TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5135
6.6.11 15:03
zvizatinka píše:
Dobré ráno, holky! :mavam: Včera jsem tak nějak nahrubo uklidila, ještě mi chybí nandat nějaký věci do skříní a uklidit Anetčin pokojík :wink: Ani jsem si v sobotu nestihla vyfotit břuch :roll:

Aicul tak ať Anetce kontrola dobře dopadne a vy si můžete užívat v bazénu!!! :dance:

Mondí koše znám, taky jsem měla při Anetce a teď přemejšlím, jestli si koupit náhr.náplně - jsou tu totiž dost drahé a přijde mi, že moc dlouho nevydrží, i když píšou, že mají kapacitu ca. 180 plen - to nevím, nepočítala jsem to :think: ale nebyl smrad :potlesk:

Zvizatinko, kolik stoji ty naplne v CR? Tady jedna v prepoctu asi 150 Kc, coz mi prijde taky docela dost, ale byvaji na ne dobre akce, ze kdyz koupis vic kusu, vyjde to na min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 15:10
Mondík píše:
zvizatinka píše:
Dobré ráno, holky! :mavam: Včera jsem tak nějak nahrubo uklidila, ještě mi chybí nandat nějaký věci do skříní a uklidit Anetčin pokojík :wink: Ani jsem si v sobotu nestihla vyfotit břuch :roll:

Aicul tak ať Anetce kontrola dobře dopadne a vy si můžete užívat v bazénu!!! :dance:

Mondí koše znám, taky jsem měla při Anetce a teď přemejšlím, jestli si koupit náhr.náplně - jsou tu totiž dost drahé a přijde mi, že moc dlouho nevydrží, i když píšou, že mají kapacitu ca. 180 plen - to nevím, nepočítala jsem to :think: ale nebyl smrad :potlesk:
Zvizatinko, kolik stoji ty naplne v CR? Tady jedna v prepoctu asi 150 Kc, coz mi prijde taky docela dost, ale byvaji na ne dobre akce, ze kdyz koupis vic kusu, vyjde to na min.

Dneska jsem koukala na tohle www.malvik.cz/…kose-korbell

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
6.6.11 15:11
Flooa píše:
Mondík píše:
vegiska píše:
a Flooa, můžu se zeptat…dole v popisce, chápu správně, že Tvé mimi, má v 29+2 1,8 Kg? Já měla v tu dobu nějak1?38 kg a doktorka říkala, že je ho docela kus…tak nevím…nechci moc velké mimi…z toho mám :oops: trochu strach
Ja mam zase strach s maleho miminka, protoze mi prijde, ze mam porad dost male brisko na to, ze jsem skoro v 8 mesici… :think:
Já mám taky strach z malýho mimíska, ale neboj. Já jdu příští úterý na velký utz, tak se snad váhu dozvím. Jinak na tom metříku už to mají takhle nastavený, asi nevědí, kolik má vážit. Já to taky nevím :roll: Jinak nemáš fotečku tvého kočárku?

Mne prijde, ze ty fotky hrozne klamou, ze vsechny kolem me maji obrovska briska :-(.

Ten kocarek je tady (cela ta sada vlevo), ale bez te ruzicky, ta se mi na nem nelibi… http://www.mamasandpapas.com/…8700/type-i/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
6.6.11 15:14

Flooa, to je teda silena cena, ale je to jiny typ kose, nez mame my, takze kdo vi, kolik tu stoji naplne na tento, treba taky vic…

Jinak ja jdu ve stredu na prvni predporodni kurz a dneska se chystam zase prat a zehlit nejake dalsi miminkovkske vecicky, docela me to bavi :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 15:23
Mondík píše:
Flooa, to je teda silena cena, ale je to jiny typ kose, nez mame my, takze kdo vi, kolik tu stoji naplne na tento, treba taky vic…Jinak ja jdu ve stredu na prvni predporodni kurz a dneska se chystam zase prat a zehlit nejake dalsi miminkovkske vecicky, docela me to bavi :-).

Ten kočárek je super, je fakt, že tady ho asi nemají, nebo jsem si ho nikde nevšimla. Jo, já jsem se od toho taky dala, už to mám hotový a byla to pěkná piplačka to žehlení rukávků :-P Já jsem kvůli tomu krčku na kurz nenastoupila, bylo u toho i cvičení a teď lituju, že jsem nešla jen na teorii, ale už to běží a budou končit :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
6.6.11 15:24

Flooa, to je teda silena cena, ale je to jiny typ kose, nez mame my, takze kdo vi, kolik tu stoji naplne na tento, treba taky vic…

Jinak ja jdu ve stredu na prvni predporodni kurz a dneska se chystam zase prat a zehlit nejake dalsi miminkovske vecicky, docela me to bavi :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
6.6.11 15:26

No, ja nevim, co vsechno zahrnuje ten muj kurz, ale rekla bych, ze z teorie znam vic nez dost, ale spis bych chtela nacvicit dychani a tak, proste to dulezite, co budu potrebovat… Neboj, to zladneme i tak :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
6.6.11 15:30
Na kolik vás ten komplet kočárek vyšel?
Mondík píše:
Ten kocarek je tady (cela ta sada vlevo), ale bez te ruzicky, ta se mi na nem nelibi… http://www.mamasandpapas.com/…8700/type-i/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 15:39
Mondík píše:
No, ja nevim, co vsechno zahrnuje ten muj kurz, ale rekla bych, ze z teorie znam vic nez dost, ale spis bych chtela nacvicit dychani a tak, proste to dulezite, co budu potrebovat… Neboj, to zladneme i tak :hug:.

To já taky doufám, že to zvládnem. Na druhou stranu jsem zase ušetřila asi 1700kč. Cvičení by vyšlo na 1000 a teorie na 700.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
6.6.11 15:52

ahoj holky, tak dnes pěkně odpočívám, dopoledne jsem byla u tety vrátit vysavač, sedačka je jak nová, teď jen aby si ji někdo koupil :-) pak jsme chvíli byli doma a nakonec jsme se rozhodli (já a psy) že se zajedeme vykoupat do vedlejší vesnice do rybníka, no ale už tam se honili mraky, byli jsme tam asi hoďku a jeli domu a těsně před příjezdem se strhla taková průtrž, že jsme byli durch než jsme doběhli od auta do baráku a já ještě blbá nechala všechny okna otevřeny, tak nám trošku napršelo no…ale zase jsme vykoupaný :-)
jak jste tu řešili ty koše, tak já koukala na nějaky zn. Sangenic a ten stojí asi pět set a ta náplň 200 a pá to snas prý vydržet na měsíc ta náplň tam psali, tak o tom uvažuju…
Já dneska objednala balíček z batolátka, tak uvidíme kdy přijde :-)
aicul - mě se moc líbí Sofie, taky jsem chtěla, ale manžel moc ne, já bych byla spíš pro Sofii než Terezu, už jen pro to, že Tereza je pořád nějčastější jméno a je jich fakt hodně, takže za mě Sofinka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 15:57
Hannah84 píše:
ahoj holky, tak dnes pěkně odpočívám, dopoledne jsem byla u tety vrátit vysavač, sedačka je jak nová, teď jen aby si ji někdo koupil :-) pak jsme chvíli byli doma a nakonec jsme se rozhodli (já a psy) že se zajedeme vykoupat do vedlejší vesnice do rybníka, no ale už tam se honili mraky, byli jsme tam asi hoďku a jeli domu a těsně před příjezdem se strhla taková průtrž, že jsme byli durch než jsme doběhli od auta do baráku a já ještě blbá nechala všechny okna otevřeny, tak nám trošku napršelo no…ale zase jsme vykoupaný :-)
jak jste tu řešili ty koše, tak já koukala na nějaky zn. Sangenic a ten stojí asi pět set a ta náplň 200 a pá to snas prý vydržet na měsíc ta náplň tam psali, tak o tom uvažuju…
Já dneska objednala balíček z batolátka, tak uvidíme kdy přijde :-)
aicul - mě se moc líbí Sofie, taky jsem chtěla, ale manžel moc ne, já bych byla spíš pro Sofii než Terezu, už jen pro to, že Tereza je pořád nějčastější jméno a je jich fakt hodně, takže za mě Sofinka ;-)

Ahoj Hannah, zrovna jsem si říkala, jak užíváš volna a ty nám mokneš :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
6.6.11 16:11
kači31 píše:
Na kolik vás ten komplet kočárek vyšel?
Mondík píše:
Ten kocarek je tady (cela ta sada vlevo), ale bez te ruzicky, ta se mi na nem nelibi… http://www.mamasandpapas.com/…8700/type-i/

Kaci, cela ta sada tu stoji nova v prepoctu skoro 30 000 Kc, ale my jsme ho koupili od pritelovy sestrenice temer nepouzivany (vypada uplne jako novy, jejich holcicka v nem byla parkrat) za zhruba 12 000 Kc, jeste nam k nemu dali vanicku na koupani a kolotoc do postylky. Taky jsem k nemu mela tasku, ktera se mi ale moc nelibila a podarilo se mi ji prodat za asi 1200 Kc, takze to jsme koupili docela dobre. Od cizich bych nikdy starsi kocarek nekupovala, ale rodine verim, navic opravdu nevypada, ze by byl pouzity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
6.6.11 16:13
Flooa píše:
Mondík píše:
No, ja nevim, co vsechno zahrnuje ten muj kurz, ale rekla bych, ze z teorie znam vic nez dost, ale spis bych chtela nacvicit dychani a tak, proste to dulezite, co budu potrebovat… Neboj, to zladneme i tak :hug:.
To já taky doufám, že to zvládnem. Na druhou stranu jsem zase ušetřila asi 1700kč. Cvičení by vyšlo na 1000 a teorie na 700.

Aha, tak to my mame tyto kurzy v ramci predporodni pripravy zdarma, jsou to asi 3 nebo 4 sezeni po 2 hodinach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
6.6.11 16:17

floa - no aspoň jsem trochu „zchladla“ :-)
Jdu si lehnout, večer nakouknu, zatím pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 16:22

Hannah- to je pravda, taky bych potřebovala.
Mondík- to jste měli dobrou koupi :palec: To se teda máš, že to máš zadáčo.
Tak já se pomalu loučím, holky, v pět příjde návštěva, tak to tu musím dát trošku dokupy a připravit to, budeme grilovat :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí