TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
7.6.11 17:21

ahoj holky, no mě snad přítel dá bazének dokupy zítra, dneska už jsme mu s tchýní domluvily, že už se doma holt nedá vydržet a raději bysme se trošku vyvrhly v bazénu. :mrgreen: Jinak přes bříško mám vždycky buď tričko nebo ručník, taky jsem slyšela, že by se mimi mohlo přehřát 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.6.11 17:24

Holky moc dekuji za prani k svatku :lol: Ja dnes cely den lezim, po vcerejsku me desne boli, pali nohy :-( zacali mi pekne natykat a bolej me desne paty a lytka :cry: a pritom jsem toho moc nenachodila, sice jsme chodili po uradech ale hlavne jsme vyuzivali auto,tak nevim :-? Jinak uz mame za sebou matriku :dance: :dance: Takze mala se bude jmenovat NELLA POPPOVA :lol: uz aby byla svatba :lol: ale jeste si pockam, furt se neco predelava, ted koupe auta a tak a na svatbu neni :-) hlavne to chcem v teplem pocasi, nebo chcem jen pro rodice a svedky obed a pro zbytek kamaradu a rodiny pak nejaka party na zahrade :mrgreen: :mrgreen: a jestli to bude pristi rok na jare tak uz si urcite budu moc neco dat a oslavit to :lol: pristi mesic ma narozky Tynka a Milacek tak to udelame dohromady, jen vubec nevim co za darky :think: udelam jim nejaky spolecny dort asi z jejich fotkou :mrgreen: a oslava na zahrade u pivecka a masicka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.6.11 17:24

Jinak já se dneska pustila do uklízení komůrky, tak jsem po malování ještě jednou vytřela a věcičky si postupně nanosila zase zpět. Ty těžké pak nechám na přítele. Taky mi šikulka pomohl s převlíkáním postelí, sundat prostěradla a povlečení je paráda, ale to povlíkání…tak jsem dala akorát prostěradla na matrace a zbytek zvládl tatínek :mrgreen: Sotva jsem douklízela, tak mě malá začala tak kopat, že jsem si další uklízení nechala raději na zítřek. A zjistila jsem, že vysávání mě unavuje víc a líp se mi vytírá se smetáčkem a lopatkou na čtyřech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
7.6.11 18:04

paja - jo já dnes taky vytírala na čtyřech, bylo to pro mě méně námahavé než vytírat mopem, nevím proč, ale to mě hrozně zmůže, stejně tak vysávání, kdežto po čtyřech s hadrem jsem vytřela uplně všude a v klidu a skoro vůbec mě to nezmohlo, asi je to dobrá poloha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.6.11 18:44
Hannah84 píše:
paja - jo já dnes taky vytírala na čtyřech, bylo to pro mě méně námahavé než vytírat mopem, nevím proč, ale to mě hrozně zmůže, stejně tak vysávání, kdežto po čtyřech s hadrem jsem vytřela uplně všude a v klidu a skoro vůbec mě to nezmohlo, asi je to dobrá poloha :mrgreen:

No vidíte, to bych mohla zkusit vytírat po čtyřech, aby nemusel pořád manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.6.11 21:08
zvizatinka píše:
Krásné ránko všem!

Dneska jsem byla vzbuzena v 5.00 :P venku světlo, ptáci zpívali :D a Anetce se už nechtělo spinkat ;) mimochodem první noc bez duduny, to jsem zvědavá, jak usne po o…

Házím odkaz na naši „přeměnu“: https://www.facebook.com/media/set/?…
je to veřejný odkaz, tak by to mělo fungovat všem :)

:mavam:
Ještě jsou tu třeba malé dodělávky - jako pracovní koutek, obraz a deko :) ale hlavně, že už tu můžeme být!!!

No, koukam, mate to moooc pekne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.6.11 21:12
Mascha píše:
Ahoj holky :mavam:
Tak se zas po pár dnech hlásím, dočetla jsem jen pár stránek dozadu, všechno se opravdu nedá :mrgreen:
Aicuul mě se více líbí Terezka, ale štvalo by mě, že jich je tolik. Já řeším podobný problém. Chtěla jsem Viktorku, ale u nás na vesnici už dvě běhaj :mrgreen: tak druhá varianta je Barborka, ale ta Viktorka mě pořád leží v hlavě. Jaký je Váš názor? Viktorka nebo Barborka? Jméno pro kluka, ještě nemáme vůbec :nevim: .
Zvizatinko, krása. Tiše závidím, že už to máte hotové. Práce to muselo dát hodně, ale výsledek stojí za to :palec:
Co se týká bříška, tak mě připadá, že mě hodně vyrostlo tak před čtrnácti dny, tak jako přez noc :mrgreen: a teď moc ne. Tak zas čekám, že se ráno probudím a budu se divit :mrgreen:

Mne se libi obe jmena, ale sama bych asi dala Barborku. No, ja mam takovy nazor, ze je to moje dite, tak dam jmeno, jake se mi libi a je mi celkem jedno, kdo kolem ho ma. Ale zase je pravda, ze jmena, ktera ma snad kazda druha, se mi moc nelibi. No, asi jsem ti moc nepomohla, co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.6.11 21:16
Mascha píše:
Tak jsem si udělala čas na poklábosení a místo toho mi nešlo emimino :cert: . Tak snad se mi to teď už podaří odeslat.
Ivet, taky přeji vše nejlepší k svátku :kytka:
Holky, jaký prací prášek jste používali na praní věciček pro miminko? Já jsem si našla na internetu tento http://www.ekopleny.cz/…l154836.html , ale nemám s ním žádné zkušenosti. Co jste používali?

Tady se rozlisuji praci prasky na Bio a Non-bio a prave ty Non-bio obsahuji co nejmene chemickych latek a jsou vhodne i pro miminka. Ja pouzivam Persil Non-bio a je hodne dobry, dobre pere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.6.11 21:20

Holky, ja jsem pribrala zatim asi 13 kg, ale to jeste rozhodne pujde nahoru… No, v jidle se opravdu nekrotim, neresim kalorie, mnozstvi ani v jakou dobu to jim. Proste jim :-D. Ale jak jsme tu uz driv psaly, vahu muzeme resit, az odkojime, hlavne, ze se mimiskum dari :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.6.11 21:30
Flooa píše:
A opaluješ si přitom bříško, nebo ho nějak zakrýváš? Já teda když se opaluju, tak mám přes pupek ručník :wink: Ale nevím, až se třeba půjdu koupat, jestli teda někdy bude ten bazén, jestli můžu to bříško mít chvíli na sluníčku :?:

Flooa, ja mam plavky, ktere jsou jako tilko, takze brisko mam schovane, asi bych ho radsi slunicku moc nevystavovala.

Ivetko, preji vsechno nej k svatecku!

Berus, no, peknou rozcvicku si tam prcek dela, nase je tak aktivni, ze to taky obcas docela boli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.6.11 21:33
Ivet23 píše:
Holky moc dekuji za prani k svatku :lol: Ja dnes cely den lezim, po vcerejsku me desne boli, pali nohy :-( zacali mi pekne natykat a bolej me desne paty a lytka :cry: a pritom jsem toho moc nenachodila, sice jsme chodili po uradech ale hlavne jsme vyuzivali auto,tak nevim :-? Jinak uz mame za sebou matriku :dance: :dance: Takze mala se bude jmenovat NELLA POPPOVA :lol: uz aby byla svatba :lol: ale jeste si pockam, furt se neco predelava, ted koupe auta a tak a na svatbu neni :-) hlavne to chcem v teplem pocasi, nebo chcem jen pro rodice a svedky obed a pro zbytek kamaradu a rodiny pak nejaka party na zahrade :mrgreen: :mrgreen: a jestli to bude pristi rok na jare tak uz si urcite budu moc neco dat a oslavit to :lol: pristi mesic ma narozky Tynka a Milacek tak to udelame dohromady, jen vubec nevim co za darky :think: udelam jim nejaky spolecny dort asi z jejich fotkou :mrgreen: a oslava na zahrade u pivecka a masicka :mrgreen:

Ivet, nase mala bude taky Nella a predbezne planujeme svatbu na pristi leto, takze podobne :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.6.11 21:34
paja2110 píše:
Jinak já se dneska pustila do uklízení komůrky, tak jsem po malování ještě jednou vytřela a věcičky si postupně nanosila zase zpět. Ty těžké pak nechám na přítele. Taky mi šikulka pomohl s převlíkáním postelí, sundat prostěradla a povlečení je paráda, ale to povlíkání…tak jsem dala akorát prostěradla na matrace a zbytek zvládl tatínek :mrgreen: Sotva jsem douklízela, tak mě malá začala tak kopat, že jsem si další uklízení nechala raději na zítřek. A zjistila jsem, že vysávání mě unavuje víc a líp se mi vytírá se smetáčkem a lopatkou na čtyřech :nevim:

Pajo, u nas ma vysavani na starost pritel, takze jsem rada a nedivim se ti, ono to je fakt ted v tehu dost namahave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
7.6.11 22:09

Ahoj, jdu Vás alespoň pozdravit.

Zvizi moc se Vám ta přestavba povedla. Mě se moc líbí ta zelená zeď.

Ivet taky přeji vše nej, hlavně hodně zdravíčka. A pokojíček má taky moc pěkněj.

Bruš no ještě, že jste tam měli kam zajet. Taky mi někdy připadá, že se snad přetáčí celá. V pátek jdu na utz, tak teprve uvidíme, jak je natočená.

Jinak já jsem za poslední měsíc přibrala 2 kg, přišlo mi to dost, ale koukám, že to bude asi normální. Celkem mám nahoře 8,5 kg. Taky počítám s tím, že to ještě dost poskočí, ale snad se vejdu alespoň do těch 15ti jako poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
8.6.11 07:35

Dobré ránko :mavam:

Krmar díky, jsem milovnice zelené - chudák manžel :mrgreen: ale nese to statečně. V tomhle je dost tolerantní a nechal to všechno na mě :srdce: Je to už namíchaná barva Primalex Inspiro - Lipová zeleň - fakt moc pěkná :dance:

Dnes nám přijde pán vyčistit tu naši zaprasenou sedačku… :think: nečistili jsme ji celou dobu, co ji máme a taky tak vypadá. Počítám s tím, že pán řekne, že tohle ještě neviděl a uteče :mrgreen:

Brácha je dneska doma, tak spolu postavíme komodičku na hadříky a bude. Manža přijde zase bůhvíkdy…
Vysávat musím taky já, protože kdybych čekala na něj, tak tady zapadnem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
8.6.11 07:39

Ivet to jméno zní pěkně :palec: A máš to pěkně vymyšlené, tak snad vám to takhle i vyjde :wink: Já se vdávala těhotná. Svatbu jsme plánovali dost dopředu, už asi od října a já pak v lednu otěhotněla :srdce: a na jednu stranu jsem ráda, protože jsem nechtěla svatbu s malou - viděla jsem u známých, že si to nemohla ani pořádně užít (stejně), protože malej bez ní prostě neusnul, takže lítala k němu ho uspávat, kojit a já nevím co :roll: Ale to Tě nechci strašit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí