TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.6.11 15:32

Děkuji za přivítání - jaké měřítko myslíš? Já do dnešního dne přibrala tři kila - tak jsem se uklidňovala a včera jsem dostala studenou sprchu… Jinak dělohu jsem měla u předchozích těhu vždy na vrchní lince grafu - prostě se mi děti nějak moc roztahují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
8.6.11 15:34

Tak to gratuluju, jenom 3kg :potlesk: Myslím ten metřík, co se u mě zobrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
8.6.11 15:35

V jedné diskuzi tady na emiminu píšou, že mimi prý váží zhruba polovinu co při narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.11 15:36

:lol: Nevím, zda-li je k čemu gratulovat… Začátky u mě bývají hodně krušný… Nejvíc jsem přibrala u kluka - 12 kilo - sotva jsem dýchala, to byl děs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.11 15:38

No právě, měla by to bát polovina, ale může to být i třetina..... Jsem z toho fakt vyřízená. Já chci malé mimi, kdo to má rodit? Doktorka mi řekla s úsměvem - myslím, že ani tohle nebude drobeček… Já jsem jen reagovala, to mi neříkajte, mám opět malinkatý věcičky a znova je na půdu dávat nebudu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.6.11 15:40

Paní Evička je na tom skoro stejně jako já…taky čekám třetí mimi a ty předchozí měli obě kolem 4 kila.TP mám 17.8 ale dosud mi pan doktor ke kterému chodím neřekl váhu,prej prospívá tak jak má to je vše co se vždy dozvím,taky se obávám porodu syna jsem rodila přes 16 hodin a měla jsem snad ty nejhorší bolesti na světě..nebo mi to tak alespon připadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
8.6.11 15:41
EvaHoráková píše:
No právě, měla by to bát polovina, ale může to být i třetina..... Jsem z toho fakt vyřízená. Já chci malé mimi, kdo to má rodit? Doktorka mi řekla s úsměvem - myslím, že ani tohle nebude drobeček… Já jsem jen reagovala, to mi neříkajte, mám opět malinkatý věcičky a znova je na půdu dávat nebudu.....

No ale to asi nijak neovlivníš, že? Ono taky záleží, jakou porodní váhu jsi měla ty a manžel? Např. my oba jsme nebyli drobečkové, 4 kg jsme měli, tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.6.11 15:49

flooa ja jsem ted 31+2. no desim se toho, aby mala nebyla po tatinkovi, ten totiz byl nejvetsi ze vsech mimin v porodnici snad celyho toho mesice co se tam narodily :lol: prej na nej ani nemeli v porodnici oblecky :lol: no a ono mu to zustalo az do dneska, ma 210cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.11 15:49

Přesně, kdo zažil porod velkého dítěte, už to znova zažít nechce. Holka byla tak krásně malinkatá - to se to rodilo - fakt to byla pohoda a nádhera. U kluka to byl děs a hrůza. Já jsem chtěla vědět hned, jestli bude veliká, ale všichni se jen usmívají, až včera to doktorka rozsekla. Já doufám, že fazolka bude malá. Je to benjamínek na konec a po pravdě - Davida měl při odchodu z porodnice pět kilo! Chudák malej, to se nedalo nosit, musel ležet v postýlce, já měla ramena jak nějaký kulturista. Na všech kontrolách u doktora na nás koukali jako když máme divný dítě. Byl to obr a je do dneška. A můžu se zeptat - bude třetí mimi holka nebo kluk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.6.11 15:54

třetí bude holčička :-) naše vysněná více jak rok jsme se o ni pokoušeli s manželem ale nějak to nešlo a na štědrý den jsem zjistila že se to konečně povedlo byli to ty nejkrásnější vánoce :-) te duž tak nadšená nejsem…čím blíže je termín tím je to horší,ale kamarádka mi poradila nějaké homeopatika volně prodejné v lékárně prej je to dobrá pomůcka k porodu,uvolnuje hráz..tak se na ně chystám že je koupím a vyzkouším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.11 15:56

Tak to znám, nám šli v porodnici na dětské oddělení, aby měli kluka do čeho dát. Když jsme šli domů, holky se smály. Zatímco ony svým dětem ohýbaly rukávky, my měli dítě sešněrované malými věcmi. Nemohl se ani hnout. Bojím se, že nás jednou s ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.6.11 16:00

ještě mám dotaz,taky tak strašně trpíte na otoky??mám tak strašně nateklé nohy že se už nevejdu do žádných bot..muj Doktor říká že je to normální a já tohle nikdy nezažila tak nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.11 16:02

Jé, takže malá slečinka… Holky jsou takový parádnice. Já chtěla holku, teda, když jsme zjistili, že budeme mít další mimi - úmysl to nebyl, spíš veliký šok 8-o !
Já se zatím porodu nebojím. Našla jsem si svou porodní asistentku. Používám vonné olejíčky na pohodu. Zkoušela jsem masáž hráze, ale vzdala jsem to - vrátily se vzpomínky na poslední porod. Teď jsem koupila Epi-no a za pár týdnů začnu trénovat. Jako doplněk budu mít relaxační hudbu.
Na porod se chystám poctivě a celé těhu si užívám a prožívám. Už se těším až svou fazolku uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.11 16:04

Já teda otoky nepozoruji, ale to bude tím, že když je dusno, nechodím moc ven. Máme domeček, kde je nádherně chladno. Ale jinak k těm botám - já se už nevlezu do jiných než do pohodlných sandálů, jsou sportovní, takže k sukni moc nejdou, ale co - hlavně, že nohy nebolí..... Plné boty jsem už na nohy nedala před měsícem. Asi se zvětšuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.6.11 16:06

no já doufám že to bude malá parádnice…první dítě mám dceru té už je dnes 10 let ale je spíše jako kluk nechce nosit ani sukně takže mám doma spíše dva kluky :lol: takže tajně doufám že to bude vysněná princeznička :lol: Co je to Epi-no?,slyším poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí