TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
9.6.11 12:39

Hannah- tak to už radši začni balit :-P Jinak já jsem taky přibrala na bocích s stehnech :pocitac:
Teď odešli řemeslníci a tak jsem po nich aspoň vytřela chodbu po čtyřech a stejně jsem si teda dala :zed: Zbytek udělá manžel, až se vrátí z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.6.11 12:39

Jani…chápu tě uplně přesně stím přítelem,mám to doma stejný s manželem :-) raději si to vše udělám sama a nebo mi podává věci ajá je ukládám

Kačka…to jsi měla super porod a co se týče těch bolestí já jsem toho názoru že raději 10× zbytečně než jednou pozdě

Hannah…taky nechápu 40 kg já jsem u první dcery nabrala 27 a to jsem moc nejedla ale přestala jsem kouřit a místo cigarety jsem si dala do pusy bonbon :-) můj manžel taky kouří a taky se stím snaží praštit ale my máme levnější metodu..má cigarety na příděl :lol: každý den jich dostane 5 a pak má smůlu :lol: takže alespon takhle ušetříme jinak to leze šíleně do peněz..a tašku tu taky nemám ještě sbalenou a po 6ti letech co jsem rodila naposled ani nevím co do ní dát..prej ted musí mít maminy skoro vše vsoje takže se napřed budu muset nějak informovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.6.11 12:53
koliska píše:
Jani…chápu tě uplně přesně stím přítelem,mám to doma stejný s manželem :-) raději si to vše udělám sama a nebo mi podává věci ajá je ukládám

Kačka…to jsi měla super porod a co se týče těch bolestí já jsem toho názoru že raději 10× zbytečně než jednou pozdě

Hannah…taky nechápu 40 kg já jsem u první dcery nabrala 27 a to jsem moc nejedla ale přestala jsem kouřit a místo cigarety jsem si dala do pusy bonbon :-) můj manžel taky kouří a taky se stím snaží praštit ale my máme levnější metodu..má cigarety na příděl :lol: každý den jich dostane 5 a pak má smůlu :lol: takže alespon takhle ušetříme jinak to leze šíleně do peněz..a tašku tu taky nemám ještě sbalenou a po 6ti letech co jsem rodila naposled ani nevím co do ní dát..prej ted musí mít maminy skoro vše vsoje takže se napřed budu muset nějak informovat

Můj manžel přestal kouřit asi před rokem a ty první týdny to s ním bylo nesnesitelný :pocitac: :pocitac: :pocitac: Takhle protivnýho chlapa jsem ještě neviděla :nevim: Naštěstí se to srovnalo :palec: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.6.11 12:56

Floa…já jsem taky nedávnpo přestala kouřit vlastně jak jsem zjistila že jsem těhotná a to jsem kouřila 10 let a taky jsem byla protivná ale spíš jsem to přikládala těhotenství :-) …ten můj asi nepřestane kouřit nikdy..nemá vůli..a to nikdy nekouřil to ho naučila jeho bejvalka :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.6.11 12:57

prej ted musí mít maminy skoro vše vsoje takže se napřed budu muset nějak informovat…

Radši abychom toho měly víc a všechno. Vždycky to můžem poslat po manželovi domů. To kamarádka říkala, že když šla rodit do HK, tak jí sestřička říkala, že je sbalená, jak když jede do Chorvatska :-P :-P :-P A ona skutečně většinu poslala domů, protože jí to tam dali. Ale to taky záleží, do jaký porodnice se nakonec dostaneš :mrgreen: Kdybych věděla, že to bude tam, tak si toho taky moc neberu, ale náhoda je blbec, skončím jinde a nebudu nic mít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.6.11 12:59
koliska píše:
Floa…já jsem taky nedávnpo přestala kouřit vlastně jak jsem zjistila že jsem těhotná a to jsem kouřila 10 let a taky jsem byla protivná ale spíš jsem to přikládala těhotenství :-) …ten můj asi nepřestane kouřit nikdy..nemá vůli..a to nikdy nekouřil to ho naučila jeho bejvalka :pocitac:

To je dobře, že jsi přestala :palec: :potlesk: :kytka: Chlapi nemaj takovou vůli jako ženský, si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
9.6.11 13:07

Jani - trvalo to asi hodinu, vykouřil si poslední cigaretu jen třetinu a nedopalek jim dal, oni z toho vzali „něco“ a pak mu do těla pustili pravý opak toho co bylo na tom nedopalku, nějakýma elektrodama, to měl napojený asi 30 minut v kuse, pak mu ještě dali čip na záda a to má mít 14 dní. ten čip je prý pomoc na psychickou závislost. tou rezonancí mu odstraní fyzickou závislost, že nebude potřebovat nikotin, no jsem zvědavá… Jako do peněz to leze hodně, a dávat mu na příděl, tak to by u nás neprošlo, stačilo, když mu došly a neměl si kde koupit, jak byl nervozní…jenže on bohužel vesměs vše vykouří v práci, doma nekouří, max. z okna a to mu skončí uplně až se narodí malá. Je kuchař a hospody jsou zahulený a hlavně vesměs všichni zaměstnanci taky kouří, tak je to takový blbý, no ale uvidíme, třeba to vyjde…taky jeho rodina kouří :-( ale dopoledne zatím vůbec nervozní nebyl :-D tak kéž by :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
9.6.11 13:10

no já si půjdu lehnout a odpolko mám cvičení, večer jdeme na návštěvu k sousedům, tak ne že zas popíšete deset stran :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.6.11 13:12

to já se pomalu připravuji do porodnice mám napsanej seznam co dokoupit už mi chybí ještě pár porodních vložek a bepanthen mast a bačkurky =)
u nás v porodnici na mimčo půjčují vše kromě plenek a oušek jinak oblečení kosmetika je ve standartní výbavě :lol: což sem ráda aspon toho nemusím tahat tolik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.6.11 13:17

jojo kouření manžel byl silný kuřák a jendou se probudil a neměl cigara byl po chlastačce a nák si řekl že to vydrží a už sou to 4 roky. do ted davá nastranu peníze co by dal za cigara a pak se to vybere a něco se za to koupí.
tak držím palce aby Hannah tvůj manžel taky vydržel a pomohlo mu to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.6.11 13:31
Hannah84 píše:
Jani - trvalo to asi hodinu, vykouřil si poslední cigaretu jen třetinu a nedopalek jim dal, oni z toho vzali „něco“ a pak mu do těla pustili pravý opak toho co bylo na tom nedopalku, nějakýma elektrodama, to měl napojený asi 30 minut v kuse, pak mu ještě dali čip na záda a to má mít 14 dní. ten čip je prý pomoc na psychickou závislost. tou rezonancí mu odstraní fyzickou závislost, že nebude potřebovat nikotin, no jsem zvědavá… Jako do peněz to leze hodně, a dávat mu na příděl, tak to by u nás neprošlo, stačilo, když mu došly a neměl si kde koupit, jak byl nervozní…jenže on bohužel vesměs vše vykouří v práci, doma nekouří, max. z okna a to mu skončí uplně až se narodí malá. Je kuchař a hospody jsou zahulený a hlavně vesměs všichni zaměstnanci taky kouří, tak je to takový blbý, no ale uvidíme, třeba to vyjde…taky jeho rodina kouří :-( ale dopoledne zatím vůbec nervozní nebyl :-D tak kéž by :-)

Tak muj naštěstí nervozní není jak mu dojdou cigarety :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.6.11 13:32
Kačkka píše:
jojo kouření manžel byl silný kuřák a jendou se probudil a neměl cigara byl po chlastačce a nák si řekl že to vydrží a už sou to 4 roky. do ted davá nastranu peníze co by dal za cigara a pak se to vybere a něco se za to koupí.
tak držím palce aby Hannah tvůj manžel taky vydržel a pomohlo mu to

Tak to máte dobrou kasičku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.6.11 13:49

dneska je ideální počasí na nic nedělání a trénování gaučingu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.6.11 13:51
koliska píše:
dneska je ideální počasí na nic nedělání a trénování gaučingu :lol:

Souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
9.6.11 13:53

Ahoj. Já jsem si dnes přeměřila to břicho i po ránu a měla jsem jen 98cm - o 5 míň než večer. To je sakra rozdíl co?

Do porodnice taky ještě zbalená nejsem, ale je fakt, že se říká ty 2 měsíce předem, tak se do toho asi pomalu pustím.

Kuřáci u nás naštěstí nejsme ani jeden. Ale za to, co prokouří Hančin manžel máme vlastně každý rok dovolenou u moře celá rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí