TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
6.6.11 14:03
Flooa píše:
paja2110 píše:
Ahojky maminky :kytka:
Tak já ty vedra pomalu nezvládám. Nohy teda nateklý nemám, ale strašně špatně se mi dýchá. Přitom doma byl vždycky takový chládek, ale to už taky není pravda. Takže si jdu dát tak 3× za den studenější spršku, aby bylo líp. Jenže z tý vany už se taky tak těžko leze :pocitac:
Ani moc nemám chutě k jídlu, což je u mě normální, když je takovej hic. Ale včera jsme byly u příbuzných na návštěvě a tam jsem do sebe nahrnula 5 chlebíčků, pár kousků buchty, pak kousek nějakého lehkého dortu a pak ještě kousky jahod a melounu, takže je to možná i tím, že jsem „přežraná“ ještě ze včerejška :mrgreen:
Dneska si asi jdeme pro kolíbku k babči a dědovi, tak snad nám ji dovolí odvézt a ne že je to brzo… :zed:
Já se taky včera nacpala na návštěvě a dneska teda taky nemám hlad :-P Tak to pak hoď fotečku kolíbky a bude na ní medvídek pů :?: :-P

Nečekaně nebude :mrgreen: , je to totiž taková generační kolíbka, je jí už 29 let, ale je pořád v tom nejlepším stavu. Jen jak ji měl naposled někdo půjčenou, tak zrovna maloval a ne ji očistit, tak mi s tím přítel pomůže, trochu ji dáme do pucu a přetřeme nějakou barvou či lakem, co neškodí pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 14:08

To je jak nová :palec: Manžel teď „renovuje“ postýlky a má to suprový :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
6.6.11 14:14
Flooa píše:
To je jak nová :palec: Manžel teď „renovuje“ postýlky a má to suprový :potlesk:

tu postýlku taky budeme brát od druhé babičky, taky jsou po nás a v dobrým stavu - aspoň na načem jsme ušetřily :mrgreen: no už se těším až to pak bude nachystaný pro tu berušku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
6.6.11 14:30

Tak u dr jsme dopadly dobře, Anet je uznána zdravou…tak snad to chvíli vydrží :dance: oslavily jsme to skokem do bazénu :pankac:

Jinak čekám 5 balíčků :dance:

Venku je nechutně, jen jsme skočily koupit meloun a jahody a letěly domů..čekáme kamarádku na návštěvu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 14:38
paja2110 píše:
Flooa píše:
To je jak nová :palec: Manžel teď „renovuje“ postýlky a má to suprový :potlesk:
tu postýlku taky budeme brát od druhé babičky, taky jsou po nás a v dobrým stavu - aspoň na načem jsme ušetřily :mrgreen: no už se těším až to pak bude nachystaný pro tu berušku :andel:

To jo, takhle aspoň trošku ušetříme :palec:
Aicuul- to je fajn, že je zdravá a taky že jste se vykoupaly :palec: Hezkýýý 5 balíčků 8-o :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
6.6.11 14:46

Holky, přemýšlím o jméně…měli jsme vybranou Sofii..mě se líbí už strašně moc let, ale ted když jí mám dát, tak začínám pochybovat :roll: a začíná se mi líbit Terezka :roll: co myslíte Tereza Kratochvílová? není to moc dlouhý??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 14:50

Zní to dobře i ta Sofie. S tou délkou bych to nehrotila, hlavně se vám musí líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
6.6.11 14:52

Flooa mě se líbí obě jména…ale přeci jen na tu Terezku je víc možností jka jí říkat :roll:
Kdy že máš TP?? jestli se sejdem v porodnici :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
6.6.11 14:55
vegiska píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že vstupuju do Vaší diskuze…sem tam jsem sem psala, ale spíš Vás jen čtu…mám dvě otázečky…jaký máte kočárek? sháníme trojkombinaci,ale po počátečním rozhodnutí Xlander, najednou váháme…zdá se nám malá korba…tak napište, co Vy? A pak ještě jedna otázka…stává se Vám teď v tomhle pokročilejším těhu, že Vám nebývá dobře od žaludku? mě je od včera večera tak divně…trochu nevolno, jak na zvracení nebo tak nějak, jsem taková přichcíplá…včera jsme byli u manželových rodičů, dělaly se kuřata na ohni a já panikařím, abych něco nechytla…ale tak snad to bude ok a je to jen těhotenstvím :kytka: jinak hezký den

My mame kocarek s velkou korbou, taky jsme chteli prostorny, ale nezijeme v CR a je to znacka Mamas and Papas, ktera u vas asi neni… Ale kdyz budes chtit, poslu ti odkaz, je to cely travel system - korba, sportak, autosedacka a jeste i stojan na doma. Ale holky tu urcite budou mit lepsi typy, ja se v tech znackach nejak nevyznam…

A neboj, mne je asi posledni mesic zase nektere dny trosku spatne, rikam si, ze se mi snad vraci pocatecni nevolnosti, ale neni to tak hrozne. Nezvracim, jen mi je nekdy trosku zle od zaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 14:57
Aicuul píše:
Flooa mě se líbí obě jména…ale přeci jen na tu Terezku je víc možností jka jí říkat :roll:
Kdy že máš TP?? jestli se sejdem v porodnici :wink:

Kamarádčina známá má taky Sofinku :-P A Terezka má teda asi opravdu víc možností :wink: Já mám tp 15. a 19.srpna, doufám, že to do tý doby vydržíme :roll: Ale zase jestli budu přenášet, tak nebudu rodit v HK, když tam malujou :lol: Ale když koukám na tvůj termín, tak to máš akorát po malování, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
6.6.11 14:57
vegiska píše:
a Flooa, můžu se zeptat…dole v popisce, chápu správně, že Tvé mimi, má v 29+2 1,8 Kg? Já měla v tu dobu nějak1?38 kg a doktorka říkala, že je ho docela kus…tak nevím…nechci moc velké mimi…z toho mám :oops: trochu strach

Ja mam zase strach s maleho miminka, protoze mi prijde, ze mam porad dost male brisko na to, ze jsem skoro v 8 mesici… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 15:00
Mondík píše:
vegiska píše:
a Flooa, můžu se zeptat…dole v popisce, chápu správně, že Tvé mimi, má v 29+2 1,8 Kg? Já měla v tu dobu nějak1?38 kg a doktorka říkala, že je ho docela kus…tak nevím…nechci moc velké mimi…z toho mám :oops: trochu strach
Ja mam zase strach s maleho miminka, protoze mi prijde, ze mam porad dost male brisko na to, ze jsem skoro v 8 mesici… :think:

Já mám taky strach z malýho mimíska, ale neboj. Já jdu příští úterý na velký utz, tak se snad váhu dozvím. Jinak na tom metříku už to mají takhle nastavený, asi nevědí, kolik má vážit. Já to taky nevím :roll: Jinak nemáš fotečku tvého kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
6.6.11 15:00
Ivet23 píše:
Dobre rano maminy :kytka: tak mi stale nemame hotovo :cry: takze jdem dnes jeste uklizet :cert: uz me to nebavi strasne me boli zada :-? kdyby jsme si vcera mezi uklidem nesli dat na zahradu burta a pokecat se znamyma uz to mohlo byt :-)

Ivet, nezoufej, obcas si musite vyhodit z kopejtka, ne? :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.6.11 15:02

Mondíku, ale jak koukám do alba na tvé bříško z 27tt, tak je pěkný, není maličký, neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
6.6.11 15:02

Tak jsem byla čtvrt hodinky šťastná - přítel mi koupil melounek a už je zpapapný, fakt příjemně osvěžil :palec:
Aicuul - no obě jména jsou krásný, jak Sofie tak Terezka, ale já osobně bych se přiklonila k Terezce. A k příjmení je to taky moc pěkný :hug:
Mondik - taky se mi to trošinku vrací ty nevolnosti, ale ne :poblion: , jen takový divný chutě od žaludku. A nejlepší do toho je, když začně pálit žáha, to je pak mazec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí