Poradna duly
Jana Čurdová
koliska píše:
Ono jde hlavně o to mít pohodlné auto a když už není možnost tak se vyhnout dálnici ta je totiž děsná,jela jsem po ní sice naposledy loni ale byla jsem z ní vyklepaná ještě tak 2 dny
No to je pravda, záleží na autě a kudy jedeš ![]()
dnes jak příjde manžel z práce domů tak bude mít ze mě radost,naplánovala jsem malou přestavbu nábytku
už vidím ten jeho nadšený výraz
![]()
koliska píše:
dnes jak příjde manžel z práce domů tak bude mít ze mě radost,naplánovala jsem malou přestavbu nábytkuuž vidím ten jeho nadšený výraz
![]()
To já takhle plánovala přestavbu tuhle večer v posteli, když už spal a chudák ráno, jen co otevřel oči, už jsem na něj spustila a ještě ten den to muselo být ![]()
taky jsem nad tím přemýšlela včera večer v posteli
akorád že on ráno odešel do práce tak jsem neměla možnost mu to sdělit ![]()
To bylo zrovna o víkendu, tak to šlo a hned ten den to bylo. A pak se na to přišla podívat tchýně a hned hudrovala na tchána, že když ona něco chce, tak na to musí čekat a nejde to hned ![]()
no manžel ted bude mít týden dovolenou takže má na to relativně času dost..děti jedou ale na víkend pryč takže bude mít alespo klidek a to bude ještě malovat dětský pokojíček ![]()
holky ja uz nechci o stehovani, potazmo hybani nabytkem ani slyset. aspon par let ![]()
ted jsem si pekne dala, prala jsem takovou napul kozesinovou napul fleecovou deku, nedavam ji zdimat aby se neznicila. jsem si vazne nemyslela ze po vytazeni z pracky bude vazit jak kun s plne nalozenym povozem ![]()
Jani já to taky říkala jak jsme se sem stěhovali,ale je třeba udělat místo na postýlku..manžel nebude nadšený..musí rozmontovat velkou skřín a přesunout ji do obýváku kde ji bude muset zase smontovat
ale musí se to udělat protože ted mám postýlku přímo pod oknem a to není dobré
Tak je to všude stejný, všude se stěhuje
My musíme vybrat ještě dekor dvířek na ty vestavný skříně na chodbu a o už bude pak jen minimální bordel ![]()
ahoj holky,
no jak tak čtu o postýlce tak mi to připomíná, že dneska si jedeme ke druhé babičce pro ni - tak se těším, snad nám jí dá
Ale jo, musí, aby se dala trochu do pucu. Už se těším, až to bude hotový a pak budeme jen trošku šoupat nábytkem, aby nám to vyhovovalo a hlavně se to vešlo do ložnice.
Dneska je tady docela zima, jen 17°, tak je to paráda - aspoň se krásně dýchá
tak u nás je tepleji,kolem 20ti a už i vykukuje sluníčko
,taky jsem dávala postýlku do pucu byla natřená na modro tak jsem ji přetírala na bílo dalo mi to docela zabrat ale zase jsem se u ní krásně opálila takže to mělo svoje výhody ![]()
ahoj holky, tak jsem zpátky ze cvičení, pěkně jsem si zaposilovala
a pak jsem měla čas než jel bus, tak jsem si koupila šaty, tričko a plavky, akorát jsem zvědavá zda ty šaty budu nosit, protože já nenosím ani normálně…no uvidím… ![]()
Jinak mě naštěstí žáha nepálí, tak aspoň že tak. a tady je tedy vedro zas, musí být víc jak 25, v buse to byl mor, fuj…
jinak jak se tu někdo ptal na ty látkové pleny, tak já je chci zkusit, ale taky myslím takové ty „All in one“, jsou jako kalhotky a už mají v sobě všechny vrstvy, tak uvidím, zatím to budu ze začátku střídat…
ja jsem zkousela ted cistit tu zamkovku, ale nic moc
nejvetsi uspech mel asi ten cistic na gril, ale stejne tam ty fleky furt jsou i kdyz ne uz tak tmavy.
jinac muj pes pridal dalsi faktor do zmeny chovani - od rana mi nosi postupne vsechny svoje hracky a nezustava jen u svych hracek, ale co se mu podari stipnout z ty hromady vyskladanejch veci treba dva privesky na klice - jeden jako plysovy medvidek a druhy jako plysova myska.
kdyby mi tak alespon chtel nanosit zbytek tech veci a ne zrovna tyhle kramy ![]()
Ahoj holky
nam do ted od rana nesel proud
meli to pustit az ve 20h aspon, ze uz to jde
chci se zeptat, pry je nejaka feforma ktera ma bejt platna od 1.1.2012 a tyka se to rodicaku, ze bude na vsechny varianty jako dylku rodicaku stejna castka 220tisic ja to nejak vubec nechapu, vite o tom neco?????