Poradna duly
Jana Čurdová
Flooa píše:janiii;-) píše:Já jsem to měla tenkrát nějak od zubu a vím, že jsem chtěla umřítFlooa píše:uf…a jaky to bylo? jaks k tomu prisla? moc toho o tom nevim, ale pokazdy kdyz jsem o tom neco cetla, tak vsude psali jak je to strasny a jak se to v podstate neda normalne prestat, tak si to nedovedu predstavit.
Tak já zánět trojkl.nervu měla a to bylo něco![]()
![]()
Nemohla jsem normálně spát v leže a musela jsem spát v sedě
uf… mno, cetla jsem ze prej jsou to tak nesnesitelny bolesti, ze pri tom obcas lidi pachaj sebevrazdy, ale nechtela jsem to tu nejak sirit, protoze si fakt nedovedu predstavit jaky to musi bejt, kdyz to ma bejt nejhorsi mozna bolest.
tak radsi od tohohle fujtematu pryc ![]()
Flooamy tam jedem srovna v sobotu.Až budeme projíždět kolem vás,budu mávat.
![]()
Holky už před hodinou jsem chtěla jít spát.Takže teď už opravdu ale opravdu jdu.Dobrou ![]()
marki77 píše:
Holky už před hodinou jsem chtěla jít spát.Takže teď už opravdu ale opravdu jdu.Dobrou
dobrou, marki ![]()
Tak jo, mávej, máme čp 6
Já jdu taky spát, ráno musím brzy vstávat, dobrou noc
![]()
Ja budu taky koncit, pritel prisel z prace
. Tak taky preji dobrou noc…
janiii;-) píše:marki77 píše:dobrou, marki
Holky už před hodinou jsem chtěla jít spát.Takže teď už opravdu ale opravdu jdu.Dobrou
Dobrou, Janiii ![]()
Teda holky než jsem Vás dočetla a přeměřila si břicho, tak jdete spát, ale já už pomažu taky.
Obvod břicha mám 103, takže asi opravdu nemám tak velký bříško. Přibrala jsem 8,5 kg a to co měří doktor v poradně je výška fundu - možná to neměří těm, kterým dělá při každé návštěvě utz, ptž. tím taky vlastně sleduje růst miminka a jak odpovídá.
Moje MUDr. taky už teď utz pokaždé nedělá, takže poslední utz jsem taky měla v 19+2. Teď jdu v pátek a to budu 30+6.
Tak všem přeji dobrou noc a jdu taky na kutě. ![]()
Přeji všem dobré ráno..koukám že jste to tady včera pěkně rozjeli a pěkně to natáhli
mě se večer kousl počítač takže jsem se svámi ani nemohla rozloučit ![]()
Jinak k včerejšímu tématu doktora…mě příjde že na mě můj pan doktor pěkně vydělává..platím si ultrazvuky sama a za jeden obrázek chce 100kč..nemám žádné potíže jako krvácení nebo tak něco a přesto mi dělá UZ pokaždé a i zrcátko mi dává pokaždé ikdyž ted už je to vcelku nepříjemné…
Dobre rano holky
teda docist vas mi dalo zabrat
vitam nove prichozi
koukam, ze je rec o porodech, jo sice pujdu rodit po druhe ale bojim se snad vic nez poprve
Pritel u porodu bude a snad to bude dobry, jeden porod videl na videu a v pohode
jen se bojim abych se mu nezhnusila. kamaradky pritel sni nechtel vubec spat po tom co byl u porodu
Ale tohle se nas snad netyka
mi jsme naruzivy az moc a do ted
jinak mi dost otekaji nohy, to je hruza ![]()
ahoj Ivet..co se týče porodu taky se bojím a to už mě čeká třetí
ale obavy mám jako prvorodička jestli poznám až mi začne odtékat voda..první dítě šlo císařem a u druhého mi ji píchli
pokud se příteli nepříčíš ted jak jsi těhotná tak si myslím že potom by neměl být stím problém..to my s manželem máme opačnej problém..on už nechce abysme neublížili miminku
a nohy?,o těch mi něco povídej už jak jsem ráno vstala tak jsem je měla nateklé..no děs..dneska budu jen ležet ![]()
koliska píše:
Ahojky taky jsem srpnová,přesněji tedy 17.8.ale čekám už třetí miminko takže počítám že příjde dříve
také tě zde vítám ![]()
Elis 1 píše:koliska píše:také tě zde vítám
Ahojky taky jsem srpnová,přesněji tedy 17.8.ale čekám už třetí miminko takže počítám že příjde dříve
Děkuji za přivítání ![]()