vzdycky aktualni tyden, vahu tlak a tak…doktor sam o sobe mi tam psal akorat na zacatku kdyz jsem mela nejaky problemy, ale ted uz mi tam nepise nic…
berusenka66 píše:dobře,tak mě by se líbil nejvíc někdy podvečer,co tobě??to už budou všichni doma a nejlepší by byl i víkend-třeba so,nebo ne aby byl doma i přítel
si už moc vymejšlím ne??
![]()
podvecer beru!
a s tim vikendem…no to by taky slo, v sobotu tu hodinu neresim, v nedeli by to musel bejt fakt podvecer/vecer, protoze odpoledne se pres nas vraci prazaci z vikendu zpatky do prahy, takze to jsou tu trochu kolony ![]()
Ahojky maminky, jsem vpořádku, jen byl docela náročnej víkend, takže jsem ani moc neměla čas zajít na internet. Docela ani nestíhám dočítat. Je toho zde fakt hodně. ![]()
Teda holky dnes jste se pekne rozjely
muzik dnes vyrabel policky do pokoje, tak sem mu delala spolecnost v garazi a sem se moc nedostala
pak nakup, pozdni obed a skolka
ted ma dcera navstevu (souseda)
tak hrajou clovece nezlob se
a ja jsem mrtva po vcerejsku, az me pali oci
vcera jsem brzy vstavala a sla spat hodne pozde
vcera jsme ve 23h vyrazeli posedet s prateli, kolem 2h se vratili a po mensi romantice
jsme sli spat po treti
a v 7h budik do skolky a na postel uz nedoslo
tak vecer pri masazi vytuhnu
Holky jak to mate doma s chlapama, jsou vas ochotny masirovat? ja mam masaz pokazde co mam muzika doma a klidne hodinu a masiruje mi cele telo
![]()