TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
12.6.11 09:39

Přeji dobré ráno všem maminkám,jak jsem si včera vychválil aže se mi báječeně spalo až do půl 11 tak dneska ta noc fakt stála za to,skoro jsem nespala malá pořád kopala a taky ponocovala :-) asi jsme to včera trochu přehnali s prací tak se bude dnes jen odpočívat na zahradě…jinak děkuji všem za pochvalu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.6.11 09:50
vegiska píše:
Ahoj Holky, zase sse Vám se vmísím :-) máte nějterá termín kolem 7.8.? A jak jste na tom s váhou mimča? Já byla včera na velkém ultrazvuku a dr. naměřila od 1.850 do 2.200 g a je to docela hodně…tak jsem z toho špatná…dost Se bojím porodu :-(

já jsem se ještě do dneška nedozvěděla kolik moje malá váží a měří..můj Dr to asi nepovažuje za důkežité mi říkat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
12.6.11 09:58

brý jitro těhulínky :hug:

krmar tak včera sem vyprala 3 pračky-musela jsem,aby měl přítel co na sebe až pojede zase do práce dneska v noci a úklid mě taky bohužel nemine-zítra mám kontrolu a bude mi hlídat kamarádka,tak ať se hambou nepropadnu :-?

jinak já včera taky nevařila,stavěli jsme se při cestě domů u přítelovo šéfa v restauraci-má jí jeho manželka a dali jsme si do nosu!!!dneska sem vytáhla špenát a knedlík co jsem vařila než sme odjeli-já věděla proč to mám navařit dopředu,tak mám v tomhle taky klid :dance:

holky přijde vám tvrdnutí břicha hodněkrát do hodiny normální??já jsem už z toho zoufalá,zvýšila jsem i magnézko a nepomáhá to :nevim: u prcka sem to nezažila,tak si přijdu jak mimoň že se musím zeptat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.6.11 10:05
berusenka66 píše:

krmar tak včera sem vyprala 3 pračky-musela jsem,aby měl přítel co na sebe až pojede zase do práce dneska v noci a úklid mě taky bohužel nemine-zítra mám kontrolu a bude mi hlídat kamarádka,tak ať se hambou nepropadnu :-?

jinak já včera taky nevařila,stavěli jsme se při cestě domů u přítelovo šéfa v restauraci-má jí jeho manželka a dali jsme si do nosu!!!dneska sem vytáhla špenát a knedlík co jsem vařila než sme odjeli-já věděla proč to mám navařit dopředu,tak mám v tomhle taky klid :dance:

holky přijde vám tvrdnutí břicha hodněkrát do hodiny normální??já jsem už z toho zoufalá,zvýšila jsem i magnézko a nepomáhá to :nevim: u prcka sem to nezažila,tak si přijdu jak mimoň že se musím zeptat :oops:

přeji dobré ráno…já někde četla že jak bříško tvrdne 25-30× za den je to normální,taky mi dost často tvrdne ale ještě jsem to nepočítala tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
12.6.11 10:05

ahojky,
ja posledni dobou nevim co mam delat driv,nejak se to na me sype,ve skole posledni zkousky,doma Tomasek zlobi se psem a malej je neustale v pohybu.
bricho mi taky tvrdne,magnezko ani vitaminy mi nepomahaji.

holky,co nakupujete vybavicku,kupujete body s kratkym ci dlouhym rukavem? a kolik ve velikosti 56 a 62?´ja totiz po Tomaskovi to prodala a nemam vubec zadny tuseni kolik toho mam koupit a hlavne zda dlouhy ci kratky.

taky se mi zdaj zase zivy sny.vetsinou v nich rodim ale holcicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
12.6.11 10:13
koliska píše:
berusenka66 píše:

holky přijde vám tvrdnutí břicha hodněkrát do hodiny normální??já jsem už z toho zoufalá,zvýšila jsem i magnézko a nepomáhá to :nevim: u prcka sem to nezažila,tak si přijdu jak mimoň že se musím zeptat :oops:
přeji dobré ráno…já někde četla že jak bříško tvrdne 25-30× za den je to normální,taky mi dost často tvrdne ale ještě jsem to nepočítala tak nevím :nevim:

no já to počítala včera po cestě a během hodiny to bylo i až 9krát 8-o a pokračovalo to až do večera,ale zase v noci je klid-nebo spím tak tvrdě,že o tom nevím.ale do té normy se snad vejdu :nevim:

Zuzlína píše:
ahojky,
ja posledni dobou nevim co mam delat driv,nejak se to na me sype,ve skole posledni zkousky,doma Tomasek zlobi se psem a malej je neustale v pohybu.

holky,co nakupujete vybavicku,kupujete body s kratkym ci dlouhym rukavem? a kolik ve velikosti 56 a 62?´ja totiz po Tomaskovi to prodala a nemam vubec zadny tuseni kolik toho mam koupit a hlavne zda dlouhy ci kratky.

já bych koupila třeba jen tak 4 ve velikosti 56 a víc v těch 62 a vejš-s dlouhým podle toho jestli máš termín na konci srpna nebo na začátku-já mám na začátku a s dlouhým mám asi 4-po prvním synovi-myslím si že na léto to stačí,pak jich mám víc ve větších velikostech :palec: ale víc body mám s krátkým-když bude chladněji tak mám mikinky a kabátky a podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
12.6.11 10:14
Zuzlína píše:
ahojky,

áá koukám už kdy máš termín-šla bych víc do těch dlouhých a s krátkým jen pár :nevim:-ono přinejhorším se dá dokoupit vždycky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.6.11 10:26

Tak jámám plnou skřín věcí od narození do půl roku,věcí jak pro dvojčata :-) snad to všechno vynosíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
12.6.11 10:33
koliska píše:
Tak jámám plnou skřín věcí od narození do půl roku,věcí jak pro dvojčata :-) snad to všechno vynosíme :mrgreen:

to mi povídej :lol: já bych mohla zásobovat i jiné maminy-když sme čekali prvního syna,tak mamka měla přítele,který měl firmu,která šila věci pro mimi a děti a dostali jsme od něj fakt obrovskou cestovní tašku s věcma od novorozence po 2.leté děti :lol: a samo sme nakupovali i my,takže máme doma skladiště s oblečením :roll: i to z čeho teď prcek vyrůstá nechci prodat,protože obě děti budou narozené stejně-plus mínus pár dní,takže to snad využiju vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
12.6.11 10:44

dobré dopoledne
asi tak před hodinkou sem se teprve dostala z postele :oops: něco na tom že Larča byla přes noc u babičky přece jen něco bylo- takhle sem se už dlouho nevyspala :-D ale už se na ní těším…
sice mám termín ke konci srpna ale i tak mám víc body s krátkým rukávem - radči pak dám mikinku než aby se mimi potilo…
já si nechala ty oblečky co se mi nejvíc líbili a jinak sem zvytek dala kamarádce ale i tak bych si mohla otevřít obchod hlavně od 0-6 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
12.6.11 10:58

ahoj holky :mavam:
Tak my se dneska chystáme udělat výlet za kamarádkou z intru, tak jsem zvědavá a těším se. Jen to počasí se mi nějak nelíbí, je tady 17°a doufám, že nebude pršet.
Vůbec jsem nevěděla, co udělat k obídku a nakonec to budou palačinky s jahůdkama - je to rychlý a děsně dobrý :jazyk: Tak si užijte pěkný zbytek neděle, já jdu kuchtit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.6.11 13:45

Berus…tak o tom mi taky něco říkej já jsem ted dala pryč 6 napěchovaných igelitek věcí po synovi bylo to od narození až do roka a na malou jsem dostala taky věci od kamárádky takže jsem ještě nic nového nekoupila…má to i svý výhody..ušetřím :-) ale te duž nebudu nic skladovat a vše co se nebude už hodit
dávám hned pryč dalšího potomka už neplánujeme to už by bylo moc :lol:

Kačko…uplně tě chápu my jsme bez dětí na celej víkend a včera jsems e krásně vyspala a nikdo mě v 7 ráno nebudil že má hlad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.6.11 15:59

Ahoj holky, koukám, že tady řešíte tvrdnutí bříška, taky se mi zdá, že mi ted tvrdne nějak víc a to beru magnézium, ale prý to na to nemá vliv. Tak snad to budeme mít včechny OK :palec:
Bodyček mám plno s krátkým i dlouhým rukávem a asi to mám tak půl na půl, bych řekla. Jinak jsme dneska byli u našich, mělim jsme sekanou s novýma bramborama a to byla mňamka :dance: Manžel byl včera s kamaráda na rozlučce, tak mu dneska žaludek moc nebere, tak jsem za něj dojídala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
12.6.11 16:43

ahoj holky, tak já už se hlásím od rodičů, nakonec jsem jela už dnes ráno a budu tu do pátku, tak sem nakouknu jen občas :-)
s tím tvrdnutím - mě taky teď tvrdne více, ale ne tedy tolik jako tobě Berus, asi už se to pomalu připravuje a chýlí ke konci…
jinak my všichni říkají, že mám malý bříško, je fakt že za posledních 14 dní jsem nepřibrala ani deko, ale je to asi těma vedrama, dneska není tolik vedro a jím víc, tak ono to zas začne :-)
Tchýni jsem přežila, radši jsem moc nemluvila, naštěstí byly takové trapné chvilky jen večer, než je manžel odvezl na letiště, navíc tam byl i thcán, tak to bylo lepší…
Tak jo holky, užijte zbytek neděle a pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.6.11 18:48

Ahoj maminy.

Koukám, že rozebíráte tvrdnutí břicha… Myslela, jsem, že to moc mamin nemá (mamina, teta atd. se s tím během těhotenství nesetkaly) a tak jsem se nemohla s nikým poradit. Myslíte, že to může být stresem? Začalo mi tvrdnout břicho, tak mi doktorka předepsala to magnesium, které jste tu taky zmiňovali… Když jsem se jí zmínila na další prohlídce, že mi pořád tvrdne, zvýšila mi dávku a říkala, že pokud se to nezlepší, tak si půjdu lehnout do nemocnice na kapačky… Na internetu zase píšou, že je to docela běžná věc během těhu, tak nevím, jsem z toho jelen:) Taky jsem někde doslechla, že to může znamenat předčasný porod… No vzhledem k tomu, že jsem ve 28tt, se mi to moc nelíbí… Tak co Vám k tomu říkali doktoři (rky)??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí