TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4605
8.6.11 21:55

Jani,koukám taky dáreček,co?
Jsem se bývalý gyndařky ptala jestli můžu vzít na velkej utz i manžu.No prej teda jo ale stejně tam nic nepozná a jestli si nechce počkat až budeme mýt miminko doma.To je tak na ránu mezi oči.A pak mě dostala když mě v poradně vyšetřila,a že otevřená nejsem a rodit ještě nebudu.Jsem šla na záchod a najednou dole takový jakoby škubnutí a na vložce jsme měla takovou narůžovělou vodu.jsem se vrátila do ordinace,řekla jsem to sestře,ta to přetlumočila dr. amilá paní doktorka jen vystrčila hlavu s ordinace,pronesla že to můžu mít po tom vyšetření,že to nic není.Ať si dojdu do špitálu na monitor páč ji ten její blbnul.No a dky se narodila Adélka? ještě ten den večer.Než mi natočili monitor,začala jsme krvácet,tak jsme se stavili vedle v porodnici,tam na mě koukli a prej že jsme otevřená na tři prsty a bude to k porodu.Manže docela koukal když mu sestra podávala erární hadry na převlečení se slovy že budeme rodit.Se musel otočit domů pro tašku do porodnice.Ve 12:30 jsem byla na přijmu a v 19:55 se Adi narodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
8.6.11 21:58

Mondik,každej se divý že mám malý bříško.Nebo tak akorát.A včera se jedna známá divila že budu rodit až za dva měsíce,že mám velký břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
8.6.11 22:03
marki77 píše:
Mondik,každej se divý že mám malý bříško.Nebo tak akorát.A včera se jedna známá divila že budu rodit až za dva měsíce,že mám velký břicho.

No, ja jsem taky obcas zmatena. Nektere mi rikaly, ze v mem tydnu uz mely proti mne uplne obrovske brisko a kdyz se ale ja porovnavam na kurzu s ostatnimi nebo nekde jinde podle fotek, prijde mi, ze ho maji mnohe jeste o dost mensi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.6.11 22:04

marki tak to je teda taky dobra sila…
ale tak abych neplivala jedovaty sliny, tak znam i par takovych co jsou s nim spokojeny… ale nevim, ty asi proste jsou z tech stastnejch, co netrpej na zadny gynekologicky problemy a chodej si k nemu akorat jednou za pul roku pro recept na ha, nebo fakt nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
8.6.11 22:06

Holky, teda vás dočíst, to je něco. Mně to nedalo, taky jsem se změřila a mám 105 cm kolem bříška :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
8.6.11 22:08

Jani,já jsem s ní taky mikdy neměla problémy.Asi právě proto že jsme kromě receptu nikdy nic nechtěla.A když jsem v těhu něco chtěla,byl to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
8.6.11 22:09
Flooa píše:
Holky, teda vás dočíst, to je něco. Mně to nedalo, taky jsem se změřila a mám 105 cm kolem bříška :palec:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
8.6.11 22:10

Flooa,jsem chtěla napsat že bych tvejch 105 cm taky brala.Omlouvá tě jen to,že máš termín 18dní po mě.Takže je vyrovnáno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
8.6.11 22:17

:palec: :palec: :palec: OK :-P Čím víc se to blíží, tím víc se toho bojím, holky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
8.6.11 22:18

neboj,za trochu bolesti to stojí.Vidět ten malinkej uzlíček je neopakovatelný zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
8.6.11 22:19

Flooa,kám,ty jsi z Hradce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.6.11 22:19
Flooa píše: :palec: :palec: :palec: OK :-P Čím víc se to blíží, tím víc se toho bojím, holky :nevim:

jo a vsichni na me furt - no uz se ti to blizi, co?
to mi taky moc nepridava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
8.6.11 22:21
marki77 píše:
Flooa,kám,ty jsi z Hradce?

Jéééé a ty taky :-P Já bydlím kus od HK, asi 15 min. autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
8.6.11 22:22

Flooa, neboj, nejsi v tom sama, taky zacinam mit nejak strach, zacina se to nenapadne rychle blizit. Snazim se byt klidna kvuli mimiskovi, ale obcas na me proste padne depka, kdyz si uvedomim, co vsechno s tim souvisi… Ale je pravda, ze nekdy ta touha mit miminko u sebe je silnejsi nez strach. Akorat uz mam v noci i sny, ze na me jdou porodni bolesti, atd. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
8.6.11 22:22
janiii;-) píše:
Flooa píše: :palec: :palec: :palec: OK :-P Čím víc se to blíží, tím víc se toho bojím, holky :nevim:
jo a vsichni na me furt - no uz se ti to blizi, co?
to mi taky moc nepridava :-)

Jo, to teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí