TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
11.6.11 14:52
koliska píše:
Ivet23 píše:
janiii;-) píše:
ivet ja jsem dneska 31+5. ale mala je hlavickou dolu uz nejakej ten patek…
Tak to bud rada, ze je hlavou dolu :-D ja teprve zjistim. predtim me nenapadlo se zeptat :-)
Ivet měla bys to mít zapsané v průkazce je tam kolonka poloha plodu tak se jukni..pokud ti to tam teda tvůj Dr píše :-)

Jj pise ale precist neco po nasem dr na UZ je nad lidsky vykon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.6.11 14:57

Jani…no vzal to docela statečně i přesun naší obrovské skříně která se musí celá rozmontovat aby se mohla přesunout vzal docela statečně :-) před chvílí mě přistihl jak tady sedím a já mu říkám a co mám dělat koukat na tebe?mě to teprve čeká roztřídit hračky a vše to tam uložit a povlíknout peřiny to je to nejhorší ao n mi stím nepomůže takže já ted nabírám síly :lol:

Ivet…no tak to je jak náš pan Dr ale naštěstí v průkazce se vyznám..přece jen už mám třetí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 15:06

kolisko :mrgreen: pritel byl nejdriv nadsenej z toho vseho malovani a vseho, ale s kazdym dalsim dnem jeho nadseni bylo mensi a mensi.
se skladanim novy skrine jsem mu pomahala, ale myslela jsem ze ho budu muset zacit mlatit necim po hlave, protoze jako spravnej chlap vedel vsechno nejlip a navod nepotreboval. a skrin se skladala asi 4,5 hodiny. samozrejme za doprovodu nadavani a sakrovani :lol:

mne dr do prukazky nic nepise. je to hodne velkej problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.6.11 15:13

Jani tak můj manžel je naštěstí klidas v těchle věcech,takže se nebojím že bych to nějak odnesla :-)
Dr by ti měl vše zapisovat do průkazky aby kdyby jsi náhodou začala rodit dříve třeba o víkendu tak aby věděli vše o tvém těhotenství..mě tam Dr píše i velikost čípku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 15:24

ok, tak ja doktora zbiju a reknu mu at mi to tam kouka dopsat :-) ja jsem prave byla uz nekolikrat na pohotovosti v porodnici a nikdy to nikdo neresil, az ted co jsme tam byli naposled, tak se me ptali na vysledky velkyho utz a divili se, ze to tam nemam napsany. jsem si do ty chvile myslela ze se to tam treba dopisuje az na konci, nez te predaji na kontroly do porodnice…

no, ja se pujdu asi na chvili natahnout, pritel je v praci a sice uz skoncili, ale rekla bych ze madam tchyne to jen tak nenecha, aby hned jel ke mne. takze vcelku nemam co na praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
11.6.11 15:34
mladámamča píše:
Ahoj holky, jsem tu nová :-) Přidávám se k vám tak pozdě, protože jsem si zakázala sedět u internetu před maturitou víc než jsem seděla doteď, aneb usoudila jsem, že jestli mám v plánu odmaturovat, pročítání deníčků, koukání na fotoalba a sledování vývoje mrňavce týden po týdnu na přibližně pěti servrech už mi zabíra dost času :-)
Teď mám maturitu zdárně za sebou a jestli se sem ještě vejdu, budu ráda, jestli mě ještě vezmete mezi sebe jako hodně opožděného pasažéra :oops:
Termín mám 10. 8. a čekám chlapečka - Honzíčka (po mém otci). Ve středu jsem byla na velkém utz (jsem 31. tt) a Honzíček má 1.680g. Kromě přelomu 24/25 týdne, kdy jsem ležela v nemocnici kvůli špatnému čípku (teď už je všechno dobré) snáším těhotenství dobře. Jak jste na tom vy? Těšíte se na porod? A co výbavička, máte vše potřebné?

také tě zde vítám a halvně moc a moc obdivuju. Jsi šikulka, když jsi zvládla odmaturovat při těhotenství. Muselo to být ale docela náročné, jak ze začátku těhotenství, pokud ti bývalo špatně a měla jsi chodit do školy a ještě k tomu se učit, tak i teď když bylo venku teplo, člověk je unavený a ještě stresy s maturou. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.6.11 15:54
janiii;-) píše:
ok, tak ja doktora zbiju a reknu mu at mi to tam kouka dopsat :-) ja jsem prave byla uz nekolikrat na pohotovosti v porodnici a nikdy to nikdo neresil, az ted co jsme tam byli naposled, tak se me ptali na vysledky velkyho utz a divili se, ze to tam nemam napsany. jsem si do ty chvile myslela ze se to tam treba dopisuje az na konci, nez te predaji na kontroly do porodnice…no, ja se pujdu asi na chvili natahnout, pritel je v praci a sice uz skoncili, ale rekla bych ze madam tchyne to jen tak nenecha, aby hned jel ke mne. takze vcelku nemam co na praci.

každopádně mu řekni že by ti to tam měl dopsat že se tě na to ptali v nemocnici…my už máme dvě stěny hotové a ted se pouštíme do těch dalších dvou,jsem zvědavá jak se to bude dětem líbit mít pokojíček jak pomeranč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
11.6.11 16:40

Tak já se také přikláním spíš k těm jednorázovkám. Jsem totiž taky pěknej lenoch. Věřím, že i tak budu mít co dělat, abych všechno zvládala. Pár látkových plen mám taky nakoupených, přesně jak říkala Pája, na ublinknutí miminka atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.6.11 17:55

pokojíček je vymalovaný..ted už jen počkat až to pořádně zaschne a nastěhovat zpět všechny ty nepotřebné věci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 19:33

teda kolisko vy jste rychlici :-) pokojicek jako pomeranc - to schvalne nebo se nepodarilo namichat barvu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.6.11 19:36

Ahoj holky, vy jedete, ale nemám sílu vás dočítat :mrgreen: :mrgreen: Něco nového? Vítám nově příchozí :kytka:
Já dneska byla pořád na nohou, včera jsme od našich přivezli misku jahod, tak jsem dnes dělala k obědu knedlíky a dělala jsem toho víc ještě do mražáku a pak ještě krtkův dort. Pak jsem si musela na chvíli schrupnout a zase jsem stírala schody… :nevim: :nevim: Tak snad je vše OK, kdyby mě viděla doktorka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.6.11 19:40

ahojky těhulínky,tak se hlásíme zpět z dovči-ale nechtělo se mi domů :-?

ale jste takový kecalky že nemám sílu ani dočíst-je něco nového???

u mě jen to,že mi tvrdne skoro celý dny břicho,snad je vše ok,ale v pondělí jdu na kontrolu tak se to dozvím.uff,čeká mě tu mega uklid,praní atd.-vždyť to znáte :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.6.11 19:40
janiii;-) píše:
teda kolisko vy jste rychlici :-) pokojicek jako pomeranc - to schvalne nebo se nepodarilo namichat barvu? :-)

už to máme celý hotový :dance: ale jsem dobiutá jak kůn a stěhování skříně necháme na ponedělí :-) a barvička je tak schválně,děti mají pokojíček na severozápad tak jim tam nesvítí sluníčko tak at to tam mají veselé a teplé…zítra hodím fotky do albíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.6.11 19:42

Ahoj Beru, jak jste se měli??? Neboj, všechno bude v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.6.11 19:42
Flooa píše:
Ahoj holky, vy jedete, ale nemám sílu vás dočítat :mrgreen: :mrgreen: Něco nového? Vítám nově příchozí :kytka:
Já dneska byla pořád na nohou, včera jsme od našich přivezli misku jahod, tak jsem dnes dělala k obědu knedlíky a dělala jsem toho víc ještě do mražáku a pak ještě krtkův dort. Pak jsem si musela na chvíli schrupnout a zase jsem stírala schody… :nevim: :nevim: Tak snad je vše OK, kdyby mě viděla doktorka :nevim:

Mnááámmm knedlíky..taky bych si dala :-D taky jsem si byla nasbírat jahody na zahradě ale dám si je s cukrem nebo šlehačkou…tak yjsem to dneska stou prací přehnala ale zítra se budu šetřit jen vypleju zahradku a pak už se budu jen válet a čerpat síly na další den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí