TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
7.6.11 11:33

Pavli, třeba si chce babička zajistit další návštěvu. Ale taky teda nechápu, proč vám ji nemohla rovnou dát. A už teprve, když ji bude potřeba ještě trochu poopravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
7.6.11 11:35
Jaká je to gramáž? Ten slevový letáček se dá někde sehnat?
Flooa píše:
Mascha-já používám Lovelu a díky tomu slevovému letáčku z DM, stála jen 50kč :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.6.11 11:38
Elis 1 píše:
Pavli, třeba si chce babička zajistit další návštěvu. Ale taky teda nechápu, proč vám ji nemohla rovnou dát. A už teprve, když ji bude potřeba ještě trochu poopravit.

No máš pravdu Eli, chce si zajistit další návštěvu. Ale i tak bysme tam přišly… :zed: Ve čtvrtek si jedeme do Olešničky pro postýlku a tam nikomu nevadí, že si ji bereme dřív, taky potřebuje trošku poopravit a natřít a bude funkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
7.6.11 11:38

Ivet vše nej k svátku :-D
já sem pro Viktorku :-D
já se radči už ani nevážím a jen se děsím náštěvy v poradně až si stoupnu na tu váhu.
já peru v pracím gelu pro děti a ekzematiky ale zase nevím jak se jmenuje…ale slyšela sem že Lovela je dobrá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
7.6.11 11:39

Pájo, taky si myslím, že si babička naplánovala další návštěvu. Já to takhle mám s postýlkou, leží na půdě, ještě jsem ji ani neviděla a nevím v jakém je stavu, chci si do ní koupit novou madraci a taky na to je dost času :cert: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.6.11 11:41
Elis 1 píše:
No máš pravdu Eli, chce si zajistit další návštěvu. Ale i tak bysme tam přišly… :zed: Ve čtvrtek si jedeme do Olešničky pro postýlku a tam nikomu nevadí, že si ji bereme dřív, taky potřebuje trošku poopravit a natřít a bude funkční.
Mascha píše:
Pájo, taky si myslím, že si babička naplánovala další návštěvu. Já to takhle mám s postýlkou, leží na půdě, ještě jsem ji ani neviděla a nevím v jakém je stavu, chci si do ní koupit novou madraci a taky na to je dost času :cert: :nevim:

Holt babičky si myslí, že na všechno je času dost. Jenže taky ví, že se poslední dobou rodí některé děti dřív a my chceme být připravený na všechno…holt jiná doba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.6.11 11:42

ahoj holky :-)

zviz - moc pekna premena, uz jsem tez nakukovala vcera na fb, moc se vam to povedlo :potlesk:

aicuul - mne se vic libi sofinka, ja jsem spis pro ty neobvyklejsi jmena :-)

mascha - za me taky viktorka, v okoli jich moc neznam a to jmeno je moc pekny :-)

ivet - taky vsechno nejlepsi k svatku :kytka: pokojicek moc hezkej :-)

to pribirani na vaze me taky trochu desi, vazim se teda jen v poradne (nekde je totiz spatna vaha a nevim kde, ale rozdil na vaze v poradne a na vaze doma dela asi 6 kilo). zitra mame kontrolu, tak jsem zvedava o kolik to zas hupslo.
kazdopadne se mi ted behem poslednich dvou tydnu vyrojily strie jak po desti. a nektery z nich zakerne doslova pres noc :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.6.11 11:43
Mascha píše:
Flooa píše:
Mascha-já používám Lovelu a díky tomu slevovému letáčku z DM, stála jen 50kč :palec:

Ta knížečka s letáčkama mi přišla na základě registracce na netu. Jinak je to 1,9 kg a sleva na to byla, myslím 50kč, takže normálně stojí kolem 100kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.6.11 11:45
paja2110 píše:
Elis 1 píše:
Mascha píše:
Pájo, taky si myslím, že si babička naplánovala další návštěvu. Já to takhle mám s postýlkou, leží na půdě, ještě jsem ji ani neviděla a nevím v jakém je stavu, chci si do ní koupit novou madraci a taky na to je dost času :cert: :nevim:
Holt babičky si myslí, že na všechno je času dost. Jenže taky ví, že se poslední dobou rodí některé děti dřív a my chceme být připravený na všechno…holt jiná doba :mrgreen:

To tě chápu, naše babička je úplně stejná, takže se úplně divím, že mi dala ty věcičky na vyprání :-P Ale postýlky už máme doma a renovujou se :palec: Já jsem taky zvědavá, kolik bude příští váhový přírůstek, ty chutě jsou občas nepřekonatelný :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.6.11 11:46
Flooa píše:
Mascha píše:
Flooa píše:
Ta knížečka s letáčkama mi přišla na základě registracce na netu. Jinak je to 1,9 kg a sleva na to byla, myslím 50kč, takže normálně stojí kolem 100kč.

jak píše Flooa, můžeš se registrovat buď přes net, anebo až půjdeš do DM, tak jdi za paní pokladní, že se chceš přihlásit do Baby klubu. Potřebuješ s sebou okopírovanou první i druhou stránku TP, v klidu si to někde v koutku vypíšeš, paní pokladní zkontroluje - dá ti tu knížečku a v klidu si už hned můžeš nakupovat. No a až se prcek narodí, tak tam skočíš s rodným listem a dostaneš knížečku další :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.6.11 11:50
Flooa píše:
paja2110 píše:
Elis 1 píše:
Mascha píše:
Holt babičky si myslí, že na všechno je času dost. Jenže taky ví, že se poslední dobou rodí některé děti dřív a my chceme být připravený na všechno…holt jiná doba :mrgreen:
To tě chápu, naše babička je úplně stejná, takže se úplně divím, že mi dala ty věcičky na vyprání :-P Ale postýlky už máme doma a renovujou se :palec: Já jsem taky zvědavá, kolik bude příští váhový přírůstek, ty chutě jsou občas nepřekonatelný :pocitac:

Jo jako babča z taťkový strany je hrozná - pořád řeší co kdyby to, co kdyby tamto - už jsem jí několikrát říkala, ať na mě ty špatný věci nepřenáší a pokaždý když tam jdeme, tak zase :zed: To babička od mamči je zlatá, ještě se mnou kupovala výbavičku, abysme náhodou na něco nezapomněli atd. A ještě chce jet jednou, jelikož máme v rodině ještě jednu těhotnou, tak abych jí pomohla dokoupit taky něco pro ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
7.6.11 11:50
Díky za radu, to se bude hodit :palec: . Škoda, že DM je od nás 20 km, ale tak jednou za čtrnáct dní do toho města jezdím, tak budu připravená.
paja2110 píše:
Flooa píše:
Mascha píše:
Flooa píše:
Ta knížečka s letáčkama mi přišla na základě registracce na netu. Jinak je to 1,9 kg a sleva na to byla, myslím 50kč, takže normálně stojí kolem 100kč.
jak píše Flooa, můžeš se registrovat buď přes net, anebo až půjdeš do DM, tak jdi za paní pokladní, že se chceš přihlásit do Baby klubu. Potřebuješ s sebou okopírovanou první i druhou stránku TP, v klidu si to někde v koutku vypíšeš, paní pokladní zkontroluje - dá ti tu knížečku a v klidu si už hned můžeš nakupovat. No a až se prcek narodí, tak tam skočíš s rodným listem a dostaneš knížečku další :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.6.11 11:52
já ho mám taky 16km od sebe, jezdíme tak 1/ týden nebo 14 dní - jak potřebujeme, ale ty slevy jsou fakt super, hlavně na ty první plíny - myslím Huggies - takže v podstatě máš jedny zadara, což je super :dance:
Mascha píše:
Díky za radu, to se bude hodit :palec: . Škoda, že DM je od nás 20 km, ale tak jednou za čtrnáct dní do toho města jezdím, tak budu připravená.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.6.11 11:55

paji pry po narozeni mimca jim staci dat jakkoli vedet, klidne jen napsat email a knizecku ti poslou, nemusis nutne dokladat rodny list. s tim se pry chodi v pripade ze chces zaregistrovat uz narozeny mimco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.6.11 11:57
janiii;-) píše:
paji pry po narozeni mimca jim staci dat jakkoli vedet, klidne jen napsat email a knizecku ti poslou, nemusis nutne dokladat rodny list. s tim se pry chodi v pripade ze chces zaregistrovat uz narozeny mimco :-)

super, tak to jsem ráda, jelikož na to obcházení by toho pak bylo hodně… :) Děkuju Jani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí