TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
3.6.11 16:28

Berus to je dobrý teda :evil: to ses nemusela tak honit s tím úklidem, co - kdybys to byla věděla :zed: U nás jsou dneska všichni nasraní - mamka, brácha… ale to je nadlouho… do toho máme v baráku na půdě kunu, která mi teď začala chcát přímo na balkon, takže všude smrad, no děs :pocitac: omlouvám se za ty výrazy :jazyk: Manža stále ještě nevyjel, tak to budu rýda, když dorazí o půlnoci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
3.6.11 16:58

Ahoj holky,

nestíhám dočítat, tak se nezlobte, že na nikoho nereaguju…ve středu jsme nečekaně jely s Anet na ORL, má ztánět středního ucha..až do dneška měla 39 teploty :cert: ale už vypadá líp :palec:

Ivet včera jsem byla v poradně a dr řekla, že na OGTT musím znovu, že z kapilární krve to není průkazný a výsledky můžou být zkreslený :think: takže v páítek jdu zas :cert: ale zas lepší než třeba zbytečně držet dietu :lol:

Jinak kdo by se chtěl mrknout na pár fotek, co jsme se byly fotit s Anetkou..mrkněte na FB na Ywonn photos :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
3.6.11 18:21

AICUUL- ja uz mam doma ten pristroj na mereni a uz vvim jiste, ze nemam cukrovku :-) dnes jedu bez diety a cukr v norme :mrgreen: :mrgreen: a nez se hadat s dr vse ji odkejvu :mrgreen: :mrgreen: ja se ted vratila, byla jsem pro tatu na rybach a reknu vam, ze me zmohlo zvednuti invalidniho voziku do auta tak, ze lezim :mrgreen: :mrgreen: sem trocha nastvana mel se mi vratit chlap a nic :cry: ze az zitra behem dne :-? a to bude malovat a stehovat skrin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
3.6.11 18:24

ahoj holky, tak se hlásím z domova již jako „nepracující“ :-D
bylo to celkem náročný, páč jsem jela za šefovou, jenže ta měla jednání, tak jsem tam čekala, pak jsem šla tedy vyřídit jiný věci a vrátila a stejně jsem musela ještě čekat, měli nějaké dlouhé jednání, pak mi to potvrdila, pak zase zpátky na metro a na personální, tak mě sprdli, že jsem se měla dopředu objednat, když ze mě pak vypadlo, že neodcházím ale že jdu na mateřskou tak najednou otočili a div swe nepřetrhli, což nechápu, snad viděli břicho ne :nevim: :mrgreen: no a pak jsem jela za manželem do práce pro auto a on mi udělal obídek, neboť jsem neobědvala, tak jsem snědla 200gramový steak, pepu na grilu a krokety, no mńam jsem se napráskala a pak jsem pomalu nemohla dojít do auta :mrgreen:
venku je teda hic hrůza, tak jsem zalezlá doma s tou svojí smečkou, ti jsou rádi, ještě kdyby tušili, že teď s nima budu doma minimálně dva roky a začne jim pěkně režim, už se nebudou moct rvát a dělat blbosti a hlavně ničit sedačku :cert: nemáme ji ani dva roky a je na odpis, okousaný rohy, fleky všude, mám přes to přehozy a oni to vždycky vyhrabou a shoděj, hajzlíci…
berus - no to by mě fakt naštvalo s tím autem, to asi není moc dobrý kamarád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
3.6.11 18:30

Tak holky pak vemte deti do ZOO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
3.6.11 18:39
Ivet23 píše:
Tak holky pak vemte deti do ZOO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jéééé, co to je tohleto :?: :?: :?: :?: :-P :-P :-P
Ivetko- na zvedání bacha. S tím cukrem to je jen dobře :palec:
Hannah- no ještě že už to máš za sebou a teď ať se doma těší :dance: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
3.6.11 18:43
Flooa píše:
paja2110 píše:
no jo, plíny jsou drahý a to docela dost :nevim: Já jsem teda kupovala jen polovinu, zbytek babičky. S těma obrázkama 1 49 Kč, tak se mi protočily sice panenky, ale taky mám 4ks - nechtěla jsem samý bílý. No a ty velký (tetra) pleny ty mám 3. Je to prý nejlepší pro mimi i ze začátku místo ručníku, tak uvidíme :-)
Jo,já mám ty velký taky na otírání po koupeli. Já jsem ve Vesně platila 45 za jednu. Ale jěště že nedělaj tyhle plíny s medvídkem pů, viď? :lol:

Holky, ja mam latkovych plenek taky nejak pres 30 a vetsinu starsi (ale hodne zachovale), ruzne barvy a koupila jsem si pres net nove 3ks se zirafkami (taky jsem nechtela mit vsechny bile) a oni mi omylem poslali 3 s Tweetym, tak to hned napravili a ty, co poslali nechtene, uz zpatky nechteli, takze jsem k tomu zase prisla jako slepa k houslim, ale jsem rada, protoze tyhle byly zrovna docela drahe. Akorat kvalita teda nic moc. Po vyprani ale trosku zesilily, tak jsem rada a uz me ceka jen zehleni, na ktere se tesim. Malicke jsem vcera vyzehlila vsechny bryndacky. Jinak ale budu pouzivat jednorazovky, latkove mam jen na takove to „udrzovani cistoty“ v postylce, kocarku a taky na kojeni, atd.

Jak jsem psala uz driv, taky miluju medu Pu a mame toho s nim doma hodne, ted prisel i kos na pradlo a mame i nalepky na zed. Musim kouknout zase do vasich alb, ja se mozna dokopu nejake fotky dneska udelat :-).

Berus, koukam, ze jedes na dovolenou, tak si to uzij a prcek tam snad jeste zustane :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
3.6.11 18:47
Hannah84 píše:
ahoj holky, tak se hlásím z domova již jako „nepracující“ :-D
bylo to celkem náročný, páč jsem jela za šefovou, jenže ta měla jednání, tak jsem tam čekala, pak jsem šla tedy vyřídit jiný věci a vrátila a stejně jsem musela ještě čekat, měli nějaké dlouhé jednání, pak mi to potvrdila, pak zase zpátky na metro a na personální, tak mě sprdli, že jsem se měla dopředu objednat, když ze mě pak vypadlo, že neodcházím ale že jdu na mateřskou tak najednou otočili a div swe nepřetrhli, což nechápu, snad viděli břicho ne :nevim: :mrgreen: no a pak jsem jela za manželem do práce pro auto a on mi udělal obídek, neboť jsem neobědvala, tak jsem snědla 200gramový steak, pepu na grilu a krokety, no mńam jsem se napráskala a pak jsem pomalu nemohla dojít do auta :mrgreen:
venku je teda hic hrůza, tak jsem zalezlá doma s tou svojí smečkou, ti jsou rádi, ještě kdyby tušili, že teď s nima budu doma minimálně dva roky a začne jim pěkně režim, už se nebudou moct rvát a dělat blbosti a hlavně ničit sedačku :cert: nemáme ji ani dva roky a je na odpis, okousaný rohy, fleky všude, mám přes to přehozy a oni to vždycky vyhrabou a shoděj, hajzlíci…
berus - no to by mě fakt naštvalo s tím autem, to asi není moc dobrý kamarád…

Hani, je to uzasny pocit, ze? Ja jsem o tolik klidnejsi, kdyz jsem skoncila v praci, konecne si tehu uzivam. Ale kdybych nemela tak rizikovou praci, mozna bych tam byla doted a taky si to uzivala. Ale jsem stastna, ze uz jsem doma. Skoncila jsem asi pred mesicem a zatim se rozhodne nenudim. Snazim se trosku dostat barak z nejhorsiho a taky dat vsechno do kupy pro nasi malou slecnu :-).

I tady je po dlouhe dobe pekne vedro, jsem si na chvilku sedla na zahradu a malem jsem se spalila… Dala jsem si zmrzlinu a pak to zapichla na dve hodinky, hrozne me to pocasi uspava :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
3.6.11 18:47

Flooa- no i opice maji svoji potrebu :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
3.6.11 18:49

Ivet, no, pekne zazitky ze ZOO :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
3.6.11 18:55

Ivet - to mě pěkně rozesmálo :palec:
Aicul - no tak jsem koukala na ty fotky a jsou úžasný, jste moc krásný :palec:
Mondik - no my „prozatím“ skončily s Méďou včera,tak uvidíme, jak to zase dlouho vydrží :mrgreen:
Hani - jééé, Pepu na grilu bych si taky dala… bramborový knedlíčky se zelímj sme poctivě všechny snědly a já přemýšlím co k večeři :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
3.6.11 19:01

Pajo, koukam, ze mas novy pekny metrik :-).

Dekuji za nazor na EPI-NO, asi si to koupim, ale zase si rikam, ze kdyz mi to treba nepujde, tak budu mit akorat strach, ze ten porod nezvladnu. No, ale treba to pujde, bude muset… :-)

A jak jinak, uz mate pro mimiska vsechno? Snad zase nevyplasim ty, co teprve zacaly :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
3.6.11 20:56

Já myslím, že tak nějak zhruba všechno mám, hlavně to základní. Teď už si dokoupím tak nějak něco navíc, třeba další kosmetiku až bude v akci a ještě pár nových plen hadrových a pro sebe košile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
3.6.11 22:16
Mondík píše:
Pajo, koukam, ze mas novy pekny metrik :-).

Dekuji za nazor na EPI-NO, asi si to koupim, ale zase si rikam, ze kdyz mi to treba nepujde, tak budu mit akorat strach, ze ten porod nezvladnu. No, ale treba to pujde, bude muset… :-)

A jak jinak, uz mate pro mimiska vsechno? Snad zase nevyplasim ty, co teprve zacaly :-).

já nemám ani to základní :lol: nějak máme na vše dooost času furt :roll:

holky jdu se s váma rozloučit,zítra už nebude čas :hug: držte nám palce,ať dojedeme a né že mi tu začnete rodit,hezky se mi tu opatrujte a když tam najdu někde wifi tak se ráda přihlásím-ale budeme v takový malý vesničce tak pochybuju-přinejhorším vás nechám pozdravovat od Zvizi :huban:

tak papa těhulínky a moc nedrbejte,ať to pak dočtu :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
3.6.11 22:20

Berus, tak si to uzij a odpocivej ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...