TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
5.6.11 12:02

VEGISTKO- Taky mam x-lander a korba mi prijde tak akorat, vsak to mimi jde pak do sportaku takze jsem se spis zajimala o velikost sportaku. barvu mam cernou :lol: FLOA- davam, taky me pritel moc nenecha delat :-) ale nekdo to udelat musi :mrgreen: :mrgreen: uz se tsim az bude hotovo a uklizeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
5.6.11 12:48

ahoj holky, dusno děsný, a jinak taky mi je ted nějak blbě, dneska ráno by bylo docela i na zvracení… tak to možná bude i tím vedrem…
vegiska - já myslím, že 90% kočárků na dnešním trhu má tu korbičku +-1cm stejně velkou, takže si nevybereš, to by sis musela pořídit kočár bez sporťáku, Inglesinu nebo nějaký ten polský aby měl velikou korbičku, ale to myslím,že je zbytečné. Navíc X landerů jezdí hodně, tudíž podle toho soudím, že jsou maminky spokojené s tímto kočárkem :-) takže bych to neřešila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
5.6.11 14:30

Tak já blázen se rozhodla v tomhle vedru žehlit :zed: ale už to fakt nešlo, neměli jsme, co na sebe a to si vždycky říkám, že budu žehlit hned po jedný pračce :nevim:

Mě ta korbička taky přijde malá..ale stejnou jsme měli s Anetkou a jezdila v ní v pohodě do půl roku i s fusakem, tak to spíš zkresluje…až se do toho položí mimčo, tak to taky bude vypadat jinak :palec:

Jinak já včera objednávala ve velkým…lékárnu, kosmetiku, přebalovací podlžku, látkový plínky,… takže mě budou poštáci asi milovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
5.6.11 15:26
nu mě upřímně ten x-lander připadá jak výkřik módy, jméno, nic zas tak zázračnýho za ty prachy. A dělají to taky Poláci, jako snad většinu dostupných kočárků. Bavili jsme se o tom v obchodě s prodavačkou, když jsme vybírali, a ona nám řekla, že za ty prachy, co stojí x-lander nám nabídne lepší kočárek, tak už jsme po něm víc nekoukali. Mně osobně se ta korbička taky nelíbí, taky mi přijde malá a hlavně konstrukčně ne úplně praktická. Ale mimčo jsem do něj nikdy nedávala, tak je to jen můj subjektivní pocit. Sporťák je ale pěkný, to jo.
Hannah84 píše:
ahoj holky, dusno děsný, a jinak taky mi je ted nějak blbě, dneska ráno by bylo docela i na zvracení… tak to možná bude i tím vedrem…
vegiska - já myslím, že 90% kočárků na dnešním trhu má tu korbičku +-1cm stejně velkou, takže si nevybereš, to by sis musela pořídit kočár bez sporťáku, Inglesinu nebo nějaký ten polský aby měl velikou korbičku, ale to myslím,že je zbytečné. Navíc X landerů jezdí hodně, tudíž podle toho soudím, že jsou maminky spokojené s tímto kočárkem :-) takže bych to neřešila :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
5.6.11 18:03
Flooa píše:
Ahoj holky, teda to je dneska ale zase parno. My jsme se byli odpoledne podívat na svatbu. Jedná známá se kousek odsud vdávala, měli to na louce a bylo to moc hezký, tak jsem si zavzpomínala o měsíc a něco dozadu na tu naši svatbu :-P Jen co dokončili obřad, tak začalo pěkně bouřit, ale nic z toho nebylo.
Janiii- teda tak to je něco s tou tchýní, bych se asi zachovala stejně. A to ses tam tak těšila, viď?
Elis- nic si nevyčítej, zdraví mimíska je důležitější a neboj, když se budeš šetřit, tak příště určitě řekne mudr, že to je v pořádku. A pak si ten zbytek pomaličku doděláš. Já jsem byla zvyklá u žehlení stát a teď jsem se u toho musela naučit sedět, abych vůbec něco udělala. Kdy máš kontrolu?
Hannah- gratuluju k sedačce :palec:

až 24. června, takže si ještě počkám. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
5.6.11 18:06
Mondík píše:
Ted jsem koukala na komentare k vybavicce a potesily me :-).Elis, backurky jsem nehackovala ja, koupila jsem je od jedne pani, co je rucne vyrabi :-). Pokud jde o ty dudliky, tak ony jsou odstupnovane podle mesicu, takze neboj, zase tak moc jich neni :-). Kdyz bude potreba, vzdycky se muzou prikoupit :-). A ty kose na plenky tu dost leti a je to dobra vec. V CR se nedaji koupit? Vubec nevim, dlouho jsem tam nebyla…

To vůbec nevím, jestli se zde ty koše dají sehnat. Nevzpomínám si, že bych je někde viděla. Ale fakt je ten, že už jsem taky dlouho nikde nebyla, kde prodávají takovýhle doplňky pro mimísky. Nebo když jsem byla, tak jsem rychle vzala to co jsem potřebovala a zase rychle šupajdila domů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
6.6.11 00:15

Ahoj holky, nějak jsem o víkendu nestihla ani nakouknout, ale naštěstí toho na dočítání tolik nebylo.

Vegisko já mám kočárek s vložnou taškou - gesslein future, ta je prostorná dost. Taky tu holky mají ABC design a ty vypadají taky dost dobře a nejsou ani tak drahý. Pak ještě, pokud by jsi potřebovala velkou korbu, tak koupit vyloženě hluboký kočár a pak sporťák zvlášť.

Nevolnosti teď nemám, ale z minulého těhotenství mám v tomto termínu poznámku, že mi bylo špatně, ale trochu mě pálila žáha, tak jsem měla pocit, že spíš od toho. Je fakt, že už se žaludek tlačí dost nahoru, tak to může být i tím.

Janiii to mě moc mrzí, že ti to s výletem dopadlo takto. Úplně chápu, že si se těšila, taky bych někam jela, jenže já už toho ani moc nenachodím, tak už to nehrotím. Doufám, že ti to přítel pořádně vynahradí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.6.11 06:46

Dobre rano maminy :kytka: tak mi stale nemame hotovo :cry: takze jdem dnes jeste uklizet :cert: uz me to nebavi strasne me boli zada :-? kdyby jsme si vcera mezi uklidem nesli dat na zahradu burta a pokecat se znamyma uz to mohlo byt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
6.6.11 07:56

Dobré ráno,

tak my pojedem s Anet na kontrolu na ORL a snad nám dr povolí koupání a nazpátek se stavíme u našich vykoupat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.6.11 08:05

Dobré ráno, holky! :mavam: Včera jsem tak nějak nahrubo uklidila, ještě mi chybí nandat nějaký věci do skříní a uklidit Anetčin pokojík :wink: Ani jsem si v sobotu nestihla vyfotit břuch :roll:

Aicul tak ať Anetce kontrola dobře dopadne a vy si můžete užívat v bazénu!!! :dance:

Mondí koše znám, taky jsem měla při Anetce a teď přemejšlím, jestli si koupit náhr.náplně - jsou tu totiž dost drahé a přijde mi, že moc dlouho nevydrží, i když píšou, že mají kapacitu ca. 180 plen - to nevím, nepočítala jsem to :think: ale nebyl smrad :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.6.11 08:09
Ivet23 píše:
Dobre rano maminy :kytka: tak mi stale nemame hotovo :cry: takze jdem dnes jeste uklizet :cert: uz me to nebavi strasne me boli zada :-? kdyby jsme si vcera mezi uklidem nesli dat na zahradu burta a pokecat se znamyma uz to mohlo byt :-)

Ivet, to věřím, ale pak to budete mít krásný a čistý! ;) Dneska už to přežiješ :) já se na to taky pomaličku vrhnu a pak vám sem zkusím hodit pár fotek - schválně, co na to řeknete :dance: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
6.6.11 08:33

ahoj mamci :-)

koukam jak doma predelavate a velebite :-) tady se vcera stehovalo, pritel si myslel ze to zvladnou uz prestehovat vsechno, ale nakonec odtahli do vetsiho pokoje jen knihovnu vymenou za starou satni skrin ktera zase prisla do toho mensiho pokoje. a meli toho dost.
no a ja jsem toho mela dost taky, protoze jak celou sobotu, tak celou nedeli jsem prenasela veci tam a zpatky a dneska me to ceka taky, v ramci moznosti.

jinak ke kocarkum - tez se chystame koupit xlandera, zamilovala jsem se do nej uplne na prvni pohled uz v breznu, akorat ted trochu vaham, prec jen budu s malou jezdit dost i do lesa, protoze ho mame hned u baraku, tak jestli to s nim pujde a jestli by nahodou nebylo lepsi jeste prehodnotit plany :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 09:02

Dobré ranko, holky! Tak víkend je za námi a teď zase další týden. Dneska budeme mít návětěvu, jsem zvědavá, jestli tam bude někdo navíc :-P :-P :-P A taky chci upíct bublaninu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
6.6.11 09:04

zvizatinka, už se moc moc těším na foto.
Jani, určitě to chce hodně popřemýšlet, taky jsem stále váhala. Ale podvozek vyhrál opravdu do pořádnýho terénu.

Aicuul, ať vám s dcerou dopadne kontrola dobře a ten bazenek dneska vyjde.

Už nevím, kdo se to ptal na tu nevolnost. Známé bývalo taky hodně špatně ke konci těhotenství. Myslím, že od sedmého měsíce. Takže se ničeho neboj. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
6.6.11 09:19

elis a co ze ty mas za kocarek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie