TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
13.6.11 11:25

Holky vy se všechny chystáte rodit v HK? Já jdu do Pardubic v HK by mě asi nevzali, tam mají moc velký fofry na to aby brali i pardubačky. A na to co chodí o Pardubicích těhulí, tak si myslím, že to lepší nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.6.11 11:26
Aicuul píše:
Flooa na stránkách fakultky o tom něco nepíšou?

Tam akorát píšou, že se pořáda prohlídka v rámci kurzu Zdravis, ale tam já nejsem a individuálně že je prohlídka nejistá. Ale někde tady psaly holky, že tam zavolaly a domluvily se, tak bych to chtěla zkusit. Jasně, je tam šance, že tam příjdem a budou všude rodit :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
13.6.11 11:28
Flooa píše:
Aicuul píše:
Flooa na stránkách fakultky o tom něco nepíšou?
Tam akorát píšou, že se pořáda prohlídka v rámci kurzu Zdravis, ale tam já nejsem a individuálně že je prohlídka nejistá. Ale někde tady psaly holky, že tam zavolaly a domluvily se, tak bych to chtěla zkusit. Jasně, je tam šance, že tam příjdem a budou všude rodit :zed: :mrgreen:

No právě, je to ještě o tom, jak se trefíš. Když budou lítat kolem porodů, tak ti sály stejně nikdo neukáže a ty to máš trochu z ruky viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
13.6.11 11:29

Flooa tak zkus zavolat a uvidíš, co ti řeknou :wink:

Krmar jj, já chci rodit v HK…mám tam domluvenýho dr, tak snad to půjde stejně jako minule :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.6.11 11:30

Krmar- já jezdím do HK docela často, takže pokud by to zrovna nevyšlo, nezblázním se :-P
Aicuul- jakýho máš dr???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
13.6.11 11:31

Flooa,já měla porvé prohlídku sálů v rámci předporodního kurzu.Ale když si zkusíš zavolat,tak tím nic nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
13.6.11 11:36

Flooa primáře Kopeckýho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.6.11 11:36
marki77 píše:
Flooa,já měla porvé prohlídku sálů v rámci předporodního kurzu.Ale když si zkusíš zavolat,tak tím nic nezkazíš.

Já jsem ještě našla kontakt na jednu laktační poradkyni, co pořádá kurzy a lze přes ní prý prohlídku domluvit, tak jí po obědě zavolám. Třeba až tam půjdou v rámci kurzu, vzali by mě s sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.6.11 11:37
Aicuul píše:
Flooa primáře Kopeckýho :palec:

Aháá a prosím tě, máš ho domluvenýho konkrétně k porodu, kolik za to chtěl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
13.6.11 11:43
janiii;-) píše:
kolisko ja jsem udelala zasadni chybu pri vychove pejsiny a ted se mi to vraci… porizovala jsem si ji jeste s byvalym pritelem, ona ho uplne milovala a kdyz odesel, tak se fixovala na me a ja na ni. takze malej rozmazlanek a ted jen tezce nese to, ze uz neni stredem pozornosti.
druhou chybu pak udelala mamka, kdyz ji bylo kdysi lito ze to stenatko tak knuci za dverma, parkrat ji otevrela do pokoje a na problem bylo zadelano… :nevim:auto mam po tatkovi a uz neni nejnovejsi. tatka je sice uplne magor do svejch aut, udrzuje je v takovym stavu, ze i po par letech to auto vypada jako bys ho prave koupila, ale holt neco uz ma za sebou no…
uvidim s cim mi ho strejda vrati, ale davat ted desitku do auta se mi fakt nechce :-?

uplně chápu co tím myslíš taky máme rozmazleného psa…já si ho ale pořizovala s bývalým manželem a už ho mám 11 let je zvyklej spát v posteli a jí jenom maso a nebo konzervu a gdyž dostane granule tak kouká co to jako je :lol: sežere zásadně jen juniory ty jsou totiž malinký…autí bude v pohodě uvidíš..my mám taky starou hujdu ale zachovalou..je ot naše dítě tak se o něj taky tak staráme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
13.6.11 12:00

k tématu prohlídky porodnice v HK se bohužel nemohu přidat mám to trochu z ruky :lol: ale co se týče strachu z porodu tak ten mám teda šílenej ikdyž jdu už po třetí ale fakt se bojím a to docela dost :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
13.6.11 12:24
koliska píše:
uplně chápu co tím myslíš taky máme rozmazleného psa…já si ho ale pořizovala s bývalým manželem a už ho mám 11 let je zvyklej spát v posteli a jí jenom maso a nebo konzervu a gdyž dostane granule tak kouká co to jako je :lol: sežere zásadně jen juniory ty jsou totiž malinký…autí bude v pohodě uvidíš..my mám taky starou hujdu ale zachovalou..je ot naše dítě tak se o něj taky tak staráme :lol:

to na zrani rozmazlena neni, protoze ta sezere doslova vsechno :mrgreen: kdybys ji ukazala fotku s pecinkou, sezere ji taky :mrgreen: ale je to s ni problem no, pritel na ni zacina byt uz pomalu alergickej, takze jsou spolu furt na noze, mne to uplne trha zily :-?
autiko uz mam zpatky, zkontrolovany, preprogamovanej alarm, vymeneny zarovky…jsem ostuda :oops: :lol:
opravu spinacu ve dverich ted resit nebudeme, na ten nejvetsi problem pomohlo preprogramovani alarmu, tak snad bude beruska zase slouzit v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
13.6.11 12:26

strach z porodu zatim nemam, zatim mi to asi vubec nedochazi, co me ceka… :lol:
svoje jediny nocni mury jsem tu uz psala driv - ze nedojedu vcas do porodnice, ze porodnice bude mit plno a budou si me prehazovat po cely praze no a ted si taky tak trochu rikam, jestli vubec poznam, ze uz to na me prislo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
13.6.11 12:26

Janiii tak to je fajn, že ti to dal tak rychle do kupy, to je servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
13.6.11 12:32

krmar jojo, to vis, strejda… :-) mel nejvetsi strach, aby me nahodou nezablokoval, ze zacnu rodit a budu bez auta, proto mi tu nechal i svoje i kdyz jsem mu rikala ze se fakt nechystam rodit driv jak na zacatku srpna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí