Poradna duly
Jana Čurdová
Berus to je dobrý teda
to ses nemusela tak honit s tím úklidem, co - kdybys to byla věděla
U nás jsou dneska všichni nasraní - mamka, brácha… ale to je nadlouho… do toho máme v baráku na půdě kunu, která mi teď začala chcát přímo na balkon, takže všude smrad, no děs
omlouvám se za ty výrazy
Manža stále ještě nevyjel, tak to budu rýda, když dorazí o půlnoci ![]()
Ahoj holky,
nestíhám dočítat, tak se nezlobte, že na nikoho nereaguju…ve středu jsme nečekaně jely s Anet na ORL, má ztánět středního ucha..až do dneška měla 39 teploty
ale už vypadá líp ![]()
Ivet včera jsem byla v poradně a dr řekla, že na OGTT musím znovu, že z kapilární krve to není průkazný a výsledky můžou být zkreslený
takže v páítek jdu zas
ale zas lepší než třeba zbytečně držet dietu ![]()
Jinak kdo by se chtěl mrknout na pár fotek, co jsme se byly fotit s Anetkou..mrkněte na FB na Ywonn photos ![]()
AICUUL- ja uz mam doma ten pristroj na mereni a uz vvim jiste, ze nemam cukrovku
dnes jedu bez diety a cukr v norme
a nez se hadat s dr vse ji odkejvu
ja se ted vratila, byla jsem pro tatu na rybach a reknu vam, ze me zmohlo zvednuti invalidniho voziku do auta tak, ze lezim
sem trocha nastvana mel se mi vratit chlap a nic
ze az zitra behem dne
a to bude malovat a stehovat skrin.
ahoj holky, tak se hlásím z domova již jako „nepracující“ ![]()
bylo to celkem náročný, páč jsem jela za šefovou, jenže ta měla jednání, tak jsem tam čekala, pak jsem šla tedy vyřídit jiný věci a vrátila a stejně jsem musela ještě čekat, měli nějaké dlouhé jednání, pak mi to potvrdila, pak zase zpátky na metro a na personální, tak mě sprdli, že jsem se měla dopředu objednat, když ze mě pak vypadlo, že neodcházím ale že jdu na mateřskou tak najednou otočili a div swe nepřetrhli, což nechápu, snad viděli břicho ne
no a pak jsem jela za manželem do práce pro auto a on mi udělal obídek, neboť jsem neobědvala, tak jsem snědla 200gramový steak, pepu na grilu a krokety, no mńam jsem se napráskala a pak jsem pomalu nemohla dojít do auta ![]()
venku je teda hic hrůza, tak jsem zalezlá doma s tou svojí smečkou, ti jsou rádi, ještě kdyby tušili, že teď s nima budu doma minimálně dva roky a začne jim pěkně režim, už se nebudou moct rvát a dělat blbosti a hlavně ničit sedačku
nemáme ji ani dva roky a je na odpis, okousaný rohy, fleky všude, mám přes to přehozy a oni to vždycky vyhrabou a shoděj, hajzlíci…
berus - no to by mě fakt naštvalo s tím autem, to asi není moc dobrý kamarád…
Ivet23 píše:
Tak holky pak vemte deti do ZOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jéééé, co to je tohleto
![]()
Ivetko- na zvedání bacha. S tím cukrem to je jen dobře ![]()
Hannah- no ještě že už to máš za sebou a teď ať se doma těší
![]()
Flooa píše:paja2110 píše:Jo,já mám ty velký taky na otírání po koupeli. Já jsem ve Vesně platila 45 za jednu. Ale jěště že nedělaj tyhle plíny s medvídkem pů, viď?
no jo, plíny jsou drahý a to docela dostJá jsem teda kupovala jen polovinu, zbytek babičky. S těma obrázkama 1 49 Kč, tak se mi protočily sice panenky, ale taky mám 4ks - nechtěla jsem samý bílý. No a ty velký (tetra) pleny ty mám 3. Je to prý nejlepší pro mimi i ze začátku místo ručníku, tak uvidíme
Holky, ja mam latkovych plenek taky nejak pres 30 a vetsinu starsi (ale hodne zachovale), ruzne barvy a koupila jsem si pres net nove 3ks se zirafkami (taky jsem nechtela mit vsechny bile) a oni mi omylem poslali 3 s Tweetym, tak to hned napravili a ty, co poslali nechtene, uz zpatky nechteli, takze jsem k tomu zase prisla jako slepa k houslim, ale jsem rada, protoze tyhle byly zrovna docela drahe. Akorat kvalita teda nic moc. Po vyprani ale trosku zesilily, tak jsem rada a uz me ceka jen zehleni, na ktere se tesim. Malicke jsem vcera vyzehlila vsechny bryndacky. Jinak ale budu pouzivat jednorazovky, latkove mam jen na takove to „udrzovani cistoty“ v postylce, kocarku a taky na kojeni, atd.
Jak jsem psala uz driv, taky miluju medu Pu a mame toho s nim doma hodne, ted prisel i kos na pradlo a mame i nalepky na zed. Musim kouknout zase do vasich alb, ja se mozna dokopu nejake fotky dneska udelat
.
Berus, koukam, ze jedes na dovolenou, tak si to uzij a prcek tam snad jeste zustane
.
Hannah84 píše:
ahoj holky, tak se hlásím z domova již jako „nepracující“
bylo to celkem náročný, páč jsem jela za šefovou, jenže ta měla jednání, tak jsem tam čekala, pak jsem šla tedy vyřídit jiný věci a vrátila a stejně jsem musela ještě čekat, měli nějaké dlouhé jednání, pak mi to potvrdila, pak zase zpátky na metro a na personální, tak mě sprdli, že jsem se měla dopředu objednat, když ze mě pak vypadlo, že neodcházím ale že jdu na mateřskou tak najednou otočili a div swe nepřetrhli, což nechápu, snad viděli břicho ne![]()
no a pak jsem jela za manželem do práce pro auto a on mi udělal obídek, neboť jsem neobědvala, tak jsem snědla 200gramový steak, pepu na grilu a krokety, no mńam jsem se napráskala a pak jsem pomalu nemohla dojít do auta
venku je teda hic hrůza, tak jsem zalezlá doma s tou svojí smečkou, ti jsou rádi, ještě kdyby tušili, že teď s nima budu doma minimálně dva roky a začne jim pěkně režim, už se nebudou moct rvát a dělat blbosti a hlavně ničit sedačkunemáme ji ani dva roky a je na odpis, okousaný rohy, fleky všude, mám přes to přehozy a oni to vždycky vyhrabou a shoděj, hajzlíci…
berus - no to by mě fakt naštvalo s tím autem, to asi není moc dobrý kamarád…
Hani, je to uzasny pocit, ze? Ja jsem o tolik klidnejsi, kdyz jsem skoncila v praci, konecne si tehu uzivam. Ale kdybych nemela tak rizikovou praci, mozna bych tam byla doted a taky si to uzivala. Ale jsem stastna, ze uz jsem doma. Skoncila jsem asi pred mesicem a zatim se rozhodne nenudim. Snazim se trosku dostat barak z nejhorsiho a taky dat vsechno do kupy pro nasi malou slecnu
.
I tady je po dlouhe dobe pekne vedro, jsem si na chvilku sedla na zahradu a malem jsem se spalila… Dala jsem si zmrzlinu a pak to zapichla na dve hodinky, hrozne me to pocasi uspava
.
Ivet - to mě pěkně rozesmálo ![]()
Aicul - no tak jsem koukala na ty fotky a jsou úžasný, jste moc krásný ![]()
Mondik - no my „prozatím“ skončily s Méďou včera,tak uvidíme, jak to zase dlouho vydrží ![]()
Hani - jééé, Pepu na grilu bych si taky dala… bramborový knedlíčky se zelímj sme poctivě všechny snědly a já přemýšlím co k večeři ![]()
Pajo, koukam, ze mas novy pekny metrik
.
Dekuji za nazor na EPI-NO, asi si to koupim, ale zase si rikam, ze kdyz mi to treba nepujde, tak budu mit akorat strach, ze ten porod nezvladnu. No, ale treba to pujde, bude muset… ![]()
A jak jinak, uz mate pro mimiska vsechno? Snad zase nevyplasim ty, co teprve zacaly
.
Já myslím, že tak nějak zhruba všechno mám, hlavně to základní. Teď už si dokoupím tak nějak něco navíc, třeba další kosmetiku až bude v akci a ještě pár nových plen hadrových a pro sebe košile.
Mondík píše:
Pajo, koukam, ze mas novy pekny metrik.
Dekuji za nazor na EPI-NO, asi si to koupim, ale zase si rikam, ze kdyz mi to treba nepujde, tak budu mit akorat strach, ze ten porod nezvladnu. No, ale treba to pujde, bude muset…
A jak jinak, uz mate pro mimiska vsechno? Snad zase nevyplasim ty, co teprve zacaly.
já nemám ani to základní
nějak máme na vše dooost času furt ![]()
holky jdu se s váma rozloučit,zítra už nebude čas
držte nám palce,ať dojedeme a né že mi tu začnete rodit,hezky se mi tu opatrujte a když tam najdu někde wifi tak se ráda přihlásím-ale budeme v takový malý vesničce tak pochybuju-přinejhorším vás nechám pozdravovat od Zvizi ![]()
tak papa těhulínky a moc nedrbejte,ať to pak dočtu
![]()