Poradna duly
Jana Čurdová
Jani tak to mě mrzí že to tak dopadlo, že zrovna ty si zůstala doma…Škoda, že ty tchýně nemají mozek a už vůbec žádny takt…
tak se hlásím - úklid hotov, ale jsem úplně vyždímaná, tak si půjdu na chvíli schrupnout ![]()
Jani - to mě mrzí, že jsi nakonec nejela. Ty tchýně jsou s prominutím někdy opravdu na palici… ![]()
Eli - jen se pěkně šetři a všechno pomalu. A vůbec si nevyčítej, že jsi začla s těma věcma pozdějc. To já si vyčítám, že jsem zase začla hooodně brzo
Když já mám radši věci dopředu. A teď ještě dostáváme nějaké bodýčka a dupajdy a musím počkat, až se toho sejde víc, protože pár věcí prát na 30 a 40°se mi nechce. Ještě se utěšuju, že si budu objednávat nějakou tu 62, protože tý mám nečekaně míň a 56 teda hodně převládá.
Holky tady je takovej pařák, už ani doma není chládek, asi padnu… ![]()
janiii;-) píše:Ivet23 píše:
JANIII- si mela jet a stavit se na kaficko![]()
ivet kdyz ja bych ji musela po ceste zabit
samozrejme odjezd provazely komplikace, melo se vyjet v 10, aby to mamka stihla, ale tchyne mela casu dost na pripravu, takze ji pritel privezl az v 11 a jelo se az v 11.
no reknu vam, kdyz jsem videla jak ji privezl tak jsem mela sto chuti metat po ni z okna kvetinace. jenze protoze v nich mam moje milovane kaktusky a jeden z nich mi zrovna pred tydnem poprve vykvetl, tak jsem metala jen zlostne pohledy
pak samozrejme doslo k tomu co jsem rikala - ze do toho auta se nenaskladame (jak jsem uz driv psala ze oba dva, jak pritel tak tchyne proste musej mit sedacku vzadu), takze jsem koukala z okna jak se tam chudak moje mamka snazi nasoukat za tchyni dozadu…
navic jeli zcela samozrejme mym autem, ackoli pritel tu ma jedno svoje a tchyni privezl jejim autem…![]()
tak ja uz jsem zpatky a celkem i vyklidnena ![]()
ty vase seznamy co jste nakupovaly v drogeriich jsou fajn
na tech se s dovolenim prizivim ![]()
ja jsem se vrhla na uklid a vyklizeni knihovny a skrini, ktery budeme stehovat do jinyho, vetsiho pokoje. jak jsem byla nastvana a vytocena, tak mi to slo pekne od ruky
bracha mi jeste pomohl odnosit vsechny tezky veci, ale musim rict ze mam dost a asi se svalim a budu uz jen lezet
No Jani, máš to pěkně těžký, ale asi jsi udělala nejlíp jak jsi mohla, protože by jsi se mačkala v autě, jedině by jsi z toho byla rozlámaná a všechno by tě bolelo a ještě k tomu naštvaná. Takže výlet by sis vůbec neužila. Ale je hrozný, když dospělí lidé nemají alespoň trochu soudnosti. ![]()
paja2110 píše:
tak se hlásím - úklid hotov, ale jsem úplně vyždímaná, tak si půjdu na chvíli schrupnout
Jani - to mě mrzí, že jsi nakonec nejela. Ty tchýně jsou s prominutím někdy opravdu na palici…
Eli - jen se pěkně šetři a všechno pomalu. A vůbec si nevyčítej, že jsi začla s těma věcma pozdějc. To já si vyčítám, že jsem zase začla hooodně brzoKdyž já mám radši věci dopředu. A teď ještě dostáváme nějaké bodýčka a dupajdy a musím počkat, až se toho sejde víc, protože pár věcí prát na 30 a 40°se mi nechce. Ještě se utěšuju, že si budu objednávat nějakou tu 62, protože tý mám nečekaně míň a 56 teda hodně převládá.
Holky tady je takovej pařák, už ani doma není chládek, asi padnu…
Pavli, já jsem se na to praní a žehlení tak strašně těšíla a nějak mě to přešlo. Asi tím strachem o mimčo, aby se ještě nezačalo klubat na svět.
Jinak po obědě jsem byla venku a tam bylo tak strašný dusno, že jsem myslela, že padnu. Doma je to přece jen lepší. Teď teda vůbec nevím, jak tam je, protože lenoším co to jde. Četla jsem si knížku, pak jsem na hodinku usla a před chviličkou jsem spořádala čtvrtku melounu, takže jsem naprosto spokojenej člověk. ![]()
elis ja jsem proste na ferovku rekla, ze kdyz jede ona, tak ja teda nejedu nikam. no trochu jsem se asi zachovala jako maly tvrdohlavy dite nooo ![]()
co cekame malou, tak jsem nikde nebyla, tak jsem se tesila jak maly dite ![]()
ale tak co, jsem rada ze jsem tu pekne poklidila a pripravila na to stehovani, jinak bych se k tomu nedokopala ![]()
janiii;-) píše:
elis ja jsem proste na ferovku rekla, ze kdyz jede ona, tak ja teda nejedu nikam. no trochu jsem se asi zachovala jako maly tvrdohlavy dite nooo![]()
co cekame malou, tak jsem nikde nebyla, tak jsem se tesila jak maly dite
ale tak co, jsem rada ze jsem tu pekne poklidila a pripravila na to stehovani, jinak bych se k tomu nedokopala
Třeba to dojde i přítelovi, že udělal docela chybu. Sice pozdě, ale přece. ![]()
tak holky, jsem po 2 hodinách pěkně odpočinutá. Byla jsem vynést odpad a docela mazec, naše milé čičinky a pejsek nám ty pytle prokousaly, takže jsem je musela dát do megapytle a tahat se s tím, v takovým nechutným pařáku
No a teď se jedu podívat za tím mým zlatíčkem, jak jim jde to stavění tarasu - vůbec jim klukům nezávidím, musí být pěkně opálení (možná už i spálení) jak cigánčata
Tak pěknou sobotu všem papááá ![]()
Holky, díky za seznamy kosmetiky a lékárny…večer to objednám
Chci objednat ještě přebalovací podložku a bavlněný plínky a už mi toho zbyde fakt jen malinko ![]()
Já už jsme na tom hodně špatně..ted tady piju Activia jogurtový nápoj a slintám jak bernardýn
ale večer se chystám zhřešit krupicovou kaší ![]()
Tady spadlo asi 5 kapek a zase paří ![]()
aicuul tady spadlo 6 kapek ![]()
pripadala jsem si jak trubka, kdyz jsem sla zalejvat kytky na terasu, protoze zaclo krapat a driv nez jsem zalila prvni, tak zase prestalo ![]()
Jani ted čtu story s tchýní..fakt na ránu
udělala jsi dobře, že jsi nejela, zachovala bych se stejně
ahoj holky!
Jani - tak to je hnus
to bych s´přítelem měla tichou domácnost, ať si to laskavě chlapeček uvědomí… ![]()
Aicul - tak tenhle fusak je super, budeme ho mít taky, akorát snad fialový, já ho ještě neviděla, bude to dárek od tchánovců, už ho snad mají doma…
já ráno jela odvézt manžela do práce, pak jsem jela k tetce si půjčit vysavač na sedačku a doteď jsem čistila jak blázen…jsem uplně K.O.....a to nám ráno ruplo v bedně a jeli jsme objednat novou sedačku, do elka a rozkládací, protože tu co máme, tak ta je na odpis, přitom jsme za ní dali přes dvacet litrů a máme ji sotva dva roky, jenže světlou a ještě blbou látku, která se blbě myje, takže s našima dvěma psíkama si asi dokážete představit, že dostávala záhul. Teď budeme mít černou a textilní kůži, tak to budu mít z mytím mnohem lehčí a hlavně za poloviční cenu, akorát že dodací lhůta max. 10 týdnů
ale říkala paní, že většinou přijde tak za 5 týdnů, ta snad jí dovezeme do porodu
už se těším, zas byt bude vypadat líp…hlavně tu co máme tak není rozkládací a je to dvoj- a trojsedák, tak je toho plný obývák, který zrovna velký nemáme, jenže jsme tenkrát blbci koupili sedačku ještě než jsme se nastěhovali…teď už jsme naštěstí chytřejší ![]()
tak jo holky, mějte hezký zbytek soboty, tady je děsný dusno, jeeštěže doma je chládek, si půjdu lehnout a taky dát konečně něco k obědu ![]()
jo a ještě když jsme objednávali sedačku, tak jsme tam koupili deku s rákošničkem do kočárku
až bude čas tak vyfotím ![]()
mondík - pěkná výbavička ![]()
aicul - moc krásné fotečky, jsem zvědavá jak dopadneme my, měli bychom jít někdy na konci června, taky v exteriéru…