TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
6.6.11 16:30

holky vy jste se zase rozjely :-)

k tem velikostem briska - mne rostlo a rostlo a rostlo a ted mi prijde uz par tydnu ze neroste vubec. nejdriv jsem se merila maly do denicku, abych ji to tam mohla napsat kdyz uz tam je kolonka jak mamince rostlo brisko, pak jsem se merila kvuli obleceni co jsem kupovala pres net a nemuzu si pomoct, ale rust se proste nejak zaseknul :nevim:
tak jsem zvedava co se z toho nakonec vyklube.

tady ted probehla pekna burina, ale nevim jestli jsem tak prehrata z toho ze jsem si ted dve hodiny pospala nebo se mi to zda, ale prijde mi ze se nijak moc po ni neochladilo :-?

dneska mi neni zrovna dvakrat, tak se zase asi vratim do lezaci polohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
6.6.11 16:32

Flooa, tady jsou zase treba 3D ultrazvuky mnohem drazsi nez v CR, to si nevyberes… Tak si to grilovani uzij :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
6.6.11 16:34

mondiku kolik u vas stoji 3D ultrazvuky? (jen teda pro zajimavost, jsem zvedava jak stara domovnice :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
6.6.11 16:35

Jani, na mne dlouho nebylo tehu vubec poznat, pak jen trosku, ale kdo to nevedel, tak to stejne nepoznal a asi od 20. do 23. tydne jsem si „uzila“, protoze za tu chvilku mi vyrostlo brisko nahle snad 2× tolik a od te doby mam pocit, ze zase nic :cry:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
6.6.11 16:46
janiii;-) píše:
mondiku kolik u vas stoji 3D ultrazvuky? (jen teda pro zajimavost, jsem zvedava jak stara domovnice :mrgreen: )

Jani, zhruba od 2 000 Kc na pul hodiny, ale muzes se klidne dostat i k 6 000 Kc. Je to sila na to, ze to platis predem a penize ti nikdo nevrati. Pry kdyz se ale mimco nechce ukazat, zkusi se to znovu pozdeji, ale i tak. My jsme to radsi neriskovali, nechteli jsme platit tolik penez. Ja jsem hrozne zvedava, jak malicka vypada, ale muj pritel chce mit prekvapko, chce mrnouska videt poprve, az se vykuli :-).

No, treba tohle je nevyhoda, sluzby jsou tu hrozne drahe, ale treba detske veci tu mame za minimum a jak tu holky psaly, kolik je co stalo, tak jsem dost nechapala. No, je to jak s cim :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
6.6.11 17:03

Mondíku s bříškem si nedělej starosti. Zrovna mi říkala kamarádka, že prý její tchýni nechtěl ani odvézt saniťák do porodnice, jak měla malinký bříško. A narodil se jí kluk skoro 4 kilovej. A na 3D utz se taky nechystám. To už těch (doufám) 10 týdnů vydržím.

Dnes jsem byla v poradně a CS stále 0. Takže to zatím vypadá dobře V pátek jdu na velký utz tak na ten už se těším moc. Ale holky letí to jak blázen. Když tu včera psala Flooa, že už je paní měsíc a půl, tak to mi příjde, že to teda sakra uteklo. Já bych řekla, že jsou to tak 3 týdny, co jsme to tu řešily.

Zuzlínko, doufám, že to v nemocnici nebylo nic vážného a že jste už v pořádku. Se školou ti to vůbec nezávidím a ještě když se zrovna těhotenství vlivem počasí hůř snáší. Tak ať už máš to zkouškové období rychle za sebou a je brzy líp.

Ostatní zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
6.6.11 20:28

ahoj holky
já sem teda taky pro Sofii- mě se líbí česka jména to jo ale pro své dítě bych chtěla něco méně častého aby se ve školce či škole neotáčelo moc dětí.
já někde zaslechla jméno Eleonora a moc se mi líbi…
bříško neřeším sem docela ráda že je menší ikdyž mě příjde velký…u prvního těhul sem měla takové těsně před porodem…
dneska mě šíleně bolí záda tak se těším na postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.6.11 21:09
Mondík píše:
zvizatinka píše:
Dobré ráno, holky! :mavam: Včera jsem tak nějak nahrubo uklidila, ještě mi chybí nandat nějaký věci do skříní a uklidit Anetčin pokojík :wink: Ani jsem si v sobotu nestihla vyfotit břuch :roll:

Aicul tak ať Anetce kontrola dobře dopadne a vy si můžete užívat v bazénu!!! :dance:

Mondí koše znám, taky jsem měla při Anetce a teď přemejšlím, jestli si koupit náhr.náplně - jsou tu totiž dost drahé a přijde mi, že moc dlouho nevydrží, i když píšou, že mají kapacitu ca. 180 plen - to nevím, nepočítala jsem to :think: ale nebyl smrad :potlesk:
Zvizatinko, kolik stoji ty naplne v CR? Tady jedna v prepoctu asi 150 Kc, coz mi prijde taky docela dost, ale byvaji na ne dobre akce, ze kdyz koupis vic kusu, vyjde to na min.

Mondí, mám Angelcare a refill stojí do 200,–/ks - takže docela pálka… právě přemejšlím, jestli do toho zas jít nebo koš prodat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.6.11 21:11
Aicuul píše:
Holky, přemýšlím o jméně…měli jsme vybranou Sofii..mě se líbí už strašně moc let, ale ted když jí mám dát, tak začínám pochybovat :roll: a začíná se mi líbit Terezka :roll: co myslíte Tereza Kratochvílová? není to moc dlouhý??

Aicuul - Terezku néééé, ta je nejčastější ve statistikách :zed:
 http://www.czso.cz/…ch_jmen_deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.6.11 21:18

Mně se taky blbě dýchá, na slunci nevydržím a jsem radši zalezlá doma, ale pak je mi to zas líto kvůli Anetce… nohy mi otékají jen když dlouho sedím, jinak to celkem jde. Teď se nám to dost zvedá vítr a vypadá to na buřinu, tak jsem zvědavá, co se z toho vyklube ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
6.6.11 21:22

Zvizi, no, je to teda dost drahe. A ty jsi po prvnim prckovi vsechno prodala? My bychom taky chteli druhe dite, to je ale jeste brzo resit, ale si chceme prave vsechno nechat. Mne zase natykaji nozky, kdyz dlouho stojim nebo chodim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.6.11 21:23
Mondík píše:
Zvizi, no, je to teda dost drahe. A ty jsi po prvnim prckovi vsechno prodala? My bychom taky chteli druhe dite, to je ale jeste brzo resit, ale si chceme prave vsechno nechat. Mne zase natykaji nozky, kdyz dlouho stojim nebo chodim…

nene, neprodala jsem nic ;) Ale právě nevím, jestli dokoupit náplně nebo to házet do obyč koše a vynášet ho častějc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
6.6.11 21:26

Aha, no, my ho prave mame kvuli tomu, ze malicka bude mit pokojicek s prebalovacim pultem nahore a velky odpadkovy kos mame dole v kuchyni. Tak at to mam po ruce. A taky kvuli tomu zapachu a tady je to i trosku levnejsi, takze se to da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
7.6.11 08:11

Krásné ránko všem!

Dneska jsem byla vzbuzena v 5.00 :P venku světlo, ptáci zpívali :D a Anetce se už nechtělo spinkat ;) mimochodem první noc bez duduny, to jsem zvědavá, jak usne po o…

Házím odkaz na naši „přeměnu“: https://www.facebook.com/media/set/?…
je to veřejný odkaz, tak by to mělo fungovat všem :)

:mavam:
Ještě jsou tu třeba malé dodělávky - jako pracovní koutek, obraz a deko :) ale hlavně, že už tu můžeme být!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
7.6.11 08:20

ahoj holky!
zviz - už jsem koukala na FB, moc pěkné, pěkná podlaha :palec: jinak sedačku máme přesně taky takovou, akorát možná víc oranžovější a řekla bych stejný materiál, a už ho v životě nechci, pač to bylo furt špinavý a blbě se to mylo :-( proto jsme ted objednali novou…
dneska to vypadá zase na pařák, já se musím dokopat k tomu uklízení, asi teď dopoledne a odpoledne se pojedem koupat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí