Poradna duly
Jana Čurdová
mladámamča píše:
Ahoj holky, jsem tu nováPřidávám se k vám tak pozdě, protože jsem si zakázala sedět u internetu před maturitou víc než jsem seděla doteď, aneb usoudila jsem, že jestli mám v plánu odmaturovat, pročítání deníčků, koukání na fotoalba a sledování vývoje mrňavce týden po týdnu na přibližně pěti servrech už mi zabíra dost času
Teď mám maturitu zdárně za sebou a jestli se sem ještě vejdu, budu ráda, jestli mě ještě vezmete mezi sebe jako hodně opožděného pasažéra
Termín mám 10. 8. a čekám chlapečka - Honzíčka (po mém otci). Ve středu jsem byla na velkém utz (jsem 31. tt) a Honzíček má 1.680g. Kromě přelomu 24/25 týdne, kdy jsem ležela v nemocnici kvůli špatnému čípku (teď už je všechno dobré) snáším těhotenství dobře. Jak jste na tom vy? Těšíte se na porod? A co výbavička, máte vše potřebné?
Vítám mladoumamču ![]()
já jsem tad ytaky novášek jen několik dní a přesně jako ty jsem si zakázala vysedávat na internetu ale né kvůli maturitě ale kvůli tomu že je to strašnej žrout času ![]()
mladámamča - jasně vítej mezi mezi námi, já mám zrovna stejný termín jako ty
akorát čekám holčičku a na UTZ měla 1600 g, tak to máme podobné ![]()
Jinak my už výbavičku máme, chybí jen drobnosti a autosedačka. A na porod, no to se ani neptej, začínám mít strach a zároveň už to chci mít za sebou aby byla malá už venku s námi ![]()
krmar - však ti to uteče, já jsem taky vesměs teď furt sama, manžel chodí pozdě večer a dělá každý den vč. víkendů, ale v pondělí jedu k rodičům na týden, tak aspoň pokecám s mamkou
pak budu prát a žehlit výbavičku a v červenci už budu toužebně očekávat porod
no mám to pěkně naplánované ![]()
Mondík píše:koliska píše:Ty mas babicku v Jesenikach????
v tom případě obdivuji tvoji odvahumy máme jet k babičce do jeseníků a počítám že už pojedu s taškou,pro jistotu
A kde presne?
no nejsou to asi přesně Jeseníky ale když to někomu říkám takhle tak to rychleji pochopí…moje babi bydlí mezi Bruntálem a Olomoucí v malé vesničce..no je to spíše blíže k Bruntálu ![]()
Mladamamco, vitam te
. To vis, ze te nevyhodime
. A gratuluji k maturite
. Jo, to chapu, ono to opravdu zabira dost casu tady porad neco cist, ja nikdy nezustanu jen tady na diskusi
.
Prave jsme tu pred par dny resily strach z porodu - hlavne z predcasneho, atd. Ale tak nejak to zvladame
. Spis my, co jsme jeste nerodily, mame tak nejak strach z toho, ze nevime, co od toho ocekavat, ale snad bude vsechno v pohode.
Ja jsem dneska vyprala posledni vecicky pro mimiska a zbytek uz je i vyzehleny, mame skoro vsechno, jeste dokoupime par drobnosti a bude hotovo
. My cekame holcicku…
hannah..no pěkně jsi si to naplánovala,ale pozor člověk míní a osud mění ![]()
koliska píše:Mondík píše:no nejsou to asi přesně Jeseníky ale když to někomu říkám takhle tak to rychleji pochopí…moje babi bydlí mezi Bruntálem a Olomoucí v malé vesničce..no je to spíše blíže k Bruntálukoliska píše:Ty mas babicku v Jesenikach????
v tom případě obdivuji tvoji odvahumy máme jet k babičce do jeseníků a počítám že už pojedu s taškou,pro jistotu
A kde presne?
Tak to nejspis jsou Jeseniky
. A jak se ta vesnicka jmenuje? Mozna ji znam… Ja teda pochazim primo 13 km od okr. mesta Jesenik a stredni jsem delala v Rymarove, coz je asi 20 km od Bruntalu…
koliska píše:
hannah..no pěkně jsi si to naplánovala,ale pozor člověk míní a osud mění
no právě…a manžel si taky myslí, že porod bude v noci, aby byl doma
a bůh ví jak to nakonec bude
právě jsem ti koukala do albíčka, co to máte za pejska? není nějakej kříženej s bílým kníračem?? toho máme totiž my…
Mondíku…já jsem se narodila v Bruntále a do mých 9tilet jsme žili v Moravském Berouně,ale moje babi žije v Dětřichově nad bystřicí
Hannah84 píše:koliska píše:no právě…a manžel si taky myslí, že porod bude v noci, aby byl doma
hannah..no pěkně jsi si to naplánovala,ale pozor člověk míní a osud měnía bůh ví jak to nakonec bude
právě jsem ti koukala do albíčka, co to máte za pejska? není nějakej kříženej s bílým kníračem?? toho máme totiž my…
ne ne je to maltezáček ale vždy na léto dostane takovej letní sestřich..hlavně teda kvůli klíštatům…já si taky hezky planuju jak to pujde konečně podle plánu ale jak se znám tak se nakonec do té porodnice budu muset odvést sama ![]()
koliska - aha, mě zmátlo že měl krátkou srst
no ta bílá barva je na klíšťata hrozně lákavá, my jsme to vyřešili takovýma těma kapkama, vydrží měsíc a pro náš klid to vždycky přes to léto 3-4× to koupíme…
ty jo ani v TV nic nedávaj, to je hrůza, přitom je pátek…
Hannah84 píše:
koliska - aha, mě zmátlo že měl krátkou srstno ta bílá barva je na klíšťata hrozně lákavá, my jsme to vyřešili takovýma těma kapkama, vydrží měsíc a pro náš klid to vždycky přes to léto 3-4× to koupíme…
ty jo ani v TV nic nedávaj, to je hrůza, přitom je pátek…
my koupili obojek a máme taky klid..v televizi dneska samej děs a hrůza ![]()
koliska píše:
Mondíku…já jsem se narodila v Bruntále a do mých 9tilet jsme žili v Moravském Berouně,ale moje babi žije v Dětřichově nad bystřicí
Detrichov znam jen tak zbezne a v Moravskem Beroune mam dve byvale spoluzacky
.
mondík - jak dlouho už vlastně žiješ v Anglii? a manžel je čech nebo anglán?
Mondík píše:koliska píše:Detrichov znam jen tak zbezne a v Moravskem Beroune mam dve byvale spoluzacky
Mondíku…já jsem se narodila v Bruntále a do mých 9tilet jsme žili v Moravském Berouně,ale moje babi žije v Dětřichově nad bystřicí.
neuvěřitelné jak je ten svět malej že
já jsem tam byla naposledy před rokem je to hrůza ale vůbec nám to nevycházelo tam zajet..a chci tam jet ještě než porodím ptž pak se tam asi jen tak nedostanu a to babi letos slaví 80 narozeniny ale 20 srpna a já mám termín 17.8 takže to asi nestihnu ![]()
jeee holky brzdeteeee
tady si jeden odskoci na chvili ke grilovani a vy tady takhle ![]()
jinak hani diky za odpoved s pejskem, doufala jsem ze zrovna ty mi odpovis, ze bys mohla vedet
a co manzel, jak zvlada nekourit?
mondiku kdyz se mi zeptas na ty fleky, budu jen rada za kazdej dalsi tip navic ![]()
elis ja bych spala porad
i kdyz nahodou usnu odpoledne a spim treba tri hodiny, tak pak stejne v noci zarezavam jak dudek
jsem prave koukala, zes tu byla dneska nejak brzo ![]()
taky vitam nove prichozi ![]()