TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
10.6.11 11:54
koliska píše:
Ono jde hlavně o to mít pohodlné auto a když už není možnost tak se vyhnout dálnici ta je totiž děsná,jela jsem po ní sice naposledy loni ale byla jsem z ní vyklepaná ještě tak 2 dny :lol:

No to je pravda, záleží na autě a kudy jedeš :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.6.11 12:04

dnes jak příjde manžel z práce domů tak bude mít ze mě radost,naplánovala jsem malou přestavbu nábytku :lol: už vidím ten jeho nadšený výraz :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
10.6.11 12:07
koliska píše:
dnes jak příjde manžel z práce domů tak bude mít ze mě radost,naplánovala jsem malou přestavbu nábytku :lol: už vidím ten jeho nadšený výraz :dance: :dance:

To já takhle plánovala přestavbu tuhle večer v posteli, když už spal a chudák ráno, jen co otevřel oči, už jsem na něj spustila a ještě ten den to muselo být :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.6.11 12:11

taky jsem nad tím přemýšlela včera večer v posteli :-) akorád že on ráno odešel do práce tak jsem neměla možnost mu to sdělit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
10.6.11 12:20

To bylo zrovna o víkendu, tak to šlo a hned ten den to bylo. A pak se na to přišla podívat tchýně a hned hudrovala na tchána, že když ona něco chce, tak na to musí čekat a nejde to hned :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.6.11 12:24

no manžel ted bude mít týden dovolenou takže má na to relativně času dost..děti jedou ale na víkend pryč takže bude mít alespo klidek a to bude ještě malovat dětský pokojíček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
10.6.11 12:40

holky ja uz nechci o stehovani, potazmo hybani nabytkem ani slyset. aspon par let :lol:

ted jsem si pekne dala, prala jsem takovou napul kozesinovou napul fleecovou deku, nedavam ji zdimat aby se neznicila. jsem si vazne nemyslela ze po vytazeni z pracky bude vazit jak kun s plne nalozenym povozem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.6.11 12:43

Jani já to taky říkala jak jsme se sem stěhovali,ale je třeba udělat místo na postýlku..manžel nebude nadšený..musí rozmontovat velkou skřín a přesunout ji do obýváku kde ji bude muset zase smontovat :-) ale musí se to udělat protože ted mám postýlku přímo pod oknem a to není dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
10.6.11 12:43

Tak je to všude stejný, všude se stěhuje :-) My musíme vybrat ještě dekor dvířek na ty vestavný skříně na chodbu a o už bude pak jen minimální bordel :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
10.6.11 13:13

ahoj holky,
no jak tak čtu o postýlce tak mi to připomíná, že dneska si jedeme ke druhé babičce pro ni - tak se těším, snad nám jí dá :mrgreen: Ale jo, musí, aby se dala trochu do pucu. Už se těším, až to bude hotový a pak budeme jen trošku šoupat nábytkem, aby nám to vyhovovalo a hlavně se to vešlo do ložnice.
Dneska je tady docela zima, jen 17°, tak je to paráda - aspoň se krásně dýchá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.6.11 13:16

tak u nás je tepleji,kolem 20ti a už i vykukuje sluníčko :-) ,taky jsem dávala postýlku do pucu byla natřená na modro tak jsem ji přetírala na bílo dalo mi to docela zabrat ale zase jsem se u ní krásně opálila takže to mělo svoje výhody :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
10.6.11 14:15

ahoj holky, tak jsem zpátky ze cvičení, pěkně jsem si zaposilovala :-) a pak jsem měla čas než jel bus, tak jsem si koupila šaty, tričko a plavky, akorát jsem zvědavá zda ty šaty budu nosit, protože já nenosím ani normálně…no uvidím… :-)
Jinak mě naštěstí žáha nepálí, tak aspoň že tak. a tady je tedy vedro zas, musí být víc jak 25, v buse to byl mor, fuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
10.6.11 14:19

jinak jak se tu někdo ptal na ty látkové pleny, tak já je chci zkusit, ale taky myslím takové ty „All in one“, jsou jako kalhotky a už mají v sobě všechny vrstvy, tak uvidím, zatím to budu ze začátku střídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
10.6.11 14:45

ja jsem zkousela ted cistit tu zamkovku, ale nic moc :-( nejvetsi uspech mel asi ten cistic na gril, ale stejne tam ty fleky furt jsou i kdyz ne uz tak tmavy.

jinac muj pes pridal dalsi faktor do zmeny chovani - od rana mi nosi postupne vsechny svoje hracky a nezustava jen u svych hracek, ale co se mu podari stipnout z ty hromady vyskladanejch veci treba dva privesky na klice - jeden jako plysovy medvidek a druhy jako plysova myska.
kdyby mi tak alespon chtel nanosit zbytek tech veci a ne zrovna tyhle kramy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.6.11 14:46

Ahoj holky :mavam: nam do ted od rana nesel proud :-? meli to pustit az ve 20h aspon, ze uz to jde :-D chci se zeptat, pry je nejaka feforma ktera ma bejt platna od 1.1.2012 a tyka se to rodicaku, ze bude na vsechny varianty jako dylku rodicaku stejna castka 220tisic ja to nejak vubec nechapu, vite o tom neco?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí