Poradna duly
Jana Čurdová
dobre rano ![]()
holky ja jsem uplne mrtva, pritel se vcera impulsivne rozhodnul, ze se vse musi dostehovat a vrhli se na to s brachou.
jen jeste pro upresneni a vysvetleni - bydlime v rodinnem domku, jsou tu dve bytove jednotky, nahore jsme bydleli doted s mamkou a dole bydli moje 90 leta babicka, ale uz par let obyva jen malicky pokojicek.
takze my jsme se prestehovali dolu.
panove si pekne makli, protoze po schodisti se dal ze vseho nabytku odnest jedine psaci stul a zbytek tahali pres balkon (nejvic jsem se bala postele - pred par lety jsme ji tahali nahoru pres balkon ve ctyrech a meli jsme toho plny ruce vsichni ctyri a panove se ted rozhodli, ze to zvladnou sami ve dvou).
zatim tu je vsechne desny bordel
vsechny veci vystehovany, takze jeste fura prace a pak se musime pustit do babicciny nepouzivany kuchyne a temer nepouzivany koupelny, abysme to mohli pouzivat, do ty doby porad budeme litat nahoru po schodech ![]()
takovy pekny fotecky jako zviz - pred a po, bohuzel nemam. jak rikam, pritel se rozhodnul prakticky z minuty na minutu a nedal mi prilezitost ![]()
ale pak urcite nejaky pridam taky ![]()
dneska jdem na kontrolu, tak jsem z toho trochu rozklepana, protoze jsem porad nosila veci sem a tam a vystehovavala, sice me nenechali nic moc udelat, ale stejne mi vecer nebylo moc dobre ![]()
Jani tak ať Ti kontrola dopadne dobře! ![]()
Nezávidím Ti to stěhování a hlavně pak ten úklid… já už tu mám naštěstí jen pár drobností
čím větší břuch, tím je to horší
tak to pěkně zmákněte
a buď na sebe (vás) opatrná!
Dobré ranko!
Janiii- přeju, ať ti kontrola dopadne dobře ![]()
Mě čeká velký bordel zítra, brzy ráno nám konečně příjdou dělat zástěnu na chodbu a vestavný skříně, tak se bude všude prášit
Tady v noci trochu sprchlo a teď je tu pod mrakem.
Jani, také přeji ať ti kontrola proběhne dobře, jestli jdeš na ultrazvuk, tak ať je miminko pěkně vidět a v čekárně ať nemusíš moc dlouho čekat. ![]()
dekuju holky ![]()
snazila jsem se ted najit nahore v tom skladisti kabelku, byl to nadlidsky ukon
o vecech jako kosmetika nebo jen krem na oblicej ani nemluvim ![]()
Ahojky taky jsem srpnová,přesněji tedy 17.8.ale čekám už třetí miminko takže počítám že příjde dříve ![]()
ahojte ![]()
vítam Koliska
holky vůbec vám nezavidím to stěhování a rekonstrukce…já bych nejradči celé dny prospala a tak nák moc domácnost nestíhám ale zase si říkám že špínou tu neshijeme takže to stačí jen pofackovat.
už druhý den mám bolesti v břichu a tlačí mě to dolů jako by se chtěl mimísek podívat ven a pak to přejde ale pohyby cejtím normálně a určitě to tu už někdo popisoval tak snad to nic není, příští týden du do poradny tak se těším…
Kačkka- to jsem teď měla taky o víkendu, takový zvláštní pocit, jako by mi snad mělo vypadnout
Ale prý je to normální.
Koliska- ahoj, vítám tě! ![]()
Ahojda holčiny,
koukám že se tu stěhuje te ve velkým.Jsme tu pár dní nebyla páč jsme se taky stěhovali.Konečně ja to za náma.jen ještě zítra přijede truhlář namontovat poslední dvoje dvířka na linku.Skláři nějak nestíhají,bo co.
ahoj holky, tak já si dopoledne zajela ke kadeřnici a pak jsem vzala útokem DM, kde jsem i po slevě nechala dvanáct stovek…, ale mám kupu věcí aspoň a zase něco z krku
odpolko přidám fotečky do alba ![]()
Jinak tady stále dusno, ta studená fronta nějak nepřichází a nepřichází…ráno v buse jsem skoro lekla vedrem, naštěstí zpět už jsem jela autíčkem.
No jdu se psíkama ven a musím si udělat něco k obědu taky…zatím pá ![]()
Jani - ať kontrola dopadne dobře ![]()
koliska - vítej ![]()
Děkuji za přivítání..jsem tady v tom směru zcela nováček..takže nevím jestli to dělám správně,ale co se týče těhotenství tak to už jsem skoro profík
čekám třetí miminko,ale někdy si připadám jako bych čekala první asi je to jiné čekat mimi po třicítce ![]()
tak jsem zpatky z kontroly, vsechno je v poradku a mala ma 1725g ![]()
na dalsi kontrolu jdeme za 3 tydny, pry to bude nejaka vetsi kontrola a pak me uz pry predaji na kontroly do podoli.
tady je zase peknej hic a dusno, kdyz jsme prijeli, akorat jsem dovarila obed, vyzehlila zaclony a leje ze me jak po dvou hodinach v posilovne.
taky vitam koliska ![]()
janiii;-) píše:
tak jsem zpatky z kontroly, vsechno je v poradku a mala ma 1725g
na dalsi kontrolu jdeme za 3 tydny, pry to bude nejaka vetsi kontrola a pak me uz pry predaji na kontroly do podoli.tady je zase peknej hic a dusno, kdyz jsme prijeli, akorat jsem dovarila obed, vyzehlila zaclony a leje ze me jak po dvou hodinach v posilovne.
taky vitam koliska
Jůů, ta je veliká
A v kolikátém že jsi tt??? Jsem ráda, že máte vše v pořádku ![]()
Ahoj holky,
tak nějak se trapně mezi Vás vetřu. V srpnu k nám do party přibude malá slečinka. Teda, proč se vtírám - včera jsem byla na UZ - doktorka nám sdělila, že máme 1800g - 30. týden těhu. Jsem celá zděšená - poslední mimi 4400g a já to nechci zažít znova. Holky, byla jste některá teď na UZ - jak máte velký děti? Já jen tajně doufám, že třetí mimi by mohlo být dřív a nebude mít čtyři kila… HELP!!!! ![]()
EvaHoráková píše:
Ahoj holky,
tak nějak se trapně mezi Vás vetřu. V srpnu k nám do party přibude malá slečinka. Teda, proč se vtírám - včera jsem byla na UZ - doktorka nám sdělila, že máme 1800g - 30. týden těhu. Jsem celá zděšená - poslední mimi 4400g a já to nechci zažít znova. Holky, byla jste některá teď na UZ - jak máte velký děti? Já jen tajně doufám, že třetí mimi by mohlo být dřív a nebude mít čtyři kila… HELP!!!!
Ahojky, vítám tě!
Teda, to jste veliký, mě čeká utz příští týden v úterý a teda vůbec nemám přestavu, kolik má mimi vážit
Všude píšou něco jiného a hlavně na tom metříku, co mám, je taky velká váha ![]()