Poradna duly
Jana Čurdová
Elis 1 píše:koliska píše:Tak to znám. Také se mě hrozně blbě leze do auta. Dneska jsem na parkovišti nalízala do auta za volant a tak jsem u toho hekala, že šla kolem nějaká ženská a dívala se na mě tak divně, že mě bylo tak trapně.
taky bydlím na vesnici a nejbižší civilizaci mám 11 km od baráku ale naštěstí mám auto ikdyž mi občas činí potíže se tam nasoukat
Taky na mě občas lidi na parkovišti divně koukaj, jak se tam soukám ![]()
Flooa píše:Elis 1 píše:Taky na mě občas lidi na parkovišti divně koukaj, jak se tam soukámkoliska píše:Tak to znám. Také se mě hrozně blbě leze do auta. Dneska jsem na parkovišti nalízala do auta za volant a tak jsem u toho hekala, že šla kolem nějaká ženská a dívala se na mě tak divně, že mě bylo tak trapně.
taky bydlím na vesnici a nejbižší civilizaci mám 11 km od baráku ale naštěstí mám auto ikdyž mi občas činí potíže se tam nasoukat
na me spis divne koukaj, kdyz se soukam ven, protoze to taky hekam jak v poslednim tazeni ![]()
takze rizecky, jo? no toto…rizeckem bych taky nepohrdla
my ted jdem grilovat nejakou dobrutku ![]()
Já už přišla na fígl..odtáhnu si sedačku a pak jak zavřu dveře tak si hekám hezky v klidu v autě
jak se ji snažím dát zpět
dneska mě šíleně pálí žáha
říká se že budu mít vlasaté mimi ale u nás to nehrozí mě se rodí plešounci ikdyž trpím na páléní žáhy…
Děkuju za přivítání
..taky sem včera připisovala ty síťové kalhotky na seznam věcí,které je ještě potřeba pořídit.A nejhorší je,že pořád jen něco připisuju a nestíhám kupovat.Ani ve snu mě nenapadlo kolik věciček takový malý človíček potřebuje ![]()
Itulenka píše:
Děkuju za přivítání..taky sem včera připisovala ty síťové kalhotky na seznam věcí,které je ještě potřeba pořídit.A nejhorší je,že pořád jen něco připisuju a nestíhám kupovat.Ani ve snu mě nenapadlo kolik věciček takový malý človíček potřebuje
taky jsem právě dopsala seznam a zdá se mi toho nějak moc a to si jistě ještě na něco vzpomenu tak připíšu ![]()
koliska píše:
Já už přišla na fígl..odtáhnu si sedačku a pak jak zavřu dveře tak si hekám hezky v klidu v autějak se ji snažím dát zpět
dneska mě šíleně pálí žáha
říká se že budu mít vlasaté mimi ale u nás to nehrozí mě se rodí plešounci ikdyž trpím na páléní žáhy…
kolisko tak to ja bych musela mit takovy to vlci dite, nebo jak se jim rika
me pali zaha v jednom kuse uz asi mesic ![]()
itulenka taky vitam ![]()
Janii já trpím na žáhu už od třetího měsíce a nic nezabírá..akorát mlíko a to jen občas..dokážu vypít i půl litru ![]()
mne pred tim palila minimalne, ale ted me fakt pali porad… brala jsem si na to rennie, ale neprislo mi, ze by to nejak fungovalo, tak se to vzdycky snazim nejak pretrpet
tak Rennie vůbec nezabírají,taky jsem skoušela trojuhelník sýra a nic jen to mlíko a jen občas..někdy je mi až na zvracení jak je to hrozné
Ahoj holky,
vítám Itulenku - ahojky!
Teda dnes jsem toho stihla - lezla jsem tu po čtyřech a vytírala jako blázen - zítra máme návštěvu. Teď mi chladne těsto, krém už mám - tak ještě dozdobit buchtu a mám hotovo. Až půjdou děti na kutě, vytřu koupelnu a chodbu.
Ty síťované kalhotky znám… Ale když já nevím, už třetí den po porodu jsem nekrvácela
. Vložky jsem vždycky používala Alwaysky - dali de přilepit, mají křidélka a bez křidélek jsem si strkala do zadu. Ale nevím, moc jsem zatím nekrvácela.
Držím se a obvod jsem si ještě nezměřila.
Holky, před třemi lety jsem jela do porodnice v noci, mínus dvacet a já na nohách papuče od vietnamců - jiný jsem neobula!!!
Děkuji, koukám, že sestry se rozdávají na všech frontách. Já mám bratra a nestýkáme se - nějak to mezi námi neklape. Závidím vám velké rodiny.
K diskuzi o kouření se nepřidám - nikdo u nás nekouří. Mně stačí kuřáci v práci - vidím, jak to končí
.
Evi asi vím co tím myslíš když jste s bratrem na nože já mám staršího bráchu a stím jsme před několika lety taky nemluvili kvůli jeho paní nebyla jsem jí dost dobrá(je to paní ING)ale ted už je to dobrý sní se nestýkám jen s bratrem a to mi stačí..zato jsem přišla o všechny své kamarádky a to jen tím že jsem se odstěhovala z města na vesnici nevím jestli to byla závist že se stěhuju na barák nebo je to jejich lenivost ale od té doby co tam nejsem se mi neozve žádná..alespon jsem pochopila co je to za kamarádky když mě odepíšou jen proto že už tam nejsem..ale zamrzí to…
Taky bydlíme na vesnici - vím přesně o čem mluvíš… Cítím se jako kůl v plotě. Ale má to své výhody, výjdu na dvůr a mám svobodu. Samozřejmě město je o něčem jiném. Když je mi hodně smutno - zajedeme ke známým. Konečně začaly holky rodit - dnes je moderní rodit po třicítce, tak jsme jediní cvoci, co budou mít už třetí, když oni budou mít první. Taky jezdím každé úterý na skauta, tam se potkávám s lidma. Tady na vesnici jsou jen jedni, co se s nimi bavím. Jsou to přistěhovalci, nebo jak to mám říct.
Já, promiň, prostě s bráchou nemáme dobrý vztah. Nevím, kdy se to stalo, ale je to tak. Ve městě se pozdravíme a projdeme kolem sebe - teda pokud mne zrovna pozdraví. Neřeším to - je to taková má bolest, ale to bude tím, že každý žijeme jinak. On je starší a já mladší. Mám přeci všechno, on nic. Měl éru ve svém životě, kdy hrál automaty a všechno tam naházel. Vyvrcholilo to tím, kdy okradl své rodiče. Několikrát jsem mu psala, že bych s ním o tom chtěla mluvit, ale nereagoval. Víš, mrzí mě, že moje děti nevědí, co je strejda a teta. Švagrová je právnička a teď buduje kariéru, takže bez dětí. Proto jsme chtěli mít tři děti, aby nebyli sami - chtěla jsem velkou rodinu.
vítám nové příchozí ![]()
koliska tak to znám taky sem se odstěhovla z města na vesnici a tím pádem také přišla o kamarádky takže tě chápu a vím jak to zamrzí.
ahoj holky, tak jsem dočetla, naštěstí toho nebylo tolik. Tak manžel zatím drží
tak super ![]()
jinak já taky hekám, když vylejzám z auta ![]()
Na cvičení jsem se krásně protáhla a zítra jdu znovu, páč příští týden nebudu tak si to dám zítra.
Jo a tchýně nakonec přijede až v sobotu navečer, hurá ![]()
Holky, tedy takový ty Ing. a Mgr. co to dávají ostatním najevo, bych poslala víte kam… Já sice sama mám Ing. ale nikde se tím ani moc nechlubím a natož abych někomu dávala najevo, že mi není dost dobrý, to jsou lidi fakt na nakopání do p-dele… a taky vím jak to chodí na vesnicích, pomluvy a drby jedou jedna báseň, když přijedeme k našim na venkov tak se kolikrát nestačím divit, co tam o nás koluje za řeči… Ale myslím, že je naprostá ztráta času se něčím takovým zabývat. Takže holky na takoví lidi kašlete, to je nejlepší řešení.
No jdu se věnovat manželovi, když je dnes tak statečný, tak pá ![]()
Eli - supr, děkuju za nápad, až bude cesta, tak se tam stavím.
Nejradši bych si taky třeba autem zajela do Brna a tak, ale jak už se budu opakovat, 120-kou, která má věčně nějakej problém, se fakt bojím a samotný se mi vlakem cestovat nechce ![]()
Dneska jsme byly u sestřenky na návštěvě, brala mi v Globu Lanzu v akci, tak zase můžu prát ve velkým ![]()
No nic, únava se dostavuje a pálení žáhy též
, tak si jdeme zdřímnout. Tak holky dobrou noc ![]()