Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, no mě snad přítel dá bazének dokupy zítra, dneska už jsme mu s tchýní domluvily, že už se doma holt nedá vydržet a raději bysme se trošku vyvrhly v bazénu.
Jinak přes bříško mám vždycky buď tričko nebo ručník, taky jsem slyšela, že by se mimi mohlo přehřát ![]()
Holky moc dekuji za prani k svatku
Ja dnes cely den lezim, po vcerejsku me desne boli, pali nohy
zacali mi pekne natykat a bolej me desne paty a lytka
a pritom jsem toho moc nenachodila, sice jsme chodili po uradech ale hlavne jsme vyuzivali auto,tak nevim
Jinak uz mame za sebou matriku
Takze mala se bude jmenovat NELLA POPPOVA
uz aby byla svatba
ale jeste si pockam, furt se neco predelava, ted koupe auta a tak a na svatbu neni
hlavne to chcem v teplem pocasi, nebo chcem jen pro rodice a svedky obed a pro zbytek kamaradu a rodiny pak nejaka party na zahrade
a jestli to bude pristi rok na jare tak uz si urcite budu moc neco dat a oslavit to
pristi mesic ma narozky Tynka a Milacek tak to udelame dohromady, jen vubec nevim co za darky
udelam jim nejaky spolecny dort asi z jejich fotkou
a oslava na zahrade u pivecka a masicka ![]()
Jinak já se dneska pustila do uklízení komůrky, tak jsem po malování ještě jednou vytřela a věcičky si postupně nanosila zase zpět. Ty těžké pak nechám na přítele. Taky mi šikulka pomohl s převlíkáním postelí, sundat prostěradla a povlečení je paráda, ale to povlíkání…tak jsem dala akorát prostěradla na matrace a zbytek zvládl tatínek
Sotva jsem douklízela, tak mě malá začala tak kopat, že jsem si další uklízení nechala raději na zítřek. A zjistila jsem, že vysávání mě unavuje víc a líp se mi vytírá se smetáčkem a lopatkou na čtyřech ![]()
paja - jo já dnes taky vytírala na čtyřech, bylo to pro mě méně námahavé než vytírat mopem, nevím proč, ale to mě hrozně zmůže, stejně tak vysávání, kdežto po čtyřech s hadrem jsem vytřela uplně všude a v klidu a skoro vůbec mě to nezmohlo, asi je to dobrá poloha ![]()
Hannah84 píše:
paja - jo já dnes taky vytírala na čtyřech, bylo to pro mě méně námahavé než vytírat mopem, nevím proč, ale to mě hrozně zmůže, stejně tak vysávání, kdežto po čtyřech s hadrem jsem vytřela uplně všude a v klidu a skoro vůbec mě to nezmohlo, asi je to dobrá poloha
No vidíte, to bych mohla zkusit vytírat po čtyřech, aby nemusel pořád manžel.
zvizatinka píše:
Krásné ránko všem!Dneska jsem byla vzbuzena v 5.00
venku světlo, ptáci zpívali
a Anetce se už nechtělo spinkat
mimochodem první noc bez duduny, to jsem zvědavá, jak usne po o…
Házím odkaz na naši „přeměnu“: https://www.facebook.com/media/set/?…
je to veřejný odkaz, tak by to mělo fungovat všem
Ještě jsou tu třeba malé dodělávky - jako pracovní koutek, obraz a dekoale hlavně, že už tu můžeme být!!!
No, koukam, mate to moooc pekne!
Mascha píše:
Ahoj holky
Tak se zas po pár dnech hlásím, dočetla jsem jen pár stránek dozadu, všechno se opravdu nedá
Aicuul mě se více líbí Terezka, ale štvalo by mě, že jich je tolik. Já řeším podobný problém. Chtěla jsem Viktorku, ale u nás na vesnici už dvě běhajtak druhá varianta je Barborka, ale ta Viktorka mě pořád leží v hlavě. Jaký je Váš názor? Viktorka nebo Barborka? Jméno pro kluka, ještě nemáme vůbec
.
Zvizatinko, krása. Tiše závidím, že už to máte hotové. Práce to muselo dát hodně, ale výsledek stojí za to
Co se týká bříška, tak mě připadá, že mě hodně vyrostlo tak před čtrnácti dny, tak jako přez noca teď moc ne. Tak zas čekám, že se ráno probudím a budu se divit
Mne se libi obe jmena, ale sama bych asi dala Barborku. No, ja mam takovy nazor, ze je to moje dite, tak dam jmeno, jake se mi libi a je mi celkem jedno, kdo kolem ho ma. Ale zase je pravda, ze jmena, ktera ma snad kazda druha, se mi moc nelibi. No, asi jsem ti moc nepomohla, co? ![]()
Mascha píše:
Tak jsem si udělala čas na poklábosení a místo toho mi nešlo emimino. Tak snad se mi to teď už podaří odeslat.
Ivet, taky přeji vše nejlepší k svátku
Holky, jaký prací prášek jste používali na praní věciček pro miminko? Já jsem si našla na internetu tento http://www.ekopleny.cz/…l154836.html , ale nemám s ním žádné zkušenosti. Co jste používali?
Tady se rozlisuji praci prasky na Bio a Non-bio a prave ty Non-bio obsahuji co nejmene chemickych latek a jsou vhodne i pro miminka. Ja pouzivam Persil Non-bio a je hodne dobry, dobre pere.
Holky, ja jsem pribrala zatim asi 13 kg, ale to jeste rozhodne pujde nahoru… No, v jidle se opravdu nekrotim, neresim kalorie, mnozstvi ani v jakou dobu to jim. Proste jim
. Ale jak jsme tu uz driv psaly, vahu muzeme resit, az odkojime, hlavne, ze se mimiskum dari
.
Flooa píše:
A opaluješ si přitom bříško, nebo ho nějak zakrýváš? Já teda když se opaluju, tak mám přes pupek ručníkAle nevím, až se třeba půjdu koupat, jestli teda někdy bude ten bazén, jestli můžu to bříško mít chvíli na sluníčku
Flooa, ja mam plavky, ktere jsou jako tilko, takze brisko mam schovane, asi bych ho radsi slunicku moc nevystavovala.
Ivetko, preji vsechno nej k svatecku!
Berus, no, peknou rozcvicku si tam prcek dela, nase je tak aktivni, ze to taky obcas docela boli…
Ivet23 píše:
Holky moc dekuji za prani k svatkuJa dnes cely den lezim, po vcerejsku me desne boli, pali nohy
zacali mi pekne natykat a bolej me desne paty a lytka
a pritom jsem toho moc nenachodila, sice jsme chodili po uradech ale hlavne jsme vyuzivali auto,tak nevim
Jinak uz mame za sebou matriku
![]()
Takze mala se bude jmenovat NELLA POPPOVA
uz aby byla svatba
ale jeste si pockam, furt se neco predelava, ted koupe auta a tak a na svatbu neni
hlavne to chcem v teplem pocasi, nebo chcem jen pro rodice a svedky obed a pro zbytek kamaradu a rodiny pak nejaka party na zahrade
![]()
a jestli to bude pristi rok na jare tak uz si urcite budu moc neco dat a oslavit to
pristi mesic ma narozky Tynka a Milacek tak to udelame dohromady, jen vubec nevim co za darky
udelam jim nejaky spolecny dort asi z jejich fotkou
a oslava na zahrade u pivecka a masicka
Ivet, nase mala bude taky Nella a predbezne planujeme svatbu na pristi leto, takze podobne
.
paja2110 píše:
Jinak já se dneska pustila do uklízení komůrky, tak jsem po malování ještě jednou vytřela a věcičky si postupně nanosila zase zpět. Ty těžké pak nechám na přítele. Taky mi šikulka pomohl s převlíkáním postelí, sundat prostěradla a povlečení je paráda, ale to povlíkání…tak jsem dala akorát prostěradla na matrace a zbytek zvládl tatínekSotva jsem douklízela, tak mě malá začala tak kopat, že jsem si další uklízení nechala raději na zítřek. A zjistila jsem, že vysávání mě unavuje víc a líp se mi vytírá se smetáčkem a lopatkou na čtyřech
Pajo, u nas ma vysavani na starost pritel, takze jsem rada a nedivim se ti, ono to je fakt ted v tehu dost namahave.
Ahoj, jdu Vás alespoň pozdravit.
Zvizi moc se Vám ta přestavba povedla. Mě se moc líbí ta zelená zeď.
Ivet taky přeji vše nej, hlavně hodně zdravíčka. A pokojíček má taky moc pěkněj.
Bruš no ještě, že jste tam měli kam zajet. Taky mi někdy připadá, že se snad přetáčí celá. V pátek jdu na utz, tak teprve uvidíme, jak je natočená.
Jinak já jsem za poslední měsíc přibrala 2 kg, přišlo mi to dost, ale koukám, že to bude asi normální. Celkem mám nahoře 8,5 kg. Taky počítám s tím, že to ještě dost poskočí, ale snad se vejdu alespoň do těch 15ti jako poprvé.
Dobré ránko ![]()
Krmar díky, jsem milovnice zelené - chudák manžel
ale nese to statečně. V tomhle je dost tolerantní a nechal to všechno na mě
Je to už namíchaná barva Primalex Inspiro - Lipová zeleň - fakt moc pěkná ![]()
Dnes nám přijde pán vyčistit tu naši zaprasenou sedačku…
nečistili jsme ji celou dobu, co ji máme a taky tak vypadá. Počítám s tím, že pán řekne, že tohle ještě neviděl a uteče ![]()
Brácha je dneska doma, tak spolu postavíme komodičku na hadříky a bude. Manža přijde zase bůhvíkdy…
Vysávat musím taky já, protože kdybych čekala na něj, tak tady zapadnem ![]()
Ivet to jméno zní pěkně
A máš to pěkně vymyšlené, tak snad vám to takhle i vyjde
Já se vdávala těhotná. Svatbu jsme plánovali dost dopředu, už asi od října a já pak v lednu otěhotněla
a na jednu stranu jsem ráda, protože jsem nechtěla svatbu s malou - viděla jsem u známých, že si to nemohla ani pořádně užít (stejně), protože malej bez ní prostě neusnul, takže lítala k němu ho uspávat, kojit a já nevím co
Ale to Tě nechci strašit ![]()