TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
8.6.11 16:08

taky nosím cukle ale mám je už povolené na maximum a někdy tlačí docela dost…taky máme baráček takže chodím nejraději bosky,manžel mi nohy občas namasíruje ale jsem lechtivá tak je to spíš boj než požitek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
8.6.11 16:11

Tak mě třeba nohy občas pálí a bolí, ale otoky jsem nezažila a jsem zvědavá, kdy to příjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
8.6.11 16:12

Vítám Evu **i **kolisku.
Holky o otokách mi ani nemluvte.Dneska mám nateklý nohy od rána.A to skoro celej den poctivě skoro nic nedělám.jen dávám do linky pár posledních kousků po stěhování.
A co se týče porodu,tak pokud to bude jako poprvý,tak se snad i těším.Adi měla 52cm a 3500gr.Fakt pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
8.6.11 16:14

Taky nosím poslední dobou sportovní sandály.Jso prostě nejpohodlnější a nemusej se hlavně šněrovat.nechápu jak se prostorově výrazný lidi můžou obout.Já si stěží navlíknu ponožky.Naštěstí je teplo takže vklouznu jen do bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.11 16:22

Taky mám desetiletou slečnu, ale ta je parádnice. Má víc věcí než my ostatní dohromady. Fůry naučnic atd. Děs… Je teda částečně rozumná, ale už začala mluvit řečí mimozemšťanů a komunikace je občas těžká… Epi-no, nevím, jestli to popíšu správně… Taková pomůcka před porodem, zmenšuje to možnost porodního zranění… Je to drahé, ale dobré. Já našla maminu, co rodila v 37. týdnu císařem kvůli komplikacím. Používala ho čtyři týdny. Takže já ho budu mít z druhé ruky. Na tuto pomůcku mě upozornila má PA. Je skvělá a je mou psychickou oporou. Pokusím se najít odkaz na stránky - aha, to nebylo těžký: www.epino.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.11 16:25

Přesně, začínám mít pocit sloních nohou… Mám sandále od Apli-ne pro - tenkrát mě stály necelých pět stovek, mám je už pět let a kupodivu drží… A to je často peru v pračce. Mám jeden problém, šíleně se mi potí nohy…
Děkuji za přivítání… Já přišla, abych přišla na jiné myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
8.6.11 17:11

Ahoj, vítám nové čekatelky.

Mě nohy nenatýkají, ale minule mi natekly až po porodu. Málem jsem se nevešla do bot při propuištění z porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
8.6.11 17:29

Ahoj maminky, vítám nově příchozí :kytka:
Tak jsem dnes dokončila uklízení a mám příjemný pocit, že je doma zase krásně… ovšem jak dlouho :nevim:
Dneska mě malá kope pěkně už od rána. Po obědě jsem si lehla na bok a pozorovala, jak se to bříško krásně hejbe - asi bude akrobatka :mrgreen:
No s tou porodní váhou to zatím moc neřeším. Minulý týden (v 27tt) jsme vážily 1100g. No a já při porodu měla 3,5kg a přítel 3,25kg, tak uvidíme jak malá.
Dneska už je tady po dešti, kráááásně se mi dýchá - ale prádlo mi zmoklo, jak jsem si chvíli lehla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
8.6.11 17:29

ahoj holky, tak já se odpoledne trochu natáhla…a ted čekám na tu studenou frontu jak na smilování, a furt hnusný dusno :zed: :zed:
Jinak vítám Evu :kytka:
A já byla minulý týden na KO ve 30+0tt a mimčo mělo 1600g, doktorka říkala, že odpovídá, tak snad velká nebude…
A otoky, ani mi nemluvte, ráno mě to tak bolí, že se mi blbě našlapuje. Boty jsem si koupila o číslo větší baleríny před 3 týdny a už mi taky nejsou, takže chodím jen v žabkách, dneska mám nateklý i ruce a přijde mi,ž ejsem snad celý nateklá, takže furt si dávám studený sprchy, doufám, že po porodu splasknu.
Holky, jak se ten porod blíží, tak se docela začínám bát… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.6.11 17:33

Jsem ráda že v tom nejsem sama :-) pan doktor mi říkal co mám dělat jako podkládat nohy,masírovat a dávat oblady a další rady ale nic mi nezabírá,nejhorší je takové počasí jako dnes dusno to mám pak nohy jak papuče a nedá se ani chodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.11 17:40

Ahojky, děkuji za přivítání. Hanah - uklidnila jsi mě, dík moc…
Na ty nohy, holky zkoušely jste ten chladící gel na nohy od fy, co dělá Elasti-Q? Holky si ho dost chválí a já o něm uvažuji kvůli pocitu svěžesti…
Ale pantofle nosit můžeš? Chudáčci, myslím na Vás, jak trpíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
8.6.11 18:09

Eva - jo o tom gelu na otoky přemýšlím, ale myslím, že jednoduché to asi nebude…ještě přežít těch 9 týdnů a snad to splaskne :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
8.6.11 20:42

Jani, to koukam, ze se teda nenudis a jsem rada, ze kontrola byla v poradku :-).

Kolisko, vitam te :hug:. Mne natykaji jenom nohy, hlavne kolem kotniku, ale jen kdyz dlouho chodim nebo stojim. Pouzivam chladivy sprej na nozky :-).

Kacko a Flooa - jo, ja jsem taky porad unavena a obdivuju ty, co jeste dokazi stehovat a starat se o starsi deti. Ja nezvladam nic, ale ted, jak beru to zelezo, je to trosku lepsi. Posledni dny me taky docela boli brisko a mam v nem tlaky, ale to bude asi roztahovanim a tim, jak se tam prcek hybe. **
Hannah** - ja jdu ke kadernici zitra, uz vypadam jak vrabcak :-D.

Evco, taky vitam :hug:. Ja mam uz ted nahore 13 - 14 kg a to jsem oproti mnohym jinym dost stihla, je to asi dost individualni. A nemas tehu cukrovku, kdyz se tve deti rodi tak velke? Ale na to by urcite prisli, vid… Zrovna pred par dny jsme tu resili Epi-no, ja jsem se ptala, jestli ho tu nekdo bude kupovat. Mne ho doporucila kamoska a taky si ho chci koupit. Od ktereho tydne s tim zacinas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
8.6.11 20:46

Jani a Flooa - ja jsem se narodila asi jen o 10 dni driv s vahou 2,5 kg, tak ja mam naopak strach z maleho mimca, kdyz cekame holcicku… Pritele mamka prenasela a hlavne hodne meril, neni se cemu divit, ted ma skoro 2 metry! :-)

Holky, ja vam docela zavidim ty ultrazvuky, kde se dozvite, jak mate velke miminko. Tady pokud nejsou zadne komplikace, tak uz se zadny UTZ nedela. Taky bych chtela vedet, jak rosteme :-(. Ale dneska jsem byla na predporodnim kurzu, bylo nas tam jen 5, ale zhruba ve stejnem veku a taky ve stejnem tydnu - ja jsem z nich mela jeste tak nejvetsi brisko, tak me to uklidnilo :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.6.11 20:48

Mondíku děkuji za přivítání :-) já mám někdy pocit že ráno vstanu a už jsem nateklá a kolikrát to ani není můj pocit :lol: po porodu to určo přejde ale ještě vydržet tu dobu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí