Poradna duly
Jana Čurdová
Mondík píše:
Flooa, neboj, nejsi v tom sama, taky zacinam mit nejak strach, zacina se to nenapadne rychle blizit. Snazim se byt klidna kvuli mimiskovi, ale obcas na me proste padne depka, kdyz si uvedomim, co vsechno s tim souvisi… Ale je pravda, ze nekdy ta touha mit miminko u sebe je silnejsi nez strach. Akorat uz mam v noci i sny, ze na me jdou porodni bolesti, atd.
No to znám a třeba mě někde píchne a já si hned představím, že už je to tady a začnu mít hroznej strach a ještě navíc, že to je předčasně ![]()
Vite co, holky, muj pritel sel minule pozde spat, ja jsem zrovna sla ze zachodu a koukam na neho, ze je cely bledy a on ze sledoval videa z porodu a ze mu je zle. Hned oteviral v loznici okno s tim, ze jedine stesti, ze nic nejedl. A pritom on neni zadna citlivka, tak nevim, co s nim, u porodu ale chce byt
.
Ale to jsem táda, že neplaším sama. Já si příjdu jak hysterka občas ![]()
tak ja zase nemam takovej strach, kdyz me nekde pichne, ze by to byl predcasnej porod…
ale jinak, presne jak rika mondik - ta touha mit uz malou u sebe je silnejsi nez strach.
jestli ale fakt mam nejakou nocni muru tak tu, ze zacnu rodit, prijedem do porodnice a tam mi reknou ze pardooon ale my uz mame plno, jedte jinam…
Mondík píše:
Vite co, holky, muj pritel sel minule pozde spat, ja jsem zrovna sla ze zachodu a koukam na neho, ze je cely bledy a on ze sledoval videa z porodu a ze mu je zle. Hned oteviral v loznici okno s tim, ze jedine stesti, ze nic nejedl. A pritom on neni zadna citlivka, tak nevim, co s nim, u porodu ale chce byt.
Jestli říká, že chce u porodu být, tak to je dobrý
Kamarádčin manžel nechtěl od začátku a taky tam nebyl. Ten můj chce a zatím u videa porodu omdlívám spíš já
![]()
janiii;-) píše:
tak ja zase nemam takovej strach, kdyz me nekde pichne, ze by to byl predcasnej porod…
ale jinak, presne jak rika mondik - ta touha mit uz malou u sebe je silnejsi nez strach.
jestli ale fakt mam nejakou nocni muru tak tu, ze zacnu rodit, prijedem do porodnice a tam mi reknou ze pardooon ale my uz mame plno, jedte jinam…
To já už taky toužím mít mimíska u sebe, ale musíme to ještě vydržet ![]()
Flooa, taky si pripadam tak, ze jsem snad jedina tehotna, ktera plasi… Hlavne tady v Anglii teda. Tady totiz tehotne pracuji skoro do porodu a delaji takove veci, ze nad tim zustava rozum stat. Si pak pripadam menecenna, kdyz ja se predrit nehodlam a hodne odpocivam…
No, pritel nakonec rikal, ze se na to bude muset divat casteji a otupit se. Tak nevim, jak se mu to podari. Ja se na to radsi moc nedivam. Koukla jsem asi predevcirem na kousek, jak uz mimco vyslo ven a dali ho mamince na hrud a to me uplne dojalo. Ale jinak nevim, jestli to je dobry napad na to koukat, se bojim, ze pak budu mit jeste vetsi strach…
Holky sice to mám už jednou za sebou ale taky mám strach.Ráda bych aby to byla pohodička jako poprvý ale to mi bohužel nikdo nezaručí a nezajistí
.nejvíc se bojím toho,že budu rodit až bude Petr na noční.A u porodu už jednou byl a teď půjde taky.On se na tu druhou holčičku těší stejně jako na tu první.Já samo taky.
Mondík píše:
Flooa, taky si pripadam tak, ze jsem snad jedina tehotna, ktera plasi… Hlavne tady v Anglii teda. Tady totiz tehotne pracuji skoro do porodu a delaji takove veci, ze nad tim zustava rozum stat. Si pak pripadam menecenna, kdyz ja se predrit nehodlam a hodne odpocivam…No, pritel nakonec rikal, ze se na to bude muset divat casteji a otupit se. Tak nevim, jak se mu to podari. Ja se na to radsi moc nedivam. Koukla jsem asi predevcirem na kousek, jak uz mimco vyslo ven a dali ho mamince na hrud a to me uplne dojalo. Ale jinak nevim, jestli to je dobry napad na to koukat, se bojim, ze pak budu mit jeste vetsi strach…
Jen odpočívej, to ti jen prospěje
Já už na ty videa raději nekoukám, protože si myslím, že by to bylo ještě horší
Mě zarazila ta cena 3D utz, jak jsi psala, to je něco ![]()
marki77 píše:
Holky sice to mám už jednou za sebou ale taky mám strach.Ráda bych aby to byla pohodička jako poprvý ale to mi bohužel nikdo nezaručí a nezajistí.nejvíc se bojím toho,že budu rodit až bude Petr na noční.A u porodu už jednou byl a teď půjde taky.On se na tu druhou holčičku těší stejně jako na tu první.Já samo taky.
A já vůbec nevím, co mě čeká, tak doufám, že poznám, že rodím
![]()
Mondikjá jsem od začátku těhu doma.Teda byla jsem doma už dřív.Jsem těhu po IVF.Ale i kydyb to bylo přirozeně,nemophla bych chodit do práci.Mám takovou práci,kde to prostě nejde.
flooa taky mam nekdy strach, jestli vubec poznam, ze uz rodim ![]()
Flooa,já měla bolesti až na porodním sále a plodovku mi taky píchli až tam.Takže budu vypadat jak exot,když jsem těhu po druhý a nepoznám doma že rodím. ![]()